Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau

Sveikos, gal kam liko nebereikalingų sienų/grindų plytelių? Mielai priglausim ax.gif
Atsakyti
Turime atliekamos difuzines pleveles Ramchos, mielai parduosime biggrin.gif ~150m2 ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Reikia patarimo. Balkonai apsiltinti, ant hidorizoliacijos uzlietas betonas su tinklais. Balkonuose planuojame kloti plyteles. Dabar tas betonas sekmingai mirksta, o ziema dar ir pasals. Idomu ar galima butu juos uzdengti bitumine danga kaip plokscius stogus ar reiketu bitumine mastika istepti, nes paskui ant virsaus norime klijuoti plyteles. Tai nezinau ar ant tos bitumines dangos paskui bus galima kloti plyteles doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 11 16, 16:16)
Laba diena. Reikia patarimo. Balkonai apsiltinti, ant hidorizoliacijos uzlietas betonas su tinklais. Balkonuose planuojame kloti plyteles. Dabar tas betonas sekmingai mirksta, o ziema dar ir pasals. Idomu ar galima butu juos uzdengti bitumine danga kaip plokscius stogus ar reiketu bitumine mastika istepti, nes paskui ant virsaus norime klijuoti plyteles. Tai nezinau ar ant tos bitumines dangos paskui bus galima kloti plyteles  doh.gif .

labas,
gal jus galit balkona ziemai laikinai tiesiog uzkloti plevele, o pavasari susideti plyteles ir pasibaigti. pas mus vienas balkonas jau antra ziema ziemos be plyteliu. Rodos, kad kol kas nieko jam dar neatsitiko...
Tik netepkit bitumine mastika!!!!! Sakau is savo patirties. jai sudziuti reikia saules, silto oro ir pan. Mums pernai ji per visas sienas nubego, gerai, kad struktura dar buvo nedeta, tai nors ne tiek abidna. Del bitumines dangos nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabaisiukas: 16 lapkričio 2010 - 18:24
na va,ziema arteja,statybos leteja ir temutej ramuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 11 17, 00:38)
na va,ziema arteja,statybos leteja ir temutej ramuma 4u.gif

Tikrai, kad ramuma...as irgi taip jau noreciau ziemos poilsio statybose...bet niekaip to stogo nepabaigiam, oras bjaurus, tai siaubas... doh.gif
Pasiziurejau kita savaite, lyg pagerejimas nusimato, tik tiek kad prasides jau salciai...
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 11 18, 17:32)
Tikrai, kad ramuma...as irgi taip jau noreciau ziemos poilsio statybose...bet niekaip to stogo nepabaigiam, oras bjaurus, tai siaubas... doh.gif
Pasiziurejau kita savaite, lyg pagerejimas nusimato, tik tiek kad prasides jau salciai...

linkiu kuo greiciau uzbaigt 4u.gif
Atsakyti
o pas mane dar daug darbu,sendien pradejo terasa daryt,pirmadieni atveza langus,ir pradeda apsildinti antra auksta
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 11 18, 22:54)
o pas mane dar daug darbu,sendien pradejo terasa daryt,pirmadieni atveza langus,ir pradeda apsildinti antra auksta

pafotkinkit terasos darbų eigą ax.gif kas darys? patys ar samdot?
Vyras savaitgalį važiuos keletą kanalizacijos vamzdžių viduj paklot - magistralinių ir stovus į paviršių "ištempt", kažkaip kaip inžinierė šitoj vietoj susimoviau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Terasa man irgi labai idomu,kaip ten kas darosi g.gif butu idomu fotkes pamatyti.. Pas mus siemet darbai irgi jau baigti mirksiukas.gif Del dizaineriu,tai jauciu sunku susirasti toki kad atitiktu nuomones,supratimas ir pan.,nes kiek susiduriau,tai jie tik savo mano,o namo seimininko nuomone mazai reaguoja,galiausiai padarai vistie pagal save,ir nesupranti uz ka sumokejai doh.gif blink.gif
Ai,pasidarem virtuvei pertvara,tai dabar nezinau ,kazko nepatinka man tas variantas,atrodo taip sumazejo viskas,o virtuve tai is vis doh.gif bet kartu irgi nenoriu su svetaine,nu zodziu susibalamutinau visai blink.gif unsure.gif Reikia surasti normalu virtuves projektuotoja ir baldu gamintoja,gal kas ka zinot? g.gif
Atsakyti
čia panašiai kaip man buvo biggrin.gif buvau suplanavus iš pat pradžių vienam vaikų kambarį daryti antresolinį aukštą. Bet bemūrijant sugalvojau kad ir šalimais esančiame vaikų kamb. jos reiktų, kai dėjo medines sijas tai abiejuose kamb ir padarė. pabaigė sienas uždėjo stogą ir nelimpa man ta antrasolė antram kambary nors tu ką... tai liepiau atsisveikinant su stogininkais perdaryt į normalią perdangą ir dabar taip gera, nes žinau kad ji ten netinka ir gerai kad jos ten nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 11 20, 12:21)
Ai,pasidarem virtuvei pertvara,tai dabar nezinau ,kazko nepatinka man tas variantas,atrodo taip sumazejo viskas,o virtuve tai is vis  doh.gif bet kartu irgi nenoriu su svetaine,nu zodziu susibalamutinau visai  blink.gif  unsure.gif Reikia surasti normalu virtuves projektuotoja ir baldu gamintoja,gal kas ka zinot?  g.gif

o kokio dydžio virtuvė dabar gaunasi? (aš bijau ir dėl savo, ar nebus per maža) g.gif
Atsakyti