Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 22, 17:22)
Suprantu Jus  smile.gif  bent jau taip manau. Neturiu nei vaikų, nei vyro, tik vaikiną, bet ir jis kitam mieste  smile.gif vakarais, kai grįžti namo, taip norisi su kuo nors pasėdėti prie puodelio arbatos, pasišnekučiuoti, o atsigulus į lovą prie kažko prisiglausti, bet nėra prie ko. labai trūksta artimo ir mylimo žmogaus šalia  rolleyes.gif  kad bent katė ar šuo būtų namuose, bet ir tokių neauginu  biggrin.gif  žinoma, visada galima pasikviesti į svečius draugę tos arbatos išgerti, bet norisi vyriškos kompanijos, o ir šiaip, draugės ne visada gali  smile.gif  kartais su vyrais nebūna gerai, bet pasirodo, kad ir be jų ne ką geriau  smile.gif

Taip sutinku, kad ir be ju yra gerai, va man kartais norisi...nu dabar man liudna ir as noriu...praeina kiek laiko ir sakai sau man taip gera vienai, nesinori nieko salia.Bet tas naujas gyvenimas, viskas nauja, nezinai kur padeta. Nuo kiekvieno krebztelejimo pabundi, keliesi kas 2 valandas, i darba eini neisimiegojusi...
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 11 22, 17:27)
Taip sutinku, kad ir be ju yra gerai, va man kartais norisi...nu dabar man liudna ir as noriu...praeina kiek laiko ir sakai sau man taip gera vienai, nesinori nieko salia.Bet tas naujas gyvenimas, viskas nauja, nezinai kur padeta. Nuo kiekvieno krebztelejimo pabundi, keliesi kas 2 valandas, i darba eini neisimiegojusi...

Čia matyt daugiau nuo pačio žmogaus priklauso. Vienas labai greit pripranta naujoj vietoj, kitas ilgai kankinasi kol nors kiek apsipranta. O juolab po skyrybų, tai dar sunkiau manau.
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 22, 17:15)
aha,suprantu tave ir si jausma...
kazkada buvau sveciuose pas sese Klaipedoje,prie miesto centre esancios Norfos,nusprendeme nueiti nusipirkti kazko skanaus ax.gif buvo apie 12val.dienos...iseidamos is parduotuves pastebejome kraujo klane prie automobilio kniuspcia gulininti vyra su darbine apranga,tokia daznai nesioja statybininkai ar kazkas panasaus..is pradziu pamaneme kad girtas,bet kai is po jo pilvo stuksojo kraujo klanas,supratome kad tai tikrai ne...sese priejo jis nejudejo ir nekalbejo...paskambinom i greitaja,greitoji pirmiausiai paklause ar jis ne bomzas,paskui klausinejo,kas jam nutike ir pan.mes buvome pasimetuios,ka mes galime pasakyt apie jo bukle...galiausiai,visdelto sake,iskvies greitaja...mazylis pradejo verkti vezimuke ir isgirdusios kai greitoji privaziavo prie sio zmogaus nuejome namo,kas keisciausiai,kad aplink praejo simtai zmoniu,nes vasara ir gatve pagrindine ir niekam kazkaip neuzkliubo pargriuves ant zemes zmogus...labai negeras jausmas apeme,o tikrai jeigu as pargriuciau,niekas ir neprieitu...juk maza kas gali nutikti help.gif  cray.gif

va butent.siandiena visa diena as tokioj busenoj.taip bjauru viduje, baisu, negera. ziauriai...vis ziuriu i savo vaikus, nei istiesu niekam niekas nerupi?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 22, 00:12)
o as is viso niekad neturejau vaikino, buvo tokiu kurie kabino, bet juos atbaidydavau savo nedrasa, pasimesdavau, visa net drebedavau, o dabar isvis niekas i mane neziuri, daug laiko leidziu arba viena arba tik tarp merginu, na buna paskaitu, kur daug vaikinu bet irgi i mane niekas neziuri, nes esu pilka slyksti demele ant pasaulio, kuriai manau nebuvo skirta dziaugtis gyvenimu.
Papildyta:
o kaip keistis i gerai, jei pvz as, noriu buti stipri vidumi, sakau siandien taip ir bus, bet kai nueinu nuleidziu rankas ir pasimetu?

