Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau

QUOTE(irisas @ 2010 12 18, 21:21)
Man rockwoolas fainesnis dirbti, nes standesnis ir lengviau tarp balkiukų dėjosi, bet paroc mažiau dirgina kūną, nes nuo rockwoolo mane truputį pabėrė  doh.gif

as irgi nemegstu vatos tai rengiuosi ta balta kostiuma apsaugini...
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 12 18, 20:33)
as irgi nemegstu vatos tai rengiuosi ta balta kostiuma apsaugini...

kostiumas man pasitarnavo tol, kol nepritupiau pirmą kartą lotuliukas.gif Plyšo doh.gif O ir rankas vistiek nesaugojo, nes man kliuvo tik veidui ir rankom, nors buvau su pirštinėm, bet praėjo ir pro jas ir riešai pliki gavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 12 19, 01:01)
kostiumas man pasitarnavo tol, kol nepritupiau pirmą kartą  lotuliukas.gif Plyšo  doh.gif O ir rankas vistiek nesaugojo, nes man kliuvo tik veidui ir rankom, nors buvau su pirštinėm, bet praėjo ir pro jas ir riešai pliki gavo  doh.gif

as visada perku dydziu didesni,turiu gera respiratoriu per puse veido...problemu maziau
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2010 12 13, 00:37)
Sveikos mergaites, ka manote apie tokio dizaino virtuve?
Ar praktiska?

user posted image

musu virtuve panasi, tik prie kriaukliu siauresne dalis. Viskas cia gerai., modernu, patogu, visus rakandus sukisi i spinteles, stalciukus ir nieko erdveje nesimato.

Kisu trigrasi i Kauno tema: IESKOM DIZAINERIO, KURIS PATARTU DEL APSVIETIMO. Ar turit rekomendaciju? KAdangi, musu lubos nera horizontalios, noretusi dizaineri nusivezt i vieta. Kokios kainos? Ar vis tik galima gaut patarimu ziurint projekta?
I az..Aciu labai labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 19 gruodžio 2010 - 08:58
QUOTE(faustluk @ 2010 12 19, 09:55)
musu virtuve panasi, tik prie kriaukliu siauresne dalis. Viskas cia gerai., modernu, patogu, visus rakandus sukisi i spinteles, stalciukus ir nieko erdveje nesimato.

Kisu trigrasi i Kauno tema: IESKOM DIZAINERIO, KURIS PATARTU DEL APSVIETIMO. Ar turit rekomendaciju? KAdangi, musu lubos nera horizontalios, noretusi dizaineri nusivezt i vieta. Kokios kainos?  Ar vis tik galima gaut patarimu ziurint projekta?
I az..Aciu labai labai

Mes vakar vezemes kaip tik, nes musu taip pat slaitines, paziuresim, ka sugalvos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o jau temele kaip apmirusi verysad.gif Na, ziema, sventes ant nosies thumbup.gif
Musu meistras ranka susilauze verysad.gif doh.gif , liko nebaigta svetaine dazyti, koridorius tapetai neklijuoti kai kur... Net nezinau, kur ieskosim ir ka prisisauksim savaitelei darbo g.gif Imeciau kelias foto, nurinkom pastolius nuo laiptu 4u.gif Tai galejau pafotkinti 4u.gif
Graziu svenciu visoms!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, temele- kai reikia- aprimus..Ziema cool.gif

Ir nerandu vis dar interjero dizainerio padoraus KAune..
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2010 12 21, 12:35)
Sveikos, o jau temele kaip apmirusi  verysad.gif Na, ziema, sventes ant nosies  thumbup.gif
Musu meistras ranka susilauze  verysad.gif  doh.gif , liko nebaigta svetaine dazyti, koridorius tapetai neklijuoti kai kur... Net nezinau, kur ieskosim ir ka prisisauksim savaitelei darbo  g.gif Imeciau kelias foto, nurinkom pastolius nuo laiptu  4u.gif Tai galejau pafotkinti  4u.gif
Graziu svenciu visoms!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai dailūs laiptai ir virtuvė su laiptine susišaukia. Židinys. pas jus ten skylė orui cirkuliuoti ar malkom? malkom kaip ir mažoka būtų. Iš ko darėt konstrukciją židiniui?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 12 21, 14:31)
Labai dailūs laiptai ir virtuvė su laiptine susišaukia. Židinys. pas jus ten skylė orui cirkuliuoti ar malkom? malkom kaip ir mažoka būtų. Iš ko darėt konstrukciją židiniui?

Ten apacioje ta skyle orui cirkuliuoti, nes desis groteles. Malku kaip ir neplanuoju laikyti prie zidinio, bet jei sugalvociau ir nuomone del ju pasikeistu, tai laikyciau pirmoje lentynoje nuo apacios. O va del konstrukcijos tai nesigilinau, net nemaciau kaip ten ka dare, nes labai greitai "apsiuvo" ji, dabar renkames marmura, bet jo daug nebus, tik lentynos, kitur desim struktura tokia kaip ir laiptines, tik spalva sviesesne desim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,2010 12 21, 23:56)
Ten apacioje ta skyle orui cirkuliuoti, nes desis groteles. Malku kaip ir neplanuoju laikyti prie zidinio, bet jei sugalvociau ir nuomone del ju pasikeistu, tai laikyciau pirmoje lentynoje nuo apacios. O va del konstrukcijos tai nesigilinau, net nemaciau kaip ten ka dare, nes labai greitai "apsiuvo" ji, dabar renkames marmura, bet jo daug nebus, tik lentynos, kitur desim struktura tokia kaip ir laiptines, tik spalva sviesesne desim  4u.gif

Nematau kur tas jūsų židinys ,pas mane nuotraukų nerodo g.gif blush2.gif
Atsakyti
Siandien pas mus statybu inspekcija apsilanke doh.gif , pirmadieni su visais popieriukai turim pristatyti pas juos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas jus darbas tuo metu vyko? ar yra ko prisikabinti? PVZ. pas mus tik kaimynai sužiūrėtų kokias nors inspekcijas biggrin.gif Arba vyrą būtų galėję nutvert, kai nuo stogo sniegą kasė biggrin.gif
Atsakyti