Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

Na štai, atėjo ir mano eilė atsiverti ir išlieti susikaupusias nuoskaudas.
Juokinga, tačiau prieš kelias dienas pati komentavau bei patarinėjau kažkam čia, SM forume, kad neverta liūdėt dėl nesusiklosčiusių santykių, kad susirastų kitą vaikį, pamirštų tą ir pan, o dabar ir pačią ištiko toks likimas verysad.gif
Šiąnakt mane paliko MB. Šventėm draugės gimtadienį, buvo labai linksma, dar turbūt niekad nebuvo taip linksma kažkokiam gimtadieny. Ir visą vakarą MB flirtavo su mano drauge. Vakarui baiginėjantis pratrūkau, nebeišlaikiau. Pamačiau, kaip MB po stalu glosto kojas tai mano draugei, lietė ir rankas jos, pasigesdavo jos, o būtumėt mačiusios, kaip jis raitės šokdama prieš mano MB. Neįmanoma. Ir kaip man reaguot? Svarbiausia, jog aš šalia stoviu ir matau visus įvykius, nesuprantu, kaip jie gali taip elgtis?? doh.gif
Apšaukiau MB, draugę taip pat švelniai pasiunčiau. Be abejo, visi puolė jos gint ir gavos vos ne taip, kad aš pati kalta likau. Tipo draugė tavo, kaip ji gakėtų, negalėtų, išsigalvoji ir pan.
Visų skaudžiausia yra tai, jog tai ne pirmas sykis. Kalbėjausi aš ir su MB, ir su ta drauge, jog liaukitės, nes man tikrai nemalonu, kai skaudinat mane taip. Abu sakė, jog daugiau taip nesielgs.
Vakaro kulminacija: susipykom su MB, jis turėjo miegoti pas mane, tačiau to nebebuvo, išėjo miegoti pas močiutę, o aš su draugais išvažiavau taxi namo. Ir bevažiuojant gavau SMS:
Pamiršk mane ir ištrink mano numerį.
Nebeatrašiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 12 05, 17:08)
Juokinga, tačiau prieš kelias dienas pati komentavau bei patarinėjau kažkam čia, SM forume, kad neverta liūdėt dėl nesusiklosčiusių santykių, kad susirastų kitą vaikį, pamirštų tą ir pan, o dabar ir pačią ištiko toks likimas  verysad.gif
Šiąnakt mane paliko MB. Šventėm draugės gimtadienį, buvo labai linksma, dar turbūt niekad nebuvo taip linksma kažkokiam gimtadieny. Ir visą vakarą MB flirtavo su mano drauge. Vakarui baiginėjantis pratrūkau, nebeišlaikiau. Pamačiau, kaip MB po stalu glosto kojas tai mano draugei, lietė ir rankas jos, pasigesdavo jos, o būtumėt mačiusios, kaip jis raitės šokdama prieš mano MB. Neįmanoma. Ir kaip man reaguot? Svarbiausia, jog aš šalia stoviu ir matau visus įvykius, nesuprantu, kaip jie gali taip elgtis??  doh.gif
Apšaukiau MB, draugę taip pat švelniai pasiunčiau. Be abejo, visi puolė jos gint ir gavos vos ne taip, kad aš pati kalta likau. Tipo draugė tavo, kaip ji gakėtų, negalėtų, išsigalvoji ir pan.
Visų skaudžiausia yra tai, jog tai ne pirmas sykis. Kalbėjausi aš ir su MB, ir su ta drauge, jog liaukitės, nes man tikrai nemalonu, kai skaudinat mane taip. Abu sakė, jog daugiau taip nesielgs.
Vakaro kulminacija: susipykom su MB, jis turėjo miegoti pas mane, tačiau to nebebuvo, išėjo miegoti pas močiutę, o aš su draugais išvažiavau taxi namo. Ir bevažiuojant gavau SMS:
Nebeatrašiau nieko.

Sveika 4u.gif visu pirma noriu palinketi tau stiprybes, nes jos tikrai prireiks ir salto proto smartass.gif negaleciau pasakyti, kad sioje situacijoje kaltas tik vyras, kuris nesugebejo atsilaikyti, bet ir drauge ( tokia ir drauge ) bet jeigu neturit vaikelio, tai gal tada kam toks vyras ir reikalingas, kuris kabinasi uz pirmo sijono ??? o tai vienetinis atvejis ? ar buvo ir daugiau ???
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 04, 13:47)
Paminejot,kad jis vejavaikis ir pan.,ar su tokiu noretumet kurti seima?Man taip atrodo,kad su juo nebutu ateities,tik smagus nuotykis,nera garantijos,kad su juo butu geriau,nei dabar yra su busimu vyru,kuris tikrai jus myli,su kuriuo jauciates saugi.O kad yra silti jausmais savo exui,prisiminimai...na kas ju neturi?Bet nereikia del ju viska griauti,tegul tai ir lieka prisminimais,nes paskui galite labai gailetis......

