Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Heineken @ 2011 01 31, 18:16)
paranojinė baimė prarasti MB.. nesuvokiu,kas vyksta, kaip to atsikratyti, nes isterija ir priekaištai lydi kiekvieną žingsnį.. doh.gif

Kazkas buvo,kazka nujauciat?? siaip be priezasties nieko nevyksta mirksiukas.gif pasitikejimo nebera.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 01 31, 20:44)

Greičiausiai žmogus nežinantis ką tai reiškia, manęs ir nebūtų supratęs.
Ačiū už palaikymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaitaitau @ 2011 02 02, 22:12)
Greičiausiai žmogus nežinantis ką tai reiškia, manęs ir nebūtų supratęs.
Ačiū už palaikymą.  4u.gif
Dažniausiai būna sunku atsikratyti tokio kaltės jausmo, nes tai lyg ir giminė, bet lyg ir ne... Tačiau ir tai praeina, kai supranti, kad nesi jam reikalinga, kad jis neklausia kaip tau sekasi, tik moka priekaištauti kodėl tu nepaklausi.. 4u.gif
Atsakyti
atejau pasipasakoti,nes jau taip spaudzia,vakar suzinojau kad laukiuos viskas butu saunu jai ne :as bedarbe,vyras dirba bet neilgam,neturim nuosavo busto,su vyru atsalia santykiai.... mama patare darytis valyma,nes kaip sau mano tokiu vyru neuzauginsiu antro vaiko(turim mergaite 7metuku),vyras sake tiktai jaui noriu skirtis tai geriau negimdyciau...esu visai pasimetus,laukem sio vaikelio 5 metus,o jis pasirinko pati netinkamiausia laika verysad.gif nezinau ka daryti,ar turesiu lesu issauginti antra vaikeli,toks spaudimas.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 10:59)
nezinau ka daryti,ar turesiu lesu issauginti antra vaikeli,toks spaudimas.... cray.gif

jei manot kad isvalymas pades isspresti problemas-darykites negalvojant...
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 12:59)
atejau pasipasakoti,nes jau taip spaudzia,vakar suzinojau kad laukiuos viskas butu saunu jai ne :as bedarbe,vyras dirba bet neilgam,neturim nuosavo busto,su vyru atsalia santykiai.... mama patare darytis valyma,nes kaip sau mano tokiu vyru neuzauginsiu antro vaiko(turim mergaite 7metuku),vyras sake tiktai jaui noriu skirtis tai geriau negimdyciau...esu visai pasimetus,laukem sio vaikelio 5 metus,o jis pasirinko pati netinkamiausia laika  verysad.gif  nezinau ka daryti,ar turesiu lesu issauginti antra vaikeli,toks spaudimas.... cray.gif

Tik gimdyti... Iš kur dar tokios dvėjonės pas moterį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2011 02 09, 13:50)
Tik gimdyti... Iš kur dar tokios dvėjonės pas moterį... unsure.gif

taigi, skatykit, ką žmogus rašo ir suprasit iš kur doh.gif doh.gif doh.gif

o kaip autorė pati jaučiasi šiuo klausimu?... nes manau tai svarbiausia.. aišku finansiniai dalykai taip pat labai svarbus.. bet... unsure.gif
aš irgi siūlyčiau turėti tą vaikiuką..ypač, jei taip ilgai lauktas.. wub.gif
Atsakyti
nusprendziau nestuke.gif nestuke.gif kaip bus taip bus,tegu laiko mane durnele,neatsakinga mama,kad gimdysiu nedirbdama,neturedama busto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 19:07)
nusprendziau  nestuke.gif  nestuke.gif  kaip bus taip bus,tegu laiko mane durnele,neatsakinga mama,kad gimdysiu nedirbdama,neturedama busto  cool.gif

Labai sveikinu ir džiaugiuosi už Jus!
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2011 02 09, 17:03)
taigi, skatykit, ką žmogus rašo ir suprasit iš kur doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kaip autorė pati jaučiasi šiuo klausimu?... nes manau tai svarbiausia.. aišku finansiniai dalykai taip pat labai svarbus.. bet... unsure.gif
aš irgi siūlyčiau turėti tą vaikiuką..ypač, jei taip ilgai lauktas.. wub.gif

Jaučiasi? Man atrodo čia tik pradžioje dvejonės būna. O ką, geriau kai moteris pasidaro išvalymą o paskui visą gyvenimą jaučiasi kalta ir t.t... Kažin ar žiūrėdama į savo nuostabų vaikutį ji galės sakyti, ai reikėjo darytis išvalymą.
Nors gal po metu kitų ar trečių atsiras stabilios pajamos, būstas ir mylimas žmogus šalia? Visada reikia įžvelgti daugiau optimizmo situacijose, su juo net ir didžiausius kalnus nuversti galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 18:07)
nusprendziau  nestuke.gif  nestuke.gif  kaip bus taip bus,tegu laiko mane durnele,neatsakinga mama,kad gimdysiu nedirbdama,neturedama busto  cool.gif

Saunuole 4u.gif gal tas vaikelis kaip tik sustiprins jusu seima,na o mamai garantuoju bus mylimiausias anukas sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 18:07)

sveikinu wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 02 09, 17:07)
nusprendziau  nestuke.gif  nestuke.gif  kaip bus taip bus

Bus gerai..labai,pamatysite mirksiukas.gif
Linkiu lengvo nestumo 4u.gif
Atsakyti