Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Vilusa @ 2011 02 21, 13:30)
Manau - tai ir buvo klaida, nes pyktis turi padėti susivokti savyje, o jūs - pykdama - ieškojote pakaitalo vyrui, kuris neatitiko jūsų šeimos scenarijų.
Dar - manau, kad jūs paprasčiausiai nemokate gyventi SAU - tai ne priekaištas, tai fakto konstatavimas. Todėl ir yra baimė gyventi BE VYRO, t.y. baimė būti tik su savimi... O dar visuomenės, šeimos, tėvų požiūris - jei moteris be vyro (neduokdie - išsiskyrusi) - tai jau amen, iš jos nieko gero nebebus... Bet tai nėra - moteris ne daiktas prie vyro kojos, moteris - asmenybė.
Jums reikia įgauti pasitikėjimo SAVIMI, išmokti gyventi BE JOKIO VYRO, ir tik tada, kai gyvenimas VIENAI pasidarys tikrai malonus ir priimtinas, pradėti žiūrėti į kitus vyrus... Priešingu atveju - jūs vėl ir vėl kaip ta voverė rate - suksite tą patį scenarijų, ir su visais vyrais būsite nelaiminga...
Teisus buvo psichologas - keistis reikia pačiai, tiksliau - keisti požiūrį ne į kitus žmones, o pirmiausiai - keisti požiūrį į SAVE  4u.gif

O čia tai 100% taikliai pastebėta. Iš tiesų, draugas nebuvo toks, kokio norėjau. O turėčiau tapti lyg švari lenta ir į žmones pažvelgti be stereotipų.
Aš negalvoju, kad moteris be vyro - nieko verta. Nes dabar tiek tų skyrybų, kad kaltų nėra prasmės net ieškoti. Skyrybos dėl labai rimtų priežasčių, ypač jei kalta moteris - super retos. Ir gyvendama viena, aš net neturėsiu laiko į kitus žvilgčioti, ypač jei mano mokyklėlė laikysis ir galėsiu joje darbuotis, o po darbo dar kokį papildomą darbelį - kur nors valytis ir pan.
O būdama su kitu žmogumi, aš iš tiesų visą save atiduodu (ne lovos prasme!) - kad ir draugaudama su tuo draugu - į kiekvieną pasimatymą koks mėsos kepsniukas, pyragas. Dar kokia dovanėlė - tai dekupažu dekoruotas ąsotėlis, tai koks pirktas daiktelis. Darydavau jam masažus iki paryčių, nors leipdavau iš nuovargio. ir jei ne pagiria keksiukų - jau "abidniakas" blush2.gif Tai bendravimas su tuo nauju draugu mane išvargino, todėl aš tiesiog kaifavau tą draugystę užbaigusi. Ir jos man užteko, kad ilgam nenorėčiau jokių draugysčių.
Ir jūsų komentarų dėka pradedu suvokti nemažai savo charakterio "fintų", kurių neturėtų būti.
Ačiū už jūsų nuomones - ir pakritikuojančias, ir paguodžiančias.
Ačiū, kad esate 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2011 02 21, 14:17)
Na, bet moterys, kokios jūs kai kurios bjaurios doh.gif
Parašė moteriškė savo situaciją, paprašė patarimo, žvilgsnio iš šalies... O jūs? Ar prašė Jūsų, kad su žeme ją maišytumėt? Ar prašė, kad supuolusios prie jau ir taip gulinčio žmogaus, spardytumėt jį ir kepenis lyg grifai kapotumėt? Kam geriau pasidarė nuo to, kad ją kekše ir prostitute išvadinot? nebent jums pačioms. kas jums suteikė prokuroro statusą? Kuri iš jūsų šventoji, teisuolė, vienintelė išmananti kaip, kur ir su kuo gyventi?
Pagarbos, mielosios, bent truputį pagarbos ir užuojautos ir taip jau gyvenimo audros talžomam žmogui.
laumiux, o Jūs neprivalot teisintis - tai jūsų gyvenimas, jūs jį lipdot, kaip išmanot. Ne joms, o jums tektų sausą duoną valgyti ar į alkanas vaiko akis žiūrėti. Darykit kaip jums patogiau, kaip jums atrodo geriau. Aš sutinku, kad materialinis pagrindas yra būtinas. kam nuo to bus geriau, jei išlėksite dabar vaiką susiglobusi į niekur? Tik jūsų atsiprašant vyrui - neliktų kas ant sąžinės mina. Aš jūsų vietoje tik jokiu būdu nebelįsčiau nei į jo dūšią, nei į lovą. Gyvenčiau kaip su kaimynu ir tiek... Ir imčiau viską, kas priklauso man, ir mano vaikui.
Oriai pabėgti yra lengva. Sunkiau oriai gyventi.