Pilnai sutinku, kai pradedi gyventi kartu labai daug ka reiskia pastovumas, saugumas seimoje... nuotykiai tuom ir geri, kad jie yra tik nuotykiai, bet seimos tie nuotykiai nestiprina, po kazkiek laiko norisi ramybes, saugumo, jaustis kaip laivas saugiam uoste...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 05 gruodžio 2010 - 15:15
QUOTE(proksi @ 2010 12 05, 16:24)
negaleciau pasakyti, kad sioje situacijoje kaltas  tik vyras, kuris nesugebejo atsilaikyti, bet ir drauge ( tokia ir drauge ) bet jeigu neturit vaikelio, tai gal tada kam toks vyras ir reikalingas, kuris kabinasi uz pirmo sijono ??? o tai vienetinis atvejis ? ar buvo ir daugiau ???

Neturim mes vaikelio smile.gif Ir man jis dar net ne vyras, mudu draugaujam tik, tiksliau draugavom, porą metų.
Šiaip jis visuomet buvo ištikimas bičas, su kitomis panomis tikrai nieko neveikdavo, niekad nekilo jokių nesklandumų dėl to. Bet būtent su ta drauge jis visad kažkaip flirtuoja. Gal tiksliau ji su juo, o MB užsikabina ir tada tenka kištis man. Ir tai vyksta gal kokį pusmetį, bet būtent tik su ta drauge ir tik tuomet, kai būna kokia šventė ir visi baliavojam labai alc.gif
Žodžiu, esmė tame, kad dbr jau viskas. Ir kaip jam susišvietė tokią sms man parašyt. Labai nepagarbiai man atrodo, jog išsiskyrėm būtent tokiu būdu, o ne susitikę, gyvai. Ir dar prieš Kalėdas.. O aš jam jau dovaną nupirkus buvau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 12 05, 17:52)
Neturim mes vaikelio  smile.gif Ir man jis dar net ne vyras, mudu draugaujam tik, tiksliau draugavom, porą metų.
Šiaip jis visuomet buvo ištikimas bičas, su kitomis panomis tikrai nieko neveikdavo, niekad nekilo jokių nesklandumų dėl to. Bet būtent su ta drauge jis visad kažkaip flirtuoja. Gal tiksliau ji su juo, o MB užsikabina ir tada tenka kištis man. Ir tai vyksta gal kokį pusmetį, bet būtent tik su ta drauge ir tik tuomet, kai būna kokia šventė ir visi baliavojam labai  alc.gif
Žodžiu, esmė tame, kad dbr jau viskas. Ir kaip jam susišvietė tokią sms man parašyt. Labai nepagarbiai man atrodo, jog išsiskyrėm būtent tokiu būdu, o ne susitikę, gyvai. Ir dar prieš Kalėdas.. O aš jam jau dovaną nupirkus buvau  cry.gif

banaliai pasakysiu, bet gal tai vis gi i geraja puse ? ir ar svarbu kokiu budu jis tau pasake, kad jau viskas ? manau svarbiausia - ka jis pasake... nors neskubek, gal ir pasirodys, bet tik tau jau spresti kaip toliau gyventi su juo ar be jo..
Atsakyti
galoshes, neguosiu tavęs smile.gif
Ir tik todėl, kad prieš keletą metų patyriau tokį jausmą. Tik Kalėdos buvo jau gerokai arčiau smile.gif
Nors likimu ir netikiu, tikiu, kad žmonės kuriasi viską patys, bet manau, kad taip įvyko nebe reikalo smile.gif
Juk nesinori visą laiką būti su tuo, kurį reikia stebėti per visokias šventes ir būti įsitempus, galvoti ar jis ten padėjęs kur ranką ar ne smile.gif
Juk daug maloniau tiesiog švęsti, kad ir vienai mirksiukas.gif
Spėju, kad esi jaunas žmogus smile.gif Taigi, dar tik ieškojimai vyksta, tikrai dar rasi JĮ mirksiukas.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O pas mane kažkokia jausmų audra. smile.gif
Pastarosiomis dienomis galvoju, kaip pasikeitė mano gyvenimas, mano norai smile.gif Prisiminiau, galima sakyti, visas Kalėdas smile.gif Ir linksmas, ir nelabai smile.gif Su kuo jas švęsdavau ir kaip smile.gif Ir savo draugus, galvojau 'kas būtų, jeigu būtų' smile.gif
Labiausiai pasigendu senelio per šventes. Gal dar ir todėl, kad jis mus paliko Kalėdų dieną.

