Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Nerutia @ 2011 02 21, 06:34)
Laumiux,bet dar tokio bobos žioplumo, tai nebuvau mačius. Atsimerk po paraliais, gal Tau su galva negerai?Gal sergi?Kokią šeimą Tu sulipysi?
Kraujas užverda, skaitant tavo postus.
Koks tėvo klausymas, tokio išgamos laukimas?
Tu absoliučiai savęs nemyli ir vaiko nemyli, tau tik ,,vyras'' galvoje ir šiknoje - atsiprašant.
Negalvojau, kad ant svieto yra tokių kvaišų, kurios šitaip nejaučia savo vertės - prostitutė ir ta save labiau gerbia.

atsprašau, bet pakomentuosiu unsure.gif
Žmonės visi skirtingi, negalima teisti kitų žmonių..Tiesiog vienos moterys yra šeimos moterys ir jos iš paskutiniųjų stengiasi išsaugoti šeimą, ar tai labai blogai nemanau, žiūrint iš kitos pusės taip Jūs teisi šeimos modelis čia nekoks, bet kad ir kaip bebūtų tai yra visdėlto šeima...
Tieisiog tuom norėjau pasakyti kad šiame skyrelyje mes ieškome, patarimo ar užtarimo, o ne teisimo...Tai tiek.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 07:11)
Taip, alimentų galima prisiteisti iki trečdalio algos. Bet maksimumą skiria, jei vaikui yra kokie spec. poreikiai - akinukai, nuolat perkaimi būtini vaistai (tipo insulino) ir pan. O darželinukui skiria tai labai ne daug - poreikiai ne dideli. Gal kokius 600 Lt iš jo ir išsireikalaučiau. Kai paskaitinėjau teisės forumą, buvau pakraupus, kai vos 1000 Lt alimentams teikiasi išdrebinti ir po 10000 Lt uždirbantys tėtušiai.
Apie nuomininkus aš mąsčiau jau senokai. Pirmiausia, tai irgi reikalingos investicijos - paruošti kambarius gyvenimui. Kambaryje, kuriame gyvens svetimas žmogus, turi būti lova, spinta, spintelė, darbo stalas, televizorius...
Kalbėjausi su bendradarbe, kuri mirus mamai kelis kartus turėjo nuomininkus. Tai sakė materialinės paramos iš to didelės nėra. Vis tiek tas žmogus degina elektrą, naudojasi vandeniu, tai praktiškai padengia tik savo išlaidas. Tai tie žmogučiai gyvena kartu daugiau dėl to, kad nebūtum vienas savo dideliame bute.

Klausiau saviškio - kodėl jis neišeina iš čia, jei jau taip nori laisvės, o ač neva ją varžau. Tai jis man atsakė, kad nenori išlaikyti 2 butų ir dar mokėti paskolą. Išėjęs kitur, jis mokės už nuomą, mokesčius aname būste, plius paskolą (ji jo vardu) ir patarnavimus šitame. Be to - ir vaikas šalia. Daugiau ar mažiau, jį mato kasdien. Dėl vaiko, ir man lengviau, kad gyvename čia. Aš turiu vaikui daug veiklos, su ja veikiu tai, ką ji mėgsta - pradedant riešutėlių dėliojimais ant torto, mankštelėmis ir bagiant kompiuteriniais žaidimais, kuriuos irgi žaidžiame kartu. Tai su tėvu ji pabūna gal pusvalandį...
O gyvendama atskirai, aš dukrytę, teismo sprendimu, turėčiau atiduoti visai dienai ar savaitgaliui.

