Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

mergaitė 1metu ir mėn
berniukas 10,5 mėn
Atsakyti
Sunutis pradejo eiti grynai savo 1-ojo gimtadienio diena thumbup.gif
o dukriukui 16 menesiu ir dar neina verysad.gif aplankem ortopedus, neurologus-viskas jai gerai, o kodel neina nezinia ax.gif is tikro nuo gimimo rankinukas vis kybodavo ant ranku...dar dabar islike atminty kaip vaikstau po kambarius-vienoj rankoj dukriukas, kitoj suniukas-abu prasesi ant ranku biggrin.gif zodziu gydytojai negasdina, o kada pradesim eit laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Berniukas 9,5 mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
berniukas 10men smile.gif
jei mano vaikas 16 men nevaisciotu, as labai susirupinciau neziurint ