QUOTE(ZuikeBalta @ 2011 05 24, 14:35)
o mano drauge sildo pilvuka su fenu)) labai daznai padeda.
nebaisu nudeginti ar issaukti sausa odele?

Papildyta:
QUOTE(Orestuko mamyte @ 2011 05 25, 08:44)
mums gydytoja taip pat sake kad Colinox yra stipresnis uz Sab simplex ir espumizan. Bet musu gydytoja ant tiek paplaukus, kad isivaizduokit man 2men kudikiui liepia per karta sugirdyt trejus vaistus,kur jos protas:)
na jo cia gal ir per daug vaistu mazam leliukui,juk organizmas turi toleruoti viena o ne visus is kart...
ai man tie daktarai tai kartais siauba kelia,kas jiems,juk jie visada sausi islipa jei kas ne taip ir ne jiems auginti reikia ir naktim nemiegoti...pasako bele pasakyti bet jokio poveikio ir dar kartais pablogeja..

beruuta,tikrai tau pritariu,jie visada sugeba parekomenduot vaistus,dazniausiai brangiausius,bet visiskai neefektingus
as tai nesuprantu kokia medicina jie mokesi
as jau du kart buvau pas savo leliaus gydytoja,siandien vel vaziuojam ir vis su ta pacia problema,o jinai nesugalvoja net paprastu tyrimu padaryt,vis kaltina pilvuka,nors man atrodo,jog mes netoleruojam laktozes
tai siandien reiks prasyt, kad bent siuntima pas gastroenterologa israsytu,nes pati jinai tikrai nesugalvos

QUOTE(Orestuko mamyte @ 2011 05 25, 16:44)
mums gydytoja taip pat sake kad Colinox yra stipresnis uz Sab simplex ir espumizan. Bet musu gydytoja ant tiek paplaukus, kad isivaizduokit man 2men kudikiui liepia per karta sugirdyt trejus vaistus,kur jos protas:)
Taip Colinox žymiai geresni nei visi kiti sab simplex ar espumizanai, kurie išvis jokio poveikio neturi stipriam pilvo pūtimui, mums šiek tiek pagerindavo padėtį colinox, nes ten su gerosiomis bakterijomis, bet ir tai niekis, mums tik gripe water amerikietiškas variantas padėjo.
Sweikos mamos! Mano waikuciui labai pucia pilwuka,kad wisokie espumizanai ir colinoksai isbandyti tai as jau apie juos patylesiu.. Nusprendziau nupirkti gripe water,bet pamaciau kad ju yra lyg ir dwieju rusiu,wieni tokiam didesniam ipokawime ,atrodo150ml,o kiti mazesni, mamos kuris geresnis?kurie jums padejo?
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 05 28, 20:03)
Sweikos mamos! Mano waikuciui labai pucia pilwuka,kad wisokie espumizanai ir colinoksai isbandyti tai as jau apie juos patylesiu.. Nusprendziau nupirkti gripe water,bet pamaciau kad ju yra lyg ir dwieju rusiu,wieni tokiam didesniam ipokawime ,atrodo150ml,o kiti mazesni, mamos kuris geresnis?kurie jums padejo?
Mes galim sakyti ir neturejom pilvo putimo visai, tik kelis kart yra skaudeje pilvuka maziems tai mums padedavo sabsimplex ir vysniu kauliuku pagalve

QUOTE(Musyte_ @ 2011 05 30, 01:04)
Mes galim sakyti ir neturejom pilvo putimo visai, tik kelis kart yra skaudeje pilvuka maziems tai mums padedavo sabsimplex ir vysniu kauliuku pagalve 

Sab simplex mums iswis nieko nepadejo,o ir tie wisi nesiojimai ant pilwuko ar pilwuko sildymai su tom pagalwem ar ne-tai irgi nulis emociju
QUOTE(gabytesaulyte @ 2011 05 30, 18:51)
Sab simplex mums iswis nieko nepadejo,o ir tie wisi nesiojimai ant pilwuko ar pilwuko sildymai su tom pagalwem ar ne-tai irgi nulis emociju
espumizanas lygus nuliui, nuo vakar pradejom duoti gripe water....po pirmo davimo vaikas praklyke 3 valandas, ziiuresim kaip siandiena bus

Kaip matau yra daugiau vaikuciu, kuriems nepadejo visi pas mus parduodami vaistai
tai pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pades
Mums gydytoja rekomendavo homeopatinius vaistus Enterokind, cia jau isbandzius visus, kuriuos Jus pries tai suminejot. Kadangi jie LT neregistruoti, tai teko uzsisakinet is Latvijos per eurovaistine, bet po pirmos dienos pamirsom, kas tai yra pilvuko skausmai
nesitikejau tokio efekto

Mums gydytoja rekomendavo homeopatinius vaistus Enterokind, cia jau isbandzius visus, kuriuos Jus pries tai suminejot. Kadangi jie LT neregistruoti, tai teko uzsisakinet is Latvijos per eurovaistine, bet po pirmos dienos pamirsom, kas tai yra pilvuko skausmai

na as visokias kauliuku pagalves, masazus, arbateles, lasiukus pateisinu ir nieko bloga pries tuos metodus neturiu, bet slangele vaikui i uzpakali , tai as taip nedaryciau savo vaikui

QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 01, 12:53)
espumizanas lygus nuliui, nuo vakar pradejom duoti gripe water....po pirmo davimo vaikas praklyke 3 valandas, ziiuresim kaip siandiena bus 

na kaip su gripe water sekasi?

Papildyta:
QUOTE(egvi @ 2011 06 02, 15:44)
Kaip matau yra daugiau vaikuciu, kuriems nepadejo visi pas mus parduodami vaistai
tai pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pades
nesitikejau tokio efekto 

kiek jums tie waistukai kainavo ir kiek siuntimas?