QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 14:54)
nezinau ar i tam,bet labai noriu issilieti,per SM pasiskelbiau,kad simbiliskai i kavyte keiciu savo mazyles batukus(6poras,deveti,bet nesudeveti iki galo),iskart atsirado mama ilgai susirasinejome,ir ji pasakojo kad globoja nepasiturincia seima is alytaus ir mielai paimtu mano batukus,sakau,gerai,perveskite pinigelius uz kava ir siuntima as jums atsiusiu.o ji pasiguode kad siuo metus saskaitoje neturi pinigeliu,ir gali siaip man kavos atsiusti pastu,sutikau..ir nieko nelaukusi issiunciau savo saskaita batukus,dar buvau blogai uspakavus,taigi paste perpakavo ir visa tai atsiejo man beveik apie 7lt.nors planavau apsieiti su 5lt.ir ka gi...mama kuri zadejo man atsiusti batelius,po keliu dienu man parase,kad issiunte kava..apsidziaugiau laukiu,nesulaukiu,rasau jai..po keliu zinuciu ji man galiausiai atraso,kad apsirinko per ziolpluma mano adresa irasyti ir jai grizo kava,ir kad atsipraso ir kad perisius kita diena,sakau neiko tokio visoms pasitaiko,ir laukiu toliau kavytes,nieko negaunu ir stai jau trecia savaite eina,rasau jai zinutes gal kas antra diena praeita diena gavau viena zinute,kad kava jau senai issiusta ir kad parasyciau,kai gausiu,bet jau teik laiko praejo ir nieko as negaunu,rasau ir vel jai..o ji tyli,nors tikrai matau,kad prisijungia kas diena...baisu,jauciuosi isdurta,kaip reikalas,tokai laiminga buvau darydama gera darba ir tikejausi mazycio atlygio,o gavau snipsta ir dar nuostoli patyriau..kaip dabar vel galiu pasitiketi SM mamytemis,sunku..nesuprantu ir iskur atsiranda tokiu mamyciu...gal kas galiet patarti ka man toliau daryti,nes esu atkakli ir nenoriu viso to palikti siaip sau
zinot, pasitaiko visiems gyvenime klaidu, bet nepasitikekite taip tais kuriu nepazystate!!! Pirmiausia apie save pagalvokite!!!
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2010 11 19, 00:43)
kaip manote ar zmogus kuris negali pasakyti myliu tave.... myli?

jau pora metu sito zodzio is jo negirdziu

o taip truksta to zinojimo kad myli, kad brangi...
o kodel i mane bernai isvis nekreipia demesio?
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 11 19, 22:44)
Šiandien juodai susipykau su mama. Dar to gyvenime nėra buvę.

Tiek įsiutau, kad turbūt jei nesitvardžius būčiau, tai būčiau bet ką jai padarius.

O ji aišku irgi negeresnė.
Kaip gerai, kad rytoj išvažiuoja. Nenoriu jos nė matyt, nė girdėt.
Gaila, kad gyvenime tėvų negali pasirinkti.
as su daznai pykstuosi, o su tevu isvis nesneku