Išeidama gyventi kitur, aš priversčiau jį padaryti tai, ko jis labai nenori - išlaikyti 2 butus, nes jo alimentai kaip tik būtų ta suma, kurios turėtų užtekti nuomai ir mokesčiams.
Dar pabandžiau ieškotis papildomo darbo. Radau interviuotojos darbelį - eiti su laptopu po butus ir atlikinėti apklausas. Nieko tiems žmogeliams pirkti nereikia, nė cento nereikia jiems išleisti, bet vis tiek jie nenori įsileisti, nenori kalbėti. Pravaikštai visą vakarą, kartais visai nieko, kartais viena anketa. Tuo laiku dukrytė buvo su tėvu. Aš pamąsčiau, kaip reikėtų daryti gyvenant vienoms - samdyti auklę (o jei neužpildau nei vienos anketos)? Vedžiotis kartu?
O po kokių 2 metų, gal ji ir viena namuose pabūtų. O jei rasčiau kur valytojos darbą, tai gal galėtų ir kartu eiti panorėjusi...
Aišku, visa, ką aš čia dabar rašau, tėra tik bandymas pateisinti būtį, kuria čia tiek prisiskundžiau ir prisiguodžiau.
Šiaip ar taip, kiekviena situacija turi ir savų pliusų.

Ieskokis psichologo, gal jis pades kiek susivokti.
Atsakyti
Ateis laikas, ateis ir pasiryžimas.... mirksiukas.gif
Mano viena draugė 3-4 m. skundėsi, kentėjo, mes jai patarinėdavome, bet daėjo tik dabar.... Pasiryžo ir po 20 m. santuokos išsiskyrė....
Liko su dviem vaikais ir tik džiaugiasi... Vaikai ir tie pradėjo ramiai gyventi tik dabar.... 4u.gif
Sėkmės ir stiprybės.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 02 21, 08:17)
atsprašau, bet pakomentuosiu unsure.gif
Žmonės visi skirtingi, negalima teisti kitų žmonių..Tiesiog vienos moterys yra šeimos moterys ir jos iš paskutiniųjų stengiasi išsaugoti šeimą, ar tai labai blogai nemanau, žiūrint iš kitos pusės taip Jūs teisi šeimos modelis čia nekoks, bet kad ir kaip bebūtų tai yra visdėlto šeima...
Tieisiog tuom norėjau pasakyti kad šiame skyrelyje mes ieškome, patarimo ar užtarimo, o ne teisimo...Tai tiek.. rolleyes.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Bet teismas irgi neblogai. Tada lengviau suvoki savo klaidas, nes kartais būna, kad kol tau nesumurdo nosies į kakutį, nesuvoki, kad jis smirda.
Iš tiesų, dabartinio mūsų gyvenimo šeima nelabai ir pavadinsi. Bet aš manau (gal klystu), kad jei panorėtų grįžti, vėl taptų normaliu žmogumi - su kuriuo planuotume visas išlaidas. kartu tvarkytume namus, kažkur keliautume, vienas kitą apsikabintume, paimtume už rankos. tegul iš pradžių ir broliškai.
Mes nešūkaujame. Kad ir ko prišnekame vienas kitam, bet nekalbame to prie vaiko. Sigute ir iš manęs žino, kad tėtė ją myli. O ir jis bent jau man girdint nieko blogo apie mane vaikui nesako. O kiek yra vyrų, kurie ir gyvendami normalaus sutuoktinio gyvenimą, ir taurelės nevengia, ir lopšinę vaikui padainuoja "naktimis su draugais". O čia vaiko akyse tik tiek, kad tėvelia nemiega kartu ir beveik nesikalba. O gyvenant atskirai - vaikui draskytis iš vienų namų į kitus. Irgi ir sunku, ir nemalonu. Žodžiu, kaip bežiūrėtum - gyvenimas suknistas, šeimos idilė sugriauta.
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 21, 08:17)
Ieskokis psichologo, gal jis pades kiek susivokti.

