Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Yadhira @ 2010 11 19, 00:43)
kaip manote ar zmogus kuris negali pasakyti myliu tave.... myli? unsure.gif  jau pora metu sito zodzio is jo negirdziu verysad.gif  o taip truksta to zinojimo kad myli, kad brangi... cray.gif

nenoriu atrodyti cia eksperte meiles reikaluose,bet kazada man irgi teko su tuo susidurti,tieisog mano muomone buna tokiu zmoniu,kuriems si zod istrati sunku,kazkaip nejauku ar ka...ir jie sio zodzio nesako,bet tai tikrai nereiskia,kad jis taves nemyli..bet manau,kad apie savo ajusmus turetum pasikalbeti su juo,as taip visada darau,jis nori to ar nenori as primygtinai prasau visus musu nesutarimus aptarti ir issikalbeti,nes laikyti svayje nera geras jausmas
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 23:36)
tu gal gyveni mano gyvenima,pas mus irgi kazkuriuo metu,buvo panasi istorija,viena ka galiu pasakyti is savo patirties,vaikinu merginu darugiu negali tureti ir jiems neimanoma jas tureti,nes jos daro tik bloga itaka ju draugystems...
o tai,kad jsi bega guostis pas aj tikrai ne kas...sprogciau is pavydo ir viska jam issakyciua i akis...
del to,kad tu soki ir maziau jam demesio skiri tu tikrai nesi kalta,jis gi turi tave suprasti,pabandyk jam paskambinti ir pasikalbeti,kai aistros aprims,o ta jo buvusia drauge,atkratyk nuo jo..nes nieko gero nebus is to,ji tik dar daugiau druskos ant zaizdos uzpila mano manymu ax.gif

Jau buvo daug aiškintasi dėl tos draugės, kurį laiką buvo aprimęs, bet ir vėl prasideda. Buvau liepus rinktis tarp jos ir tarp manęs, nes manęs netenkino tokie santykiai, kad draugauja su manim, o būna su kita. Prisiekinėjo meile ir vis tik liko su manim. Durnės vietoj jaučiuosi, kai jis taip elgiasi...
O dėl šokių esmė ir ta, kad aš abejojau ar pradėt juos lankyt, nes žinojau, kad "užsikabliuosiu" ir mažiau dėmesio skirsiu tiek jam, tiek aplamai kitai veiklai, bet būtent jis paskatino eiti ir lankyti, nes aš to senai norėjau. O dabar pats pyksta. Neiškęsiu vieną dieną ir trenksiu jį velniop..
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 19, 14:08)
Jau buvo daug aiškintasi dėl tos draugės, kurį laiką buvo aprimęs, bet ir vėl prasideda. Buvau liepus rinktis tarp jos ir tarp manęs, nes manęs netenkino tokie santykiai, kad draugauja su manim, o būna su kita. Prisiekinėjo meile ir vis tik liko su manim. Durnės vietoj jaučiuosi, kai jis taip elgiasi...
O dėl šokių esmė ir ta, kad aš abejojau ar pradėt juos lankyt, nes žinojau, kad "užsikabliuosiu" ir mažiau dėmesio skirsiu tiek jam, tiek aplamai kitai veiklai, bet būtent jis paskatino eiti ir lankyti, nes aš to senai norėjau. O dabar pats pyksta. Neiškęsiu vieną dieną ir trenksiu jį velniop..

zinau,kad sunku..ir kad jsi aiskina kad ji tik drauge,bet mano nuomone,tarp vyro ir moters paprasta darugyste buna tik labai retais atvejais,o dar su buvusi amergina,tai isvis jokiu draugysciu buti negali juk tai nesamone kazkokia...jums labai stipriai reikai pasikalbeti ir issiaiskinti santykius...o as zinok neiskesciau ir paskambinciau tai jo buvusiai draugei ir pasakyciau viska i akis,kad tau nepatinka,kad ji su juo dar palaiko rysius ir kad ji gadina jusu tarpusavio santykius, ir jeigu ji nors siektiek normali mergina atsitrauks ir paliks tavo vaikna ramybeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 19, 18:34)
zinau,kad sunku..ir kad jsi aiskina kad ji tik drauge,bet mano nuomone,tarp vyro ir moters paprasta darugyste buna tik labai retais atvejais,o dar su buvusi amergina,tai isvis jokiu draugysciu buti negali juk tai nesamone kazkokia...jums labai stipriai reikai pasikalbeti ir issiaiskinti santykius...o as zinok neiskesciau ir paskambinciau tai jo buvusiai draugei ir pasakyciau viska i akis,kad tau nepatinka,kad ji su juo dar palaiko rysius ir kad ji gadina jusu tarpusavio santykius, ir jeigu ji nors siektiek normali mergina atsitrauks ir paliks tavo vaikna ramybeje mirksiukas.gif

