Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(Kojotė @ 2011 06 06, 15:43)
musu bachuriukui du men, ir pastebejau,kad jau savaite,kaip nebepucia pilvuko(seniau beveik po kiekv pavalgymo buvo asaros), nejau taip greitai baiges g.gif o as gripe water jau ruosiaus pirkti unsure.gif

namo leliui du menesiai ir 2sav. bet irgi jau nebevargstam tiek,dar kartais papucia truputi,bet ne taip kaip anksciau kad buvo:) o as Gripe water nusipirkau, tik dar net nepradariau, kas ten zino gal dar prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 06 04, 16:53)
Mums pucia iki siol... isbandem viska ka tik galima.. buteliukus, vaistus, misinius be laktozes, bakterijas.Jei ir padeda tai tik porai dienu, o paskui vel tragedija doh.gif

mums irgi tas pats buvo ko tik neisbandem ir galiu pasakyti kad daug itakos turi netinkantis misinukas nes kai radom tinkanti supratom kad tikrai gali buti ramios naktys, dziugios dienos smile.gif nuo tu visu Aptamil, Semper baisu kas dares.. ir neteke vilties paprasem tetos kad atsiustu is JAV misinukucpabandyti, tai dvieju rusiu atsiunte paprasta nuo 0 men ir specialu gydomaji nervingumui ir dujom Enfamil firmos, ir po paros viskas tiesiog pasikeite ir dabar tebegeriam sitos firmos na na nepigus reikalas bet ko nepadarysi del savo mazylio...
Atsakyti
as tai dar misinukams daryti pradejau pirkti negazuota mineralini, pradzioj efekto nepastebejom, bet kai viena diena nebeturejom to pirktinio vandenuko ir padariau misinuka su vandeniu is krano( zinoma virintu) tai skirtuma pamatem, nes vaikas labai verke ir pilva skaudejo....
Atsakyti
Sveikos Mamytes,

Mums reikia Jusu patarimu, mano dukrytei 2men ir 2sav,maitinu misinuku jau geras 2savaites , nakty dar krytimi, jau pora dienu mano mazoji viduriuoja, tustinasi tik viena karta i para ir tai su mano pagalba (masazuodama pilva) issitustina, bet suviduriuoja, ka daryti kreiptis pas daktarus ar keisti misinuka?beja siandien nakty buvo pakilusi temperatura iki 38,1, nieko nedariau pati nukrito. atpilineja tik kartais nedaznai, valgo noriai, girdejau kad yra kazkokios blogosios bakterijos gal ju pabandyti?ar cia misinukas kaltas?(esu naujoke sitame tinklalapyje tikiuosi viska darau gerai)
Atsakyti
QUOTE(ilona1989 @ 2011 06 11, 03:28)
Sveikos Mamytes,
Mums reikia Jusu patarimu, mano dukrytei 2men ir 2sav,maitinu misinuku jau geras 2savaites , nakty dar krytimi, jau pora dienu mano mazoji viduriuoja, tustinasi tik viena karta i para ir tai su mano pagalba (masazuodama pilva) issitustina, bet suviduriuoja, ka daryti kreiptis pas daktarus ar keisti misinuka?beja siandien nakty buvo pakilusi temperatura iki 38,1, nieko nedariau pati nukrito. atpilineja tik kartais nedaznai, valgo noriai, girdejau kad yra kazkokios blogosios bakterijos gal ju pabandyti?ar cia misinukas kaltas?(esu naujoke sitame tinklalapyje tikiuosi viska darau gerai)

sveika, del atpilinejimo tai taip, reiktu keist misinuka(koki geriat?), o vat del temperaturos ir viduriavimo butinai kripkites pas gyditoja, juk dabar siaucia virusas, daug vaikuciu viduriuoja ir karsciuoja, o kaip jauties pati? nera paciai jokiu negerumu, pykinimo, viduriavimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 11 birželio 2011 - 18:46
QUOTE(sileste @ 2011 06 11, 19:46)
sveika, del atpilinejimo tai taip, reiktu keist misinuka(koki geriat?), o vat del temperaturos ir viduriavimo butinai kripkites pas gyditoja, juk dabar siaucia virusas, daug vaikuciu viduriuoja ir karsciuoja, o kaip jauties pati? nera paciai jokiu negerumu, pykinimo, viduriavimo?

as irgi sutinku, kad del temperaturos pas daktara pasirodyti geriau.
Atsakyti
O kūdikiai viduriuoja taip pat kaip suaugę? (turiu omenyje, kad labai dažnai) mano mergaitė kai masažuoju pilvą issitština,(išmatos žalios spalvos, su kvapu šiandien jau ne toks koks buvo užvakar) jei viduriuotu tai dažnai, gal čia normalu?ir visai čia ne viduriavimas? Temperatūra daugiau nekyla. Ryt eisim į poliklinika.

Atsakyti
QUOTE(ilona1989 @ 2011 06 12, 20:05)
O kūdikiai viduriuoja taip pat kaip suaugę? (turiu omenyje, kad labai dažnai) mano mergaitė kai masažuoju pilvą issitština,(išmatos žalios spalvos, su kvapu šiandien jau ne toks koks buvo užvakar) jei viduriuotu tai dažnai, gal čia normalu?ir visai čia ne viduriavimas? Temperatūra daugiau nekyla. Ryt eisim į poliklinika.

Ismatos tikrai neturetu buti zalios, butinai kreipkites i gydytoja, nes musu patirtis rodo, kad tai uzdegimas organizme, mes net ligonineje gulejome verysad.gif
Atsakyti
klausykit mamytes o kur jus perkat gripe water? nes as jau miesto visas vaistines aplaksciau ir niekur nerandu....

jau isbandem colinox espumisan ir sam simplex ir visiskai nieko gero...gal sitas pades o jei ne bandysiu ir as sisutis is latvijos...
Atsakyti
QUOTE(kristiuke @ 2011 06 19, 15:17)
klausykit mamytes o kur jus perkat gripe water? nes as jau miesto visas vaistines aplaksciau ir niekur nerandu....

jau isbandem colinox espumisan ir sam simplex ir visiskai nieko gero...gal sitas pades o jei ne bandysiu ir as sisutis is latvijos...

gripe water lietuvoj nera...as pati airijoj gyvenu ir cia nera, tai varom mes i anglija pirkti...man tai labai padeda...per para galima 6 kartus duoti....man tereikia duoti viena karta, o kartais net ne kiekviena diena beduodu, nes nebereikia padeda labai:))
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 06 19, 19:18)
gripe water  lietuvoj nera...as pati airijoj gyvenu ir cia nera, tai varom mes i anglija pirkti...man tai labai padeda...per para galima 6 kartus duoti....man tereikia duoti viena karta, o kartais net ne kiekviena diena beduodu, nes nebereikia padeda labai:))

Bet juk yra kmynų lašiukai..kurių idėja manau panaši..nes irgi kmynai..mums grip water nepatiko, nes grunas sirupas..ir dar ištikrųjų muilo skonio tai iškart pradėdavo žiaugčioti. tai paskui šildydavom pilvuką, kad išsibezdėtų ir neskaudėtų. Jei nebūtų padėjęs šildymas būčiau pirkusi babyfen, bet neprireikė, tai nežinau koks jo skonis.
Atsakyti
babyfen yra kmynu lasiukai, o gripe water - krapu... wink.gif
Atsakyti