Praeitas etapas.
Jis man padėjo supykti ant savojo, pykdama susiradau tada tą draugą. jei rimtai- nesidižiuoju tuo savo gyvenimo etapu.
O vėliau pasakė - ieškok savyje priežasčių, kodėl vyrai nenori būti su tavimi, dirbk su savimi.
Žodžiu, esu sunkus atvejis. Mokinukė su spec. poreikiais. Adaptuota programa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 21 vasario 2011 - 10:25
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 10:23)
Ačiū už palaikymą  4u.gif
Bet teismas irgi neblogai. Tada lengviau suvoki savo klaidas, nes kartais būna, kad kol tau nesumurdo nosies į kakutį, nesuvoki, kad jis smirda.
Iš tiesų, dabartinio mūsų gyvenimo šeima nelabai ir pavadinsi. Bet aš manau (gal klystu), kad jei panorėtų grįžti, vėl taptų normaliu žmogumi - su kuriuo planuotume visas išlaidas. kartu tvarkytume namus, kažkur keliautume, vienas kitą apsikabintume, paimtume už rankos. tegul iš pradžių ir broliškai.
Mes nešūkaujame. Kad ir ko prišnekame vienas kitam, bet nekalbame to prie vaiko. Sigute ir iš manęs žino, kad tėtė ją myli. O ir jis bent jau man girdint nieko blogo apie mane vaikui nesako. O kiek yra vyrų, kurie ir gyvendami normalaus sutuoktinio gyvenimą, ir taurelės nevengia, ir lopšinę vaikui padainuoja "naktimis su draugais". O čia vaiko akyse tik tiek, kad tėvelia nemiega kartu ir beveik nesikalba. O gyvenant atskirai - vaikui draskytis iš vienų namų į kitus. Irgi ir sunku, ir nemalonu. Žodžiu, kaip bežiūrėtum - gyvenimas suknistas, šeimos idilė sugriauta.
Papildyta:

Praeitas etapas.
Jis man padėjo supykti ant savojo, pykdama susiradau tada tą draugą. jei rimtai- nesidižiuoju tuo savo gyvenimo etapu.
O vėliau pasakė - ieškok savyje priežasčių, kodėl vyrai nenori būti su tavimi, dirbk su savimi.

Vyrai yra medziotojai is prigimties.Sumedzioje laimiki, jie juo laikinai dziaugiasi.Paskui eina ieskoti kito grobio.Kiek ilgai jis dziaugsis laimikiu, priklausys nuo medziokles vingrybiu.
Jus esate lengvai sumedziojamas grobis, jus pati lendate i spastus, lygiai tas pats, kas sernas pats ateitu i medziotojo kiema.Neidomu juk taip, visai.Nera azarto.
Kada moterys jauciasi moterimi?Tada, kai jos geidzia
Kada vyras jauciasi vyru?Tada, kai gali medzioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 21 vasario 2011 - 12:35
Laumiux - tai Jūs manot, kad vaikui tokioje aplinkoje gyventi gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 10:23)
.... pykdama susiradau tada tą draugą. jei rimtai- nesidižiuoju tuo savo gyvenimo etapu.

Manau - tai ir buvo klaida, nes pyktis turi padėti susivokti savyje, o jūs - pykdama - ieškojote pakaitalo vyrui, kuris neatitiko jūsų šeimos scenarijų.
Dar - manau, kad jūs paprasčiausiai nemokate gyventi SAU - tai ne priekaištas, tai fakto konstatavimas. Todėl ir yra baimė gyventi BE VYRO, t.y. baimė būti tik su savimi... O dar visuomenės, šeimos, tėvų požiūris - jei moteris be vyro (neduokdie - išsiskyrusi) - tai jau amen, iš jos nieko gero nebebus... Bet tai nėra - moteris ne daiktas prie vyro kojos, moteris - asmenybė.
Jums reikia įgauti pasitikėjimo SAVIMI, išmokti gyventi BE JOKIO VYRO, ir tik tada, kai gyvenimas VIENAI pasidarys tikrai malonus ir priimtinas, pradėti žiūrėti į kitus vyrus... Priešingu atveju - jūs vėl ir vėl kaip ta voverė rate - suksite tą patį scenarijų, ir su visais vyrais būsite nelaiminga...
Teisus buvo psichologas - keistis reikia pačiai, tiksliau - keisti požiūrį ne į kitus žmones, o pirmiausiai - keisti požiūrį į SAVE 4u.gif
Atsakyti
Na, bet moterys, kokios jūs kai kurios bjaurios doh.gif
Parašė moteriškė savo situaciją, paprašė patarimo, žvilgsnio iš šalies... O jūs? Ar prašė Jūsų, kad su žeme ją maišytumėt? Ar prašė, kad supuolusios prie jau ir taip gulinčio žmogaus, spardytumėt jį ir kepenis lyg grifai kapotumėt? Kam geriau pasidarė nuo to, kad ją kekše ir prostitute išvadinot? nebent jums pačioms. kas jums suteikė prokuroro statusą? Kuri iš jūsų šventoji, teisuolė, vienintelė išmananti kaip, kur ir su kuo gyventi?
Pagarbos, mielosios, bent truputį pagarbos ir užuojautos ir taip jau gyvenimo audros talžomam žmogui.