Viskas OK. Protingas puolimas, aštresnis žodis irgi yra nebloga terapija. Nes būna žmonių, kuriems tk bizūnu užvažiavus šis tas paaiškėja smile.gif
Teisintis man kažkuria prasme ir patinka - taip aš analizuoju save ir savo gyvenimą, blaiviau apmąstau pliusus ir minusus. Sprendimą tai reikės priimti.
Atsakyti
Laumiux, nesupykit, bet man atodo esate protinga moteris ir pati suprantate, kad taip, kaip yra yra blogai, kad taip kenciate ir jus, ir vaikas ir net jusu vyras 4u.gif bet bandote rasti pateisinimu siai situacijai... Neieskokit. Jeigu dar nesijauciate pakankamai tvirta kad iseitumet - neskubinkit ivykiu.
Manau pati suprantat, kad jei abu tevai rupinsis vaiku, ras jiems abiems priimtina sprendima - ir vaikas i teatra gales iseit, ir i bet koki bureli ar zaidimu aikstele ir viskam uzteks laiko ir noro. Nebeieskokit pateisinimu, kodel sitaip yra GERIAU. Saves neapgausit, taip nera geriau. Nei vienam is jusu triju (ar 4iu, neskaiciau istorijos pradzios, tai nezinau).
Apie moteru solidaruma svajojate ne jus viena, ir aciu dievui 4u.gif
Deja, net is svao karcios patirties galiu pasakyti, kad cia ne moteru problema - kazin kiek guostu mintis, kad vyras zavisi kita moterim, tik ta kita nenori su juo buti, todel jis ir lieka su jumis? Juk irgi butu skaudu. Problema yra jame, ir nekaltinkite uz jo nuodemes nei saves, nei tu kitu moteru (vieni dievai tezino ka vede vyrai joms prisneka, bet jeigu butume ju vietoje kazin ar negalvotume taip pat?). Uz vyro nuodemes neturetumete jausti ni kaltes, nei gedos. Pyktis, pavydas - naturalu, bet neprisiimkite sau atsakomybes uz ju paciu sprendimus.
Linkiu atrasti savyje stiprybes, rasti koki megstama uzsiemima ir pamazu atsitiesti, kol pati nepajusit kai isbridot is sito skausmo juros. Svelniai apsikabinu, viskas bus gerai. Viskas turi buti gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 17:41)
Tavo komentaras, ko gero, pats "riebiausias", bet ačiū ir už jį.
Šiknoje man vyro nėra. Tikrai tikriausiai - nėra ir nereikia.
Galvoje ir širdy - taip. Bet pirmiausia vaikas. Nesaldu dukrytei. Bet ar jai būtų geriau lakstyti iš vienų namų į kitus??? Vieną dieną pas tėtį, kitą - pas mamą. Nori su vaiku į kokį spektaklį nueit, bet negali, nes būtent tą savaitgalį vaikas turi būti pas tėvą, kadangi taip liepta teismo.

buvo ziauriu pasisakymu, buvo. kai kuriem pritariu, kai kurie gal per astrus... bet gal ir jie reikalingi.