Cia jau labai sunkus darbas su savimi,turi "dirbti"su savimi,nes niekas kitas uz tave to nepadarys,niekas kitas nepakeis tavo mastyma,tavo nuomone apie save.O kodel jautiesi negrazi?Pagrazink savo isvaizda,gal tokiu budu pradesi po truputi save myleti?
Atsakyti
Noriu ir verk ir rėkt iš pykčio.. JIS MANE IŠDAVĖ!!! Tas asilas išdavė mane su kita.
Galvojau, kad su šiuo vaikinu pavyks, kad jis bus geras, tinkamas, toks kokio ir norėjau, bet tas niekšas mane išdavė. Kodėl būtent man taip nutinka su vaikinais? Ar tai dėl to menko atstumo ar kas buvo negerai. nieko nepaaiškino, tiesiog staiga tapau nebereikalinga. metė, nes mat jam geriau su ta šliundra laura. dieve kaip aš siuntu. nežinau jau kelintą cigaretę rūkau.
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 22, 20:37)
Noriu ir verk ir rėkt iš pykčio.. JIS MANE IŠDAVĖ!!! Tas asilas išdavė mane su kita.
Galvojau, kad su šiuo vaikinu pavyks, kad jis bus geras, tinkamas, toks kokio ir norėjau, bet tas niekšas mane išdavė. Kodėl būtent man taip nutinka su vaikinais? Ar tai dėl to menko atstumo ar kas buvo negerai. nieko nepaaiškino, tiesiog staiga tapau nebereikalinga. metė, nes mat jam geriau su ta šliundra laura. dieve kaip aš siuntu. nežinau jau kelintą cigaretę rūkau.

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif parodyk man kuris, ištrėkšiu kai susikaups jėgų.

Nu kam tiem vyram tų paleistuvių??? Patys žino, kad su jom nieko gero ateity nebus, bet va pažaist tai noris.. Nelemti instinktai. (jei nepataikiau į šitą situaciją su šitu pasakymu, tai tarkime šiaip papostringavau)
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 11 22, 22:21)
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif parodyk man kuris, ištrėkšiu kai susikaups jėgų.

Nu kam tiem vyram tų paleistuvių??? Patys žino, kad su jom nieko gero ateity nebus, bet va pažaist tai noris.. Nelemti instinktai. (jei nepataikiau į šitą situaciją su šitu pasakymu, tai tarkime šiaip papostringavau)

Man kažkodėl peršasi mintis, kad visi tai dėl sekso. Susitinkam, susitikinėjom tiksliau, tik savaitgaliais, nes man mokslai, o jam darbas, ir nesinorejo kiekvieno savaitgalio praleist tik lovoj. aj bl kaip as tokiu chamu nekenciu. issaudyt visus idiotus! nebenoriu jokiu vyru. velniop. nereikalingi man tokie..
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 22, 21:37)
Man kažkodėl peršasi mintis, kad visi tai dėl sekso. Susitinkam, susitikinėjom tiksliau, tik savaitgaliais, nes man mokslai, o jam darbas, ir nesinorejo kiekvieno savaitgalio praleist tik lovoj. aj bl kaip as tokiu chamu nekenciu. issaudyt visus idiotus! nebenoriu jokiu vyru. velniop. nereikalingi man tokie..

Joo, čia suveikė kita galva blembaa.
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 11 22, 17:08)
Sveikos 4u.gif

Net nezinau nuo ko pradeti...Jauciuosi issisunkusi visiskai. pries 3 savaites issiskyriau su vyru su juo pragyvenome 11 metu. Pakeiciau gyvenama vieta, gyventi turiu kur, bet kartais taip sunku, kazko truksta, liudna man buna, bet tikrai nezadu ir kolkas nenoriu gryzti pas buvusi...Atrodo viskas idealu, turiu viska, bet kartu ir nieko.Mokausi gyventi viena...labai sunku man kartais, kaip cia viena mama rase ateinu namo ir griunu ant sofkutes...bet ne nuo nuovargio, nes neturiu nuo ko pavargti, mano darbas nera fizinis.Rankos nekyla kazka keisti, kazka daryti, neturiu ikvepimo. Mane supa nemazai draugiu, bet visos jos yra istekejusios, vakare jos glaudziasi prie vyro sono, o as tik prie kates.

Labas, čia aš rašiau apie tą sofkutę. Pareini, ir krenti, nes nėra jėgų. Darbas ir mano ne fizinis, bet išsenku visiškai, totaliai, nieko nesinori, kažkokia juoda skylė. Rašėt, kad išsiskyrėt su vyru, na nežinau, aš neišsiskyrusi, bet deja, tas vienatvės jausmas neapleidžia ir mane. Jausmas, kad esi nuo visko atbukusi, išsisėmusi, nebėra net apie kalbėtis su vyru, nieko nesinori, draugių visiškai neturiu... labai jus suprantu . Gal kaltas ir ruduo,tamsa, ne tik asmeninės problemos, dėl tų jėgų nebuvimo...jei norėsite pasikalbėti, galit man ir į AŽ rašyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 22 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(*Naktis* @ 2010 11 22, 22:40)
Joo, čia suveikė kita galva blembaa.

kaip sugebėt išspjaut cigaretę? rūkau ir rūkau pastoviai, ašaros upeliais teka, rankos dreba ir nieko negaliu daryt. sėdžiu kaip zombis.
Atsakyti
Desire 4u.gif nurimk:)
žinau kad sunku skaudu bet.. bet matai idiotas ir nevertas nei vienos Tavo ašaros ir nei vienos nervų ląstelės doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 11 22, 20:37)

nera zodziu... box.gif bash.gif gun_rifle.gif
laikykis,kazkaip reikia visa tai istverti..suprantu kad sunku,bet laikykis cray.gif
Atsakyti