laumiux, o Jūs neprivalot teisintis - tai jūsų gyvenimas, jūs jį lipdot, kaip išmanot. Ne joms, o jums tektų sausą duoną valgyti ar į alkanas vaiko akis žiūrėti. Darykit kaip jums patogiau, kaip jums atrodo geriau. Aš sutinku, kad materialinis pagrindas yra būtinas. kam nuo to bus geriau, jei išlėksite dabar vaiką susiglobusi į niekur? Tik jūsų atsiprašant vyrui - neliktų kas ant sąžinės mina. Aš jūsų vietoje tik jokiu būdu nebelįsčiau nei į jo dūšią, nei į lovą. Gyvenčiau kaip su kaimynu ir tiek... Ir imčiau viską, kas priklauso man, ir mano vaikui.
Oriai pabėgti yra lengva. Sunkiau oriai gyventi.
Atsakyti
Kartais tiesiog nesugebu atsistebeti kai kuriomis moterimis - piktomis, teisianciomis, smerkianciomis ir laikanciomis save 'oriomis' ir 'zinanciomis kaip reikia gyventi'.
Uoj varge vageli... Su itikruoju orumu tai neturi nieko bendra.

Laumiux, laikykis, suprantu, kad situacija siai dienai atrodo prasta, bet viskas susitvarkys. Svarbiausia, kad esi ne viena, turi vaikuti, ramsti, pagrinda po kojomis, del kurio galima pradeti statyti nauja ruma. Kaip? Niekas kitas geriau nei jus pati to nezino. Niekas kitas nenesioja jusu batu ir nezino kurioje vietoje jie spaudzia koja. O is isores batai gali atrodyti prabangus, grazus ar visai nudrengiti - bet tik jus viena zinote, koks jausmas juos nesioti. Linkiu isiklausyti i save, imti daryti tai, apie ka svajojote bet nedrisote. Galbut dabar tam pats tinkamiausias metas. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Dar karta isitikinau, kad SM jokios paguodos nesulauksi. Greiciau pasmerkimo. Juk moteriskes ateina pasimetusios, iskaudintos ir praso padeti susigaudyti gyvenime. Tikrai, kokia nauda isvadinant zmogu paskutiniais zodziais? Geriau patartumete ka daryti. Man atrodo tos moterys, kurios taip puola pagalbos prasanciasias, tiesiog pacios issilieja ant ju, del savo nelabai laimingu gyvenimu. Ar pas jus pacias seimos yra idealios, ar tik vaidinat tokias? Ar visada gyvenime priimat tik teisingus sprendimus? Jei taip, tada labai saunu, bet daugiau supratimo toms, kurioms ne taip pasiseke.
Labai skaudu ziureti kaip uzsipuolat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2011 02 21, 06:34)
Laumiux,bet dar tokio bobos žioplumo, tai nebuvau mačius. Atsimerk po paraliais, gal Tau su galva negerai?Gal sergi?Kokią šeimą Tu sulipysi?
Kraujas užverda, skaitant tavo postus.
Koks tėvo klausymas, tokio išgamos laukimas?
Tu absoliučiai savęs nemyli ir vaiko nemyli, tau tik ,,vyras'' galvoje ir šiknoje - atsiprašant.
Negalvojau, kad ant svieto yra tokių kvaišų, kurios šitaip nejaučia savo vertės - prostitutė ir ta save labiau gerbia.