dar vienas dalykas apmastymui: ar esate isitikinus, kad vyras taip veršis bendrauti su dukra? kasantra diena? ar tikrai manote kad jis taip kovos ir tiek laiko jai skirs?
pagal visa bendravimo entuziazma manau kad tai butu savaitgalis per menesi...
Atsakyti
jau rauna stoga... gal kitiems is salies as atrodau laminga, besisypsanti, bet taip nera. mane ir mano drauga skiria atstumas: jis uzsienyje, as lietuvoje. sakoma, kad atstumas skiria, bet nemanau, kad jis skiria mus (kad nesuartina, tai faktas)... tiesiog kas antra diena del kazko pykstames, suprantu, kad sunku tiek jam, tiek man. nesiseka jam ten taip, kaip mes noretumem, nes negaliu as pas ji atvaziuoti, nera kur pakolkas. tikrai as specialiai neprovokuoju tu pykciu, bet jam atrodo, kad as vis kazka tokio parasau, del ko susiriejam, nors nera taip. as matau, kad jis neizvelgia savo kaltes tuose pykciuose. nes mano ramu klausima jis perskaito kaip koki akiu kabinima, nezinau kodel... kazkaip nebesusikalbam, as jau pati nebezinau kokiais zodzias rasyti, kad jis suprastu, o ne matytu tik tai, ka nori matyti. skirtis nenoriu nei as, nei jis, bet matosi, kad abu esam tokie pavarge...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 15:10)
O būdama su kitu žmogumi, aš iš tiesų visą save atiduodu (ne lovos prasme!) - kad ir draugaudama su tuo draugu - į kiekvieną pasimatymą koks mėsos kepsniukas, pyragas. Dar kokia dovanėlė - tai dekupažu dekoruotas ąsotėlis, tai koks pirktas daiktelis. Darydavau jam masažus iki paryčių, nors leipdavau iš nuovargio. ir jei ne pagiria keksiukų - jau "abidniakas"  blush2.gif 

Vienoj laidoj, kalbedamas apie meile, Cekuolis prasitare, kad musu smegenys uzprogramuotos taip, kad nemegsta daryti ko nors veltui, jeigu del kazko labai stengiames, ta kazka ir labiau vertiname. Aukodamasi del kitu zmoniu ne kiek palenkiate juos i savo puse, kiek pati sustiprinate savo jausmus jam. Belieka ir partnerio jausmus sustiprinti. Kartais visai verta pabuti princese ant zirnio ir leisti pasokineti aplink jus blush2.gif
Nuo 04:52 http://www.facebook....=...92
Nors siaip visas video vertas paziureti, gal kokiu minciu kils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 02 21, 16:01)
Nesmerkime tu zmoniu, jiems galbut dar sunkiau nei tiems, ant kuriu jie loja  4u.gif

Šiaip tai manęs asmeniškai nepapiktino nei vienas komentaras. Gal jau pripratau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 21, 15:17)
jau rauna stoga... gal kitiems is salies as atrodau laminga, besisypsanti, bet taip nera. mane ir mano drauga skiria atstumas: jis uzsienyje, as lietuvoje. sakoma, kad atstumas skiria, bet nemanau, kad jis skiria mus (kad nesuartina, tai faktas)... tiesiog kas antra diena del kazko pykstames, suprantu, kad sunku tiek jam, tiek man. nesiseka jam ten taip, kaip mes noretumem, nes negaliu as pas ji atvaziuoti, nera kur pakolkas. tikrai as specialiai neprovokuoju tu pykciu, bet jam atrodo, kad as vis kazka tokio parasau, del ko susiriejam, nors nera taip. as matau, kad jis neizvelgia savo kaltes tuose pykciuose. nes mano ramu klausima jis perskaito kaip koki akiu kabinima, nezinau kodel... kazkaip nebesusikalbam, as jau pati nebezinau kokiais zodzias rasyti, kad jis suprastu, o ne matytu tik tai, ka nori matyti. skirtis nenoriu nei as, nei jis, bet matosi, kad abu esam tokie pavarge...

