Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo uodų, mašalų, kandžių ir kt.gyvių

QUOTE(sirse @ 2005 06 02, 14:54)
Tikriausiai Anti Mücke . Radau žurnale reklamą  - efektyvios priemonės nuo įkyrių vabzdžių. Vienintelės, kurios tinka vaikams nuo 1-erių metukų.  4u.gif

Aha šitas, dar šiandien pažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Ir mūs bjaurybės puola, bash.gif nudėčiau visus vietoj, man tai nauja, dar ne karto nemačiau, kad tokiais guzais nueitų visas kūnas, ir neramus turbūt dėl to, rytoj eisim pas daktarą................
Atsakyti
Kadangi aš pati uodų įkandimams esu alergiška tai esu išbandžiusi galybę priemonių. Taigi iš praktikos galiu pasakyti, kad geriausiai nuo tų guzų padeda oboulių actas (kuris jau paminėtas kelis sykius) ir arbatmedžio aliejus, tik jis pakankamai brangus, toks mažiukas buteliukas (kokių 10ml) kainuoja apie 18 Lt. thumbup.gif

O nuo uodų mes visa šeima naudojam "Autan Family" pienelį. Ir nesmirda, ir uodai nepuola. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2005 06 01, 17:29)
Na mes irgi patinkam uodamas, kaip desertas  ax.gif . Tai va, jau dvi vasaras iš eiles naktį ir dieną kaime kambaryje įjungiame į rozetę aparačiuką firmos "Mortein" . Ten arba buteliukas būna su skysčiu arba juostelės keičiamos, ką tuo metu turi tą ir naudoji. Labai efektyviai apsisaugojom. Na, o įkandus tai jau be abejo tepliojamės. Naudojam "Fenistil" gel, Psilo balzamą, bet mažėliui labai iškyla dideli guzai sad.gif . Todėl dar papildomai duodu tabletukę nuo alergijos ( CLARITIN), tai truputį nuima niežulį, bet čia tik su gydytojo patarimu mes naudojam. Bet šiais metais nei "Fenistil" , nei Psilo balzamas nepadeda nuo guzų, tai patepiau tepaliuku "Cutivate" . Ryte guzai jau buvo atslūgę, nebuvo taip paraudę ir neniežtėjo. 

Nesuprantu, kam Dievas sukūrė uodus  g.gif , o gal čia ne jis sukūrė...... schmoll.gif

Sveiki, as naujoke. Labai susidomejau sia tema, tai ir uzsiregistravau. Ziuriu cia pas jus visai idomu. Mes irgi labai kenciam nuo uodu. Tarkim siandien nuo 4 ryto budejau prie mergaites - gaudziau uodus. Ne is pirmo zmogaus girdziu, kad tie "Mortein" aparaciukai labai veiksmingi. Bet sestadieni ismaisiau visas parduotuves ir jo neradau. Gal kas nors matet, kur Kaune galima toki dalyka nusipirkti???
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2005 06 06, 16:44)
Gal kas nors matet, kur Kaune galima toki dalyka nusipirkti???

pabandyk ieškoti degalinėse g.gif ten tikrai buvo tik mačiau gal prieš kokį mėn.,nepamenu kur .....gal prie devinto forto g.gif autostradoje
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 02, 20:45)
Žinot kažkada kaip pati lakščiau kieme turėjau drauge ,jai visada močiutė patepdavo kojas rankas kažkokiu skysčiu savo padarytu.Gal kas girdėjote,lygtais degtinė užpilta ant gvazdikėliu ar kažkas panašaus.Bet gvazdikėliai tikrai tame visame buvo,nes labai jau kvapas būdavo blink.gif .Bet  thumbup.gif  veiksminga.

Kazkur ir as apie gvazdikelius girdejau toki recepta: tiesiog susmaigstyti gvazdikelius i apelsina ir padeti kambary. sako, uodai to gvazdikeliu-apelsinu kvapo nemegsta biggrin.gif
Atsakyti
Ieskojom ir mes priemones nuo uodu ir kt.masalu savo metinukui ir radom, neseniai pasirode thumbup.gif .
Purskalas vadinasi: ANTI MUCKE, pirkom Eurovaistinej, kaina=11,59Lt (dar g.b.: losjonas arba pienelis).
Instrukcijoje nurodyta: apsaugo nuo uodu ir masalu 100% 4val.laikotarpyje. Galima naudoti alergiskiems zmonems ir vaikuciams nuo 1metu. Ir t.t.
Tokiems mazuliams, kad apsaugoti reiktu papurksti sau tarp delnu ir po to patepti atidengtas vietas.

Kas del liaudisku priemoniu, tai: gvazdikeliai uzpilti degtine. Tik reikia nepersistengti, netepti dideliu plotu ir daznai,- nes vaikas gali pasigerti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas @ 2005 06 07, 16:48)
va skaitau apie gvazdikėlius ir galvoju apie kuriuos rašo ar tuos prieskoninius ar gyvas gėlytes, mat gyvenam prie upės, uodų kalnas,o maziukui tik 2,5mėn. o tepalai vyresniems.

\

ČIA APIE PRIESKONINIUS GVAZDIKĖLIUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aite @ 2005 05 30, 20:46)
aga, ir aš kažkaip pradėjau galvot apie tinklus į langus - o būna specialūs ar tiesiog reik marlės nusipirkt ir "užkalt" langus?  ax.gif O tas reikalas, kur į rozetę kišasi (mes ir tokį turim), kaži, tokiam mažam nepakenks - ką jis ten skleidžia, aš jau pamiršau  doh.gif, kokį tai kvapą nepriimtiną ar ką?  blush2.gif

Mes kažkokį turėjom elektrinį, tai baisiai sirgom nuo jo kosuliais ir slogom sad.gif Visos ligos baigėsi kai aš jį lauk išmečiau
Atsakyti
Purskikli, kuris nuo triju metu, mes papurskiam ant vezymelio ir rubeliu, tai nebelimpa uodai. Nepastebejau, kad tai kaip nors paveiktu maze schmoll.gif
O , kai buvom visai mazytes, tai tik uzuolaidele ar merliuku saugojomes ir visai neblogai sekesi ax.gif
Volunge, aciu ,kad pasakei koks yra tepaliukas nuo metuku mirksiukas.gif , begsiu pirkti 4u.gif
Atsakyti
Ir mane uodai uzkankino... Uzdarius langa ir uzsiklojus galva issitroskinti lovoje galima, atsidarius langus - nakti pabundu nuo nezmonisko niezejimo - ikasta tai ranka, tai koja... blink.gif Nusipirkom kazkokio losjono su vyru, issitepliojom nuo galvos iki koju... Ryta konstatavau, kad dar niekad gyvenime manes uodai taip nepuole, kaip tanakt doh.gif Trys didziausi ikandimai.. O vyrui - nieko..
Tada mano gudruolis prisimine is mokyklos laiku biologijos pamoka ir pagamino uodu gaudykle - ijunge prozektoriuka, pastate ji stacia, ant virsau uzdejo stikline su vandeniu, ir viska apsuko baltu popierium. Uodai, bjaurybes, mato sviesa, arteja prie jos saltinio - ir smaukst tiesiai i vandeni! Ryta pora tokiu priburbuliavusiu radom, o nakti ramiai miegojom... 4u.gif
Atsakyti
O ar būna kokių nors priemonių, kurios tinka vaikams iki 1 metų?
Atsakyti