QUOTE(mergina05 @ 2010 11 21, 18:46)
LokyL o valgomojo neturit, man tas stalas virtuvėj visai ne į temą, aš išvis jo ten nedaryčiau, o perskirti i dvi juostas ir pastatyti stalą prie lango, tai būtų eilinio buto virtuvės tipas, aš tik už U formos virtuvę, nes virtuvės baldų nekada nebūna per daug

arba daryčiau taip kaip pirmoj fotkėj tik vietoj stalo dar kažkiek pratęsčiau spinteles į ilgį ir užsukčiau, padaryčiau pusbarį, prisėdimui. Ir dar klausimas kam jūs tas duris dedate į virtuvę

kad tik nenutiktų taip, kad per tas duris bus šuduks o ne virtuvė, kuo daugiau durų, tuo mažiau erdvės ir tuo viskas "butiškiau" atrodo, bent jau man
na man asmeniskai nepatinka virtuves sujungtos su svetaine del to buvo daryta atskirai, ir aplamai virtuve man yra kaip darbo kambarys, ir ten kazko ypatingo nereikia, pirmoj vietoj patogumas ir funkcionalumas. O durys ten turetu buti stumdomos, bet tik turetu, dar neaisku ar bus. Svetainej ar kazkur ne virtuvej valgyti nesinori visiskai, nes patalpos ne tam skirtos yra. Del baldu, as pvz aplamai noreciau kad nebutu virsutiniu spinteliu jei iseitu tai padaryti.
Pagal baldu isdestyma mintis buvo tokia, ateini is parduotuves, dedi i saldytuva ir spintele produktus, tada is saldytuvo imi ir plauni plautuvej, tada dedi ant darbines zonos ir ruosi, tada toliau dedi i puodus, verdi, paruostas maistas keliauja ant stalo, ir tai kas lieka atgal i saldytuva.