QUOTE(So_sorrow @ 2010 11 24, 17:45)
Tame ir problema, kad jis aiškina, jog viskas gerai. Kad jam nieko netrūksta manyje. Kad esu gera ir geresnės neras. Vakar vis klausiau, gal tas jį pastūmėjo norėti laisvės, gal anas.. Bandžiau išsiaiškinti kur problema. Bet jis sako, kad jos nėra. Tiesiog taip užėjo ir viskas.
Šiandien netikiu, kad galėčiau perlipti per save.. Gal kažkada ir esu užsiminusi apie "trise", tada jam ta idėja nepatiko. O aš taip galėčiau, tik žinant kad čia abiejų noras patirt kažką naujo, o ne kaip dabar griebimasis šiaudo.
Vakar galvojau vienaip.. Šiandien galvoju, kad arba jam reikia manęs, arba kitų. Negali visko turėti.
Šiandien netikiu, kad galėčiau perlipti per save.. Gal kažkada ir esu užsiminusi apie "trise", tada jam ta idėja nepatiko. O aš taip galėčiau, tik žinant kad čia abiejų noras patirt kažką naujo, o ne kaip dabar griebimasis šiaudo.
Vakar galvojau vienaip.. Šiandien galvoju, kad arba jam reikia manęs, arba kitų. Negali visko turėti.
Sveika

Primesiu Jums ideja, tikrai manau kad tai suveiks...Bet reikia daug stiprybes ir ryzto.Reikia paplanuoti, bet va tada Jus isiaiskinsite teisybe, kas vyksta istiesu, ar jis turi kita, ar tik santykiai paslijo...Na manau tai suveiktu, bet reiketu pasistengti viska gerai paplanuoti. Juk mes visi zinome kad nieko nera skaudziau kaip mylimas zmogus tau pasidaro saltas, abejingas, tad manau Jums reiketu padaryti jam ta pati...tiesiog istarti kad : Sorry, bet sutikau zmogu labai netiketai, kuris man duoda demesi, daugiau uz tave, ir as nusprendziau nutraukti(ar kaip kitaip) savo santykius su tavim, ir noriu likti su tuo zmogumi, kuris buna su manim tiek mano mintyse, tiek kartu...
Na gal kaikurios paskaitys ir pasijuoks is mano pasiulymo, bet tikiu kad tai viska isris, ir suzinosite tikra tiesa, nes GARANTUOJU jis pasius, ir arba grys i seima, arba eis ten kur jau yra suplanaves, kazkas jame netaip, galvoju susizavejo kita moterim...elgites taip kaip ir jis su Jumis, pamatysit suveiks, arba i bloga arba i gera puse