Tavo komentaras, ko gero, pats "riebiausias", bet ačiū ir už jį.
Šiknoje man vyro nėra. Tikrai tikriausiai - nėra ir nereikia.
Galvoje ir širdy - taip. Bet pirmiausia vaikas. Nesaldu dukrytei. Bet ar jai būtų geriau lakstyti iš vienų namų į kitus??? Vieną dieną pas tėtį, kitą - pas mamą. Nori su vaiku į kokį spektaklį nueit, bet negali, nes būtent tą savaitgalį vaikas turi būti pas tėvą, kadangi taip liepta teismo.
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 21, 12:33)
Vyrai yra medziotojai is prigimties.Sumedzioje laimiki, jie juo laikinai dziaugiasi.Paskui eina ieskoti kito grobio.Kiek ilgai jis dziaugsis laimikiu, priklausys nuo medziokles vingrybiu.
Jus esate lengvai sumedziojamas grobis, jus pati lendate i spastus, lygiai tas pats, kas sernas pats ateitu i medziotojo kiema.Neidomu juk taip, visai.Nera azarto.
Kada moterys jauciasi moterimi?Tada, kai jos geidzia
Kada vyras jauciasi vyru?Tada, kai gali medzioti

Tas tai taip. Kokia buvau naivi, manydama, kad manškis ne toks.
ir kokia esu naivi, svajodama apie visuotinį moterų solidarumą. nesusidėti su vedusiu, kad ir ką jis skiestų apie savo šemą ar žmoną. gaila, kad šerniukas iš Filipinų neužsivilko neperšaunamos liemenės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2011 02 21, 12:39)
Laumiux - tai Jūs manot, kad vaikui tokioje aplinkoje gyventi gerai? 4u.gif

Nelabai.
Todėl aš ir parašiau čia, todėl ir atsakinėju į kone kiekvieną man parašytą komentarą - noriu rasti optimalų sprendimą. Nes ginče gimsta tiesa. Kuri iš dviejų blogybių geresnė? Dabar labiau skauda man. Sigutei - ne idealu, bet tikrai ne blogiausia, kaip gali gyventi vaikas. O išėjus? Aš gal pradėsiu gyti. O vaikas? su manimi gyvens svetimame išsinuomotame bute. Pas tėtę - ir tėtukas savas, ir namai savi. Ir reikės iš jų vėl eiti pas mane. Taip, mane vaikas myli. patinka būti ant rankų, apsikabinus, turime daug įdomios veiklos, bet kaip jai, 4 metukų pupai wub.gif , reikės po kelias trobas makaluotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 21 vasario 2011 - 15:46
Pabandziau prisiminti, kas is mano aplinkos zmoniu tokioj situacijoj galetu zeminti ir smerkti kita? Mano sesuo. Kai skyresi jos drauge, irgi vos ne su zemem ja maise - kaip tu gali, nebuk idiote, daryk taip ir anaip, turek savigarbos ir pan. Panasus braizas, tiesa?
O pati sesuo gyvena 'grazu' gyvenima - isoriskai viskas kaip ir gerai, bet ji nuolat tikrina savo vyra, nepasitiki juo, mano, kad jis blogas tevas, nesugeba pasirupinti sunum, pati uz akiu bando susirasti atsargini varianta, jau nekalbant apie tai, koki gyvenima gyvena vien del kitu - nei siuksliu neiseitu ismesti nepasidaziusi. Nemyli ir nevertina saves tokios, kokia yra. Nos isoriskai labai didziuojasi, kad yra 'stipri' ir 'savimi pasitikinti'. Bet tai tera kauke. Tikrai stiprus zmogus ikveps kitam stiprybes - svelniu, jam priimtinu budu.
Nesmerkime tu zmoniu, jiems galbut dar sunkiau nei tiems, ant kuriu jie loja 4u.gif
Atsakyti