Vis dar nekalbu su drauge. Nerašau pirma, nes nesijaučiu kalta. O lyg ir norėtųsi su kuo nors pasikalbėti. Ir šiaip, pilna bėdų ir rūpesčių, o pasidalint, išsipasakot nėra kam... Nors ir tai padarius nė kiek lengviau nepasidaro. Nenoriu švenčių. Nelaukiu.
Laukiu tik sausio-vasario. Žinau, tikiu, kad pasidarys lengviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 07 gruodžio 2010 - 16:57
QUOTE(galoshes @ 2010 12 05, 16:08)
Juokinga, tačiau prieš kelias dienas pati komentavau bei patarinėjau kažkam čia, SM forume, kad neverta liūdėt dėl nesusiklosčiusių santykių, kad susirastų kitą vaikį, pamirštų tą ir pan, o dabar ir pačią ištiko toks likimas  verysad.gif
Šiąnakt mane paliko MB. Šventėm draugės gimtadienį, buvo labai linksma, dar turbūt niekad nebuvo taip linksma kažkokiam gimtadieny. Ir visą vakarą MB flirtavo su mano drauge. Vakarui baiginėjantis pratrūkau, nebeišlaikiau. Pamačiau, kaip MB po stalu glosto kojas tai mano draugei, lietė ir rankas jos, pasigesdavo jos, o būtumėt mačiusios, kaip jis raitės šokdama prieš mano MB. Neįmanoma. Ir kaip man reaguot? Svarbiausia, jog aš šalia stoviu ir matau visus įvykius, nesuprantu, kaip jie gali taip elgtis??  doh.gif
Nebeatrašiau nieko.

Patikek, vadinasi jis ne TB cool.gif situacija beveik identiska kuria patyriau pries 15 metu, irgi su mano drauge "flirtavo", reikalai daejo net iki lovos verysad.gif dabar dziaugiuosi kad neturiu nieko bendro su tuo zmogumi, linkiu ir tau issilaizyti zaizdas ir laukti tikrojo TB 4u.gif
Atsakyti
noriu atsiskirti nuo viso pasaulio kas mane skaudina ir su niekuo nekalbeti, , kad iskaudinti, niekam nerupiu ir niekam nesu idomi, noriu numirti tyliai ir ramiai. Aciu, kad isklausete!
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 12 08, 02:09)
noriu atsiskirti nuo viso pasaulio kas mane skaudina ir su niekuo nekalbeti, , kad iskaudinti, niekam nerupiu ir niekam nesu idomi, noriu numirti tyliai ir ramiai. Aciu, kad isklausete!

Neįsikibk, tos minties, kad mirtis tave nuo kažko išvaduos. Tu juk nežinai Tiesos. Ir kodėl manai, kad esi niekam neįdomi? Būk savimi, užsiimk mėgstamais dalykais, nebijok būti keistuole ir pamažu viskas susitvarkys. Gal gyveni aplinkoje, kurioje jautiesi nereikalinga, bet patikėk, tai amžinai nesitęs. Kai ištrūksi iš to rato pasaulis nušvis kitomis spalvomis.
Žmonių nėra tobulų, kiekvienas turi trūkumų, bet bendraudama su kitais, negalvok, kad esi už juos žemesnė.
Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir neliūdėk
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 12 08, 05:35)
Neįsikibk, tos minties, kad mirtis tave nuo kažko išvaduos. Tu juk nežinai Tiesos. Ir kodėl manai, kad esi niekam neįdomi? Būk savimi, užsiimk mėgstamais dalykais, nebijok būti keistuole ir pamažu viskas susitvarkys. Gal gyveni aplinkoje, kurioje jautiesi nereikalinga, bet patikėk, tai amžinai nesitęs. Kai ištrūksi iš to rato pasaulis nušvis kitomis spalvomis.
Žmonių nėra tobulų, kiekvienas turi trūkumų, bet bendraudama su kitais, negalvok, kad esi už juos žemesnė.
Imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir neliūdėk

