Sveikos mamytės
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 05 15, 23:03)
Geras vidurkis 737g/mėn, primaitint nėra jokio pagrindo.
Pusmečio sulaukęs vaikas padvigubina gimimo svorį (6.200kg), tai priaudsit per du mėnesius tikrai daugiau nei 350g
Tai mano vaikas patrigubino normą

nors pagal savo bendraamžius mes su svoriu atsiliekam

Manasis išnešiotas gimė tik 2390, o GN dar numetėm iki 2190g, 6 mėn. svėrėm 7kg.
QUOTE(Esha @ 2010 05 21, 15:54)
Sveikos,
As ir vis kovoju su sao gydytoja... Per tris pirmus menesius priaugo gerai, per 4-ta 420. Liepe primaitint, as nesutikau. Ejom kas savaite svertis, tad kas savaite priaugdavo po 100 g. Prisiklausiau is gydytojos visokiu zodziu, kad vos nezudau savo vaiko. Bet as jaucou, kad jam uztenka pienuko... Jis zvalus, linksmas, kasdien vis daugiau pasiekia. jei matyciau, kad kankinu vaika, tikrai primaitinciau. Bet dabar... Pasakiau sau, kad iki 5 men tikrai maitinsiu vien MP. Po to tikiuosi irgi
Nu kokia keistuolė gydytoja, biški man nenormali pasirodė iš aprašymo

Aišku jei vaikas žvalus, linksmas, kad jam visko užtenka.
QUOTE(taniai @ 2010 05 21, 23:13)
Sveikos mamos,
teiraujos ne del savo vaiko(nes mano buvo nevalgiuke, tai MP maitinau virs 2 metu)), o del sesers. Jos suneliui 7 men o jis sverie 12,9 kg (gime 4050). Kas men priauga virs 1 kg.Maitina MP ir dar + jau papildomai darzoviene. Gydytoja jau pasiule darytis kraujo tyrima gliukozes kiekiui nustatyti.ar tokio amziaus kudikiui tai normalus svoris?
Na ir man kažkaip atrodo daugokai. Pagal savo vaiką net nelabai įsivaizduoju ant kiek didesnis turi būti, nors manasis labai mažiukas.