Juokinga, tačiau prieš kelias dienas pati komentavau bei patarinėjau kažkam čia, SM forume, kad neverta liūdėt dėl nesusiklosčiusių santykių, kad susirastų kitą vaikį, pamirštų tą ir pan, o dabar ir pačią ištiko toks likimas

Šiąnakt mane paliko MB. Šventėm draugės gimtadienį, buvo labai linksma, dar turbūt niekad nebuvo taip linksma kažkokiam gimtadieny. Ir visą vakarą MB flirtavo su mano drauge. Vakarui baiginėjantis pratrūkau, nebeišlaikiau. Pamačiau, kaip MB po stalu glosto kojas tai mano draugei, lietė ir rankas jos, pasigesdavo jos, o būtumėt mačiusios, kaip jis raitės šokdama prieš mano MB. Neįmanoma. Ir kaip man reaguot? Svarbiausia, jog aš šalia stoviu ir matau visus įvykius, nesuprantu, kaip jie gali taip elgtis??

Apšaukiau MB, draugę taip pat švelniai pasiunčiau. Be abejo, visi puolė jos gint ir gavos vos ne taip, kad aš pati kalta likau. Tipo draugė tavo, kaip ji gakėtų, negalėtų, išsigalvoji ir pan.
Visų skaudžiausia yra tai, jog tai ne pirmas sykis. Kalbėjausi aš ir su MB, ir su ta drauge, jog liaukitės, nes man tikrai nemalonu, kai skaudinat mane taip. Abu sakė, jog daugiau taip nesielgs.
Vakaro kulminacija: susipykom su MB, jis turėjo miegoti pas mane, tačiau to nebebuvo, išėjo miegoti pas močiutę, o aš su draugais išvažiavau taxi namo. Ir bevažiuojant gavau SMS:
Pamiršk mane ir ištrink mano numerį.
Nebeatrašiau nieko.