Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

pirmieji zingsneliai 9.5 menesio, 11 menesiu jau lekiojo, bet mes ir roplioti nuo 6 menesiu pradejom, tai maniau ji nebesidomes vaiksciojimu biggrin.gif, nes jai taip gerai tai sekesi daryt biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Geras klausimas kada?na,pati viena bet palei sienas,tai nuo 9men jau startavo doh.gif o viena pati 11,5men Bet po apsilankymo pas ortopeda ,kai jai buvo 8men(nes jau tada ji atsistojo ir bande deliot kojytes),jis labai rekomendavo kiek imanoma nutolinti jos pradejima vaikscioti paciai vienai,anot jo kaip ten bebutu ,bet sanariukai,raisciai dar vis tiek nera pasiruose,nors vaikas ir stojasi,bei nori eiti.Tai bandem kiek imanoma,kaskart jai atistojus ir pradejus zygiuot palei siena ja sudomint pasisodinus ant keliu kokiu nors zaisliuku ar pan. Ir mums pavyko istempem beveik iki metuku thumbup.gif
Atsakyti
mano metinuke dar nevaiksto ir nezinia kada pati ta darys unsure.gif sliauzia ant siknos. Kur jai reikia, ten nusokliuoja, tai turbut jai kolkas ir taip gerai. Sliauzt ir ropot irgi nemoka schmoll.gif smile.gif i vaikstynes, sokdynes ir kitokius aparatus nedejau ax.gif
Atsakyti
Mes pradejome vaikscioti velai- 1 m ir 2 men smile.gif
Atsakyti
Sunus pradejo palei baldus 10men,o pats 1m 2sav...
Dukra pradejo palei baldus 8men, o pati 9men. Ryt metukai,o laksto kaip paselus smile.gif
Atsakyti
mano dukryte pradejo pati po truputi zingsniuoti 10 menesiu ir kelių dienų wub.gif
Atsakyti
Pirmi zingsneliai 9.5 menesiu, i normaliai pradeho vaiksciot 10.5 menesiu wub.gif Jinai viska pas mus anksti dare, sedet norejo 4 men, 6 men.jau gerai sedejo pati, 7 menesiu atsistodavo lovytej i vaiksciojo smile.gif .
Atsakyti
Pradejom 10 men, o 10,5 men. jau begiojom thumbup.gif
Atsakyti
mano mergaitė pradėjo 10supuse mėnesių aplink baldus vaikščioti įsikibdama o metų ir 10 dienšų pati
Atsakyti
O mums jau tuoj bus 1 metai 2 mėn. bet dar nevaikštom doh.gif
ir ji bijo..tai nžn net ką daryt, gal kažkas turėjot tokių bėdų, gal yra kur kokie spec. užsiėmimai?
Atsakyti
galit kreiptis i savo vaiko gydytoja, o jis, jei matys reikala, nukreis i masazus-manksteles. Bet manau, kad jei anksciau, neturejot problemu su raumenukais, tai ir nereiketu labai jaudintis. Kiekvienas vaiko pradzia buna skirtinga. Vieni drasesni - pradeda greiciau vaikscioti, o kitiems reikia daugiau laiko priprast. Mano mergyte pradejo vaiksciot gana anksti - apie 11 men. Dabar jai 1 ir 1men., tai jau neberopoja tik vaikto, bet dar nemazai griuvineja. Tai galvoju, kad galejo ir ilgiau paropot, nes dabar melynes ant galvos nespeja gyti. Jau ir i ligonine teko vaziuot doh.gif
o siaip jai vaikutis ilgiau nenori pradet pats savarankiskai vaikscioti, tai jam labai padetu tvirtas stumdukas arba leliu vezimelis. Manoji del leliu vezimeliu is proto ejo, jau nuo 10 men.smile.gif

QUOTE(Dowe @ 2011 10 17, 11:18)
O mums jau tuoj bus 1 metai 2 mėn. bet dar nevaikštom doh.gif
ir ji bijo..tai nžn net ką daryt, gal kažkas turėjot tokių bėdų, gal yra kur kokie spec. užsiėmimai?

Atsakyti
PRADEJO EITI 10 MEN, BET KARTA SKAUDZIAI KRITO IR BIJO VAIKSCIOT VIENAS, TIK I MANO RANKA ISIKIBES EINA sad.gif LAUKIU KOL UZMIRS TRAUMA IR VEL EIS PATS smile.gif
Atsakyti