Žinokit, kai nematau iš jo jokios iniciatyvos, kad nutrauktų su ja ryšius (jis mato, kad man sunku), tai ir pačiai rankos nekyla saugot tų santykių. Tokia mintis, maždaug "kodėl aš turiu saugot, jei jis nesaugo?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 17:17)
na,jo nedaug praradau tik septynis litus ir pasitikejima,tokiuose sanderiuose biggrin.gif ir kas pikciausia,kad as ir toliau matau,kad ta mama prasineja kad kitos mamos jai isutu pigiai,vaikiskus daiktus,tai pyktis uzverda ir vis galvoju,gal paviesinti jos toki poelgi,bet is kitos puses galvoju,gal vargse tikrai sunku ir nebeturejo man pinigu issiusti tos kavos,bet tai parasytu atsiprasytu,ir as neiko is jos neberiekalauciau,bet kai tyli it sikna uzraukus,tai tada as pykstu drinks_cheers.gif

tai reikia vesai parasyti koks nicas,vardas,nors kaip ir sako kad nebaisiai daug tie 7lt,bet kodel kazkas turi buti isduriamas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielitaa @ 2010 11 19, 18:59)
tai reikia vesai parasyti koks nicas,vardas,nors kaip ir sako kad nebaisiai daug tie 7lt,bet kodel kazkas turi buti isduriamas  gun_bandana.gif

tai va butent,atrodo gera darba darai,o snipstas gaunasi nerealus schmoll.gif
Atsakyti
Man šiandien labai labai lūdna. Apskritai seniai apėmusi tokia apatija, kad norisi išnykti , nieko nematyti. Grįžtu iš darbo -krentu ant sofkės ir nieko nebenoriu girdėti nei matyti. darbe nusikalu kaip šuo. Ateina savaitgalis- žinau, kad vėl nieko gero - skalbiniai, namų ruoša, nebaigti darbai...Keista kartais girdėti, kaip žmonės planuoja savaitgalius. Man norisi tik tylos ir kad niekas manęs nejudintų.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 11 19, 21:29)
Man šiandien labai labai lūdna. Apskritai seniai apėmusi tokia apatija, kad norisi išnykti , nieko nematyti. Grįžtu iš darbo -krentu ant sofkės ir nieko nebenoriu girdėti nei matyti. darbe nusikalu kaip šuo. Ateina savaitgalis- žinau, kad vėl nieko gero - skalbiniai, namų ruoša, nebaigti darbai...Keista kartais girdėti, kaip žmonės planuoja savaitgalius. Man norisi tik tylos ir kad niekas manęs nejudintų.

Suprantu tave,man taip dazniausiai buna rudeni,tokai mazyte rudenine depresija,bet viskas praeis atejus pavasariui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 19, 22:41)
Suprantu tave,man taip dazniausiai buna rudeni,tokai mazyte rudenine depresija,bet viskas praeis atejus pavasariui mirksiukas.gif