Agnyte, kiek tokiu situaciju pasitaiko ne vien per atstumus, o ir kasdien matantis zmonems... O kur dasideda intymumo ilgesys, fizinio artumo trukumas, ten tik dar sunkiau.. Pabandykite i viska paziureti kitu kampu, juk zinote, kad vyru ir moteru mastymas skiriasi. Vienas nori kazko paprasyti, o kitas iskarto mato kritika (kurios net nera) ir pan. Pasistenkite kalbeti taip aiskiai, kad neliktu dviprasmybiu ir jums butu lengviau vienas kita suprasti. Pasistenkite kalbeti ne apie ji, o save, venkite bereikalingu vertinimu, kalbekite kaip jauciates uzuot kalbejusi apie jo veiksmus... Viskas ilgainiui turetu pasidaryti paprasciau. As turiu viena smagia audio knygute (lietuviu kalba) apie vyru-moteru lyciu skirtumus. Ne viskas man joje patinka, duag sudmalimo ir per duag viskas suvedama i fiziologija, bet yra tikrai daug geru minciu, kurios bent jau man padejo i musu bendravimo skirtumus ziureti paprasciau. Gal ir jums pades, jeigu norite, parasykite i Az ir atsiusiu. Ten mp3 formatu, galesite klausytis is winampo/iphono ar savo telefono dulkes bevalant ar kazka kita bimbinejant smile.gif))

P.S. Nebutina sypsotis ir atrodyti laimingai, jeigu tokia nesate. Tas irgi labai isvargina. Liudesys irgi naturali emocija, nereikia jo slepti bent nuo artimiausiu zmoniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 15:24)
Šiaip tai manęs asmeniškai nepapiktino nei vienas komentaras. Gal jau pripratau? biggrin.gif

Manes irgi nepapiktino, ko gero ir neturejo - nebuvo adresuota tiesiogiai man, bet mane tiesiog stebina kitu zmoniu grubumas. Nu kitaip nepavadinsi smile.gif duokdie tos moterys nera mamos ar bent su svao vaikais taip nebendrauja... as labiau uz motyvacija, o ne demotyvuojanti elgesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 21, 16:17)
mane ir mano drauga skiria atstumas: jis uzsienyje, as lietuvoje. sakoma, kad atstumas skiria, bet nemanau, kad jis skiria mus (kad nesuartina, tai faktas)... tiesiog kas antra diena del kazko pykstames, suprantu, kad sunku tiek jam, tiek man. nesiseka jam ten taip, kaip mes noretumem, nes negaliu as pas ji atvaziuoti, nera kur pakolkas. tikrai as specialiai neprovokuoju tu pykciu, bet jam atrodo, kad as vis kazka tokio parasau, del ko susiriejam, nors nera taip. as matau, kad jis neizvelgia savo kaltes tuose pykciuose. nes mano ramu klausima jis perskaito kaip koki akiu kabinima, nezinau kodel... kazkaip nebesusikalbam, as jau pati nebezinau kokiais zodzias rasyti, kad jis suprastu, o ne matytu tik tai, ka nori matyti. skirtis nenoriu nei as, nei jis, bet matosi, kad abu esam tokie pavarge...

kiek laiko bendraujate?
Aš prastas patarėjas, nes pati kapstausi iš mėšlyno.
Bet manajam tai irgi - jis LT, o ta Filipinuose...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 21, 16:29)
kiek laiko bendraujate?
Aš prastas patarėjas, nes pati kapstausi iš mėšlyno.
Bet manajam tai irgi - jis LT, o ta Filipinuose...