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kad as istrukciau is tokio gyvenimo koki dabar gyvenu, padekociau tik uz tai.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
jungiuosi i issilietjimo skyreli blush2.gif
skaitau ir galvoju ech visoms kaip sunku kaip ir daugumos is cia jauciuosi ir as... unsure.gif
taigi niekur daugiau issilieti as negaliu todel cia mano vienintelis sansas buti suprasta ir isklausyta unsure.gif
pries pastojima jauciausi taip pat o dabar laukiuosi nuo savo vyro. vienintelis dziaugsmas man kad zinau jog galesiu geguze isvysti savo mazyli.
su vyru nuoaltos konfliktuojam jau nebesnekam ilgai nuosirdizia nebesnekam, jis priklausomas nuo draugu o as turiu tupeti namie o jis tuo metu vazineja pas draugus kol dabar lietuvoje, toliau isvykstame i uzsieni kita savaite. ten dabar gyvename kol susitaupysime, taigi ciuozia man stogas jau seniai, nuo vien to musu salto bendravimo barniu. pasisneketi neina. nedirbu, o pinigu negaunu ir neduoda, myliu beprotiskai bet gyvent negaliu, alimes nebejauciu jau seniai.. vis dazniau galvoju kad gyvenuimas be manes daug geresnis ir kaip man jo nebetesti,.. apsurdas galbut bet savijautos negaliu pakeisti... negaliu pradeti gyventi gyvenimo kuris man teiktu laimes dziaugsmo,, galbut del krizes.. kad nezinau kaip man uzsidirbti pinigu, juk laukiuosi o mielai dirbciau viska kad tik galeciau uzsidirbti manau man to siuo metu uztektu. darbo.. kad prasimanyciau pinigeliu tuomet irodyciau sau kad as galiu nebijoti likti viena ir vyras pamatytu kad nesu beviltiska nes jis mane tikina kad as be jo esu niekas... bet zinau kad galiu tik nezinau kaip... ech rutina pykimaisi mintys laimes nera, sedziu vaikstau ir vel tas pats nera sanso pakovoti uz savo ir mazylio gyvenima...
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 12 08, 16:48)
nedirbu, o pinigu negaunu ir neduoda

O is ko jus gyvenat,ir kaip vaika auginsite jei vyras neduoda pinigu? unsure.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu kodel as tokia pesimiste ir baile esu, kazkam reikia visalaik uz mane susitarti, o as tik is sielvarto nieko nedarau cray.gif tik vaikstau is kampo i kampa, nervindamasi.
Papildyta:
QUOTE(Trizniuke @ 2010 12 08, 16:48)
labas vakaras 4u.gif
jungiuosi i issilietjimo skyreli blush2.gif
skaitau ir galvoju ech visoms kaip sunku kaip ir daugumos is cia jauciuosi ir as... unsure.gif
taigi niekur daugiau issilieti as negaliu todel cia mano vienintelis sansas buti suprasta ir isklausyta  unsure.gif
pries pastojima jauciausi taip pat o dabar laukiuosi nuo savo vyro. vienintelis dziaugsmas man kad zinau jog galesiu geguze isvysti savo mazyli.
su vyru nuoaltos konfliktuojam jau nebesnekam ilgai nuosirdizia nebesnekam, jis priklausomas nuo draugu o as turiu tupeti namie o jis tuo metu vazineja pas draugus kol dabar lietuvoje, toliau isvykstame i uzsieni kita savaite. ten dabar gyvename kol susitaupysime, taigi ciuozia man stogas jau seniai, nuo vien to musu salto bendravimo barniu. pasisneketi neina. nedirbu, o pinigu negaunu ir neduoda, myliu beprotiskai bet gyvent negaliu, alimes nebejauciu jau seniai.. vis dazniau galvoju kad gyvenuimas be manes daug geresnis ir kaip man jo nebetesti,.. apsurdas galbut bet savijautos negaliu pakeisti... negaliu pradeti gyventi gyvenimo kuris man teiktu laimes dziaugsmo,, galbut del krizes.. kad nezinau kaip man uzsidirbti pinigu, juk laukiuosi o mielai dirbciau viska kad tik galeciau uzsidirbti manau man to siuo metu uztektu. darbo.. kad prasimanyciau pinigeliu tuomet irodyciau sau kad as galiu nebijoti likti viena ir vyras pamatytu kad nesu beviltiska nes jis mane tikina kad as be jo esu niekas... bet zinau kad galiu tik nezinau kaip... ech rutina pykimaisi mintys laimes nera, sedziu vaikstau ir vel tas pats nera sanso pakovoti uz savo ir mazylio gyvenima...

na palaukim palaukim, kai gims vaikelis, tai pamatysi kokia parama is jo puses bus, tau pades ir negales atlipt nuo vaikelio. smile.gif Dabar cia ozius tik rodo, o paskui suminkstes, kai pamatys nuostabu kudikeli. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 09 gruodžio 2010 - 00:15