Bet jausmas tai nekoks...Man taip būna, ir dažnai ir ne tik rudenį, bet šį kartą kažko užsitesė...Reiks kokių vitaminų užsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 19, 11:57)
nenoriu atrodyti cia eksperte meiles reikaluose,bet kazada man irgi teko su tuo susidurti,tieisog mano muomone buna tokiu zmoniu,kuriems si zod istrati sunku,kazkaip nejauku ar ka...ir jie sio zodzio nesako,bet tai tikrai nereiskia,kad jis taves nemyli..bet manau,kad apie savo ajusmus turetum pasikalbeti su juo,as taip visada darau,jis nori to ar nenori as primygtinai prasau visus musu nesutarimus aptarti ir issikalbeti,nes laikyti svayje nera geras jausmas

ne visi zmones meile isreiskia zodziais, manau darbais galima meile irodyti ir man toks isreiskimas atrodo daug tikresnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien juodai susipykau su mama. Dar to gyvenime nėra buvę. gun_bandana.gif Tiek įsiutau, kad turbūt jei nesitvardžius būčiau, tai būčiau bet ką jai padarius. gun_bandana.gif O ji aišku irgi negeresnė. gun_bandana.gif
Kaip gerai, kad rytoj išvažiuoja. Nenoriu jos nė matyt, nė girdėt.
Gaila, kad gyvenime tėvų negali pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 14:54)
nezinau ar i tam,bet labai noriu issilieti,per SM pasiskelbiau,kad simbiliskai i kavyte keiciu savo mazyles batukus(6poras,deveti,bet nesudeveti iki galo),iskart atsirado mama ilgai susirasinejome,ir ji pasakojo kad globoja nepasiturincia seima is alytaus ir mielai paimtu mano batukus,sakau,gerai,perveskite pinigelius uz kava ir siuntima as jums atsiusiu.o ji pasiguode kad siuo metus saskaitoje neturi pinigeliu,ir gali siaip man kavos atsiusti pastu,sutikau..ir nieko nelaukusi issiunciau savo saskaita batukus,dar buvau blogai uspakavus,taigi paste perpakavo ir visa tai atsiejo man beveik apie 7lt.nors planavau apsieiti su 5lt.ir ka gi...mama kuri zadejo man atsiusti batelius,po keliu dienu man parase,kad issiunte kava..apsidziaugiau laukiu,nesulaukiu,rasau jai..po keliu zinuciu ji man galiausiai atraso,kad apsirinko per ziolpluma mano adresa irasyti ir jai grizo kava,ir kad atsipraso ir kad perisius kita diena,sakau neiko tokio visoms pasitaiko,ir laukiu toliau kavytes,nieko negaunu ir stai jau trecia savaite eina,rasau jai zinutes gal kas antra diena praeita diena gavau viena zinute,kad kava jau senai issiusta ir kad parasyciau,kai gausiu,bet jau teik laiko praejo ir nieko as negaunu,rasau ir vel jai..o ji tyli,nors tikrai matau,kad prisijungia kas diena...baisu,jauciuosi isdurta,kaip reikalas,tokai laiminga buvau darydama gera darba ir tikejausi mazycio atlygio,o gavau snipsta ir dar nuostoli patyriau..kaip dabar vel galiu pasitiketi SM mamytemis,sunku..nesuprantu ir iskur atsiranda tokiu mamyciu...gal kas galiet patarti ka man toliau daryti,nes esu atkakli ir nenoriu viso to palikti siaip sau unsure.gif

zinot, pasitaiko visiems gyvenime klaidu, bet nepasitikekite taip tais kuriu nepazystate!!! Pirmiausia apie save pagalvokite!!!
Papildyta:
QUOTE(Yadhira @ 2010 11 19, 00:43)
kaip manote ar zmogus kuris negali pasakyti myliu tave.... myli? unsure.gif  jau pora metu sito zodzio is jo negirdziu verysad.gif  o taip truksta to zinojimo kad myli, kad brangi... cray.gif

o kodel i mane bernai isvis nekreipia demesio? cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 11 19, 22:44)
Šiandien juodai susipykau su mama. Dar to gyvenime nėra buvę. gun_bandana.gif Tiek įsiutau, kad turbūt jei nesitvardžius būčiau, tai būčiau bet ką jai padarius. gun_bandana.gif O ji aišku irgi negeresnė. gun_bandana.gif
Kaip gerai, kad rytoj išvažiuoja. Nenoriu jos nė matyt, nė girdėt.
Gaila, kad gyvenime tėvų negali pasirinkti.

as su daznai pykstuosi, o su tevu isvis nesneku g.gif
Atsakyti