mes kartu esame virs 5m. bet uzsienyje jis nuo rugsejo (buvo kaledom ir naujiems grizes). pernai kartu mes buvome uzsienyje, bet taip susikloste, kad as turejau likti lietuvoje neribotam laikui. jam ten dabar prastai sekasi, darbo mazai, sedi skolose. bet as nelabai matau, kad jis kazka megintu stengtis, vietoj to, kad sedi namie, kai nera darbo, juk galetu panesioti cv po firmas, maza kas pasiulys koki darba. gal man lengva cia is savo puses sneketi ir ji kaltinti, kad nieko nedaro, bet juk turi kazkas ispirti i uzpakali ir paskatinti, jei paciam iniciatyvos nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 21, 16:35)
mes kartu esame virs 5m. bet uzsienyje jis nuo rugsejo (buvo kaledom ir naujiems grizes). pernai kartu mes buvome uzsienyje, bet taip susikloste, kad as turejau likti lietuvoje neribotam laikui. jam ten dabar prastai sekasi, darbo mazai, sedi skolose. bet as nelabai matau, kad jis kazka megintu stengtis, vietoj to, kad sedi namie, kai nera darbo, juk galetu panesioti cv po firmas, maza kas pasiulys koki darba. gal man lengva cia is savo puses sneketi ir ji kaltinti, kad nieko nedaro, bet juk turi kazkas ispirti i uzpakali ir paskatinti, jei paciam iniciatyvos nera  doh.gif

Tai jei vis tiek gyveni viena, jei vaikučių neturite, permąstyk, ar labai jo tau reikia...
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 02 21, 15:56)
Dar karta isitikinau, kad SM jokios paguodos nesulauksi. Greiciau pasmerkimo. Juk moteriskes ateina pasimetusios, iskaudintos ir praso padeti susigaudyti gyvenime. Tikrai, kokia nauda isvadinant zmogu paskutiniais zodziais? Geriau patartumete ka daryti. Man atrodo tos moterys, kurios taip puola pagalbos prasanciasias, tiesiog pacios issilieja ant ju, del savo nelabai laimingu gyvenimu. Ar pas jus pacias seimos yra idealios, ar tik vaidinat tokias? Ar visada gyvenime priimat tik teisingus sprendimus? Jei taip, tada labai saunu, bet daugiau supratimo toms, kurioms ne taip pasiseke.
Labai skaudu ziureti kaip uzsipuolat  4u.gif

nesutikčiau su Jumis 4u.gif
juk iš pradžių moteriškės bando pasiūlyti įvairius variantus, įvairius patarimus, o kai po n žinučių pasimato, kad autorei vis tiek įsikalusi savo ir vis kartoja tą patį tuomet jau moterys imasi kitokių palyginimų, ar žodžių.. ir tai dažnai pridėdamos žodelį "atsiprašau".... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2011 02 21, 10:17)
atsprašau, bet pakomentuosiu unsure.gif
Žmonės visi skirtingi, negalima teisti kitų žmonių..Tiesiog vienos moterys yra šeimos moterys ir jos iš paskutiniųjų stengiasi išsaugoti šeimą, ar tai labai blogai nemanau, žiūrint iš kitos pusės taip Jūs teisi šeimos modelis čia nekoks, bet kad ir kaip bebūtų tai yra visdėlto šeima...
Tieisiog tuom norėjau pasakyti kad šiame skyrelyje mes ieškome, patarimo ar užtarimo, o ne teisimo...Tai tiek.. rolleyes.gif

Čia virtiniai komentatorių, kurioms užkliuvo mano ,,aštrus'' postas, pasakysiu - neteisiu, aš noriu, kad ji atsimerktų.Bet šitai moterytei pats laikas būtų atsibusti ir nustot būti grindų skuduru. Gyvent dėl dukters, o ne dėl šeimos, kurios NĖRA.Paguost... nė už ką, galiu paguosti, kai yra už ką, o už kvailumą ir savęs negerbimą, tai būčiau Tavo draugė išspardyčiau šik**a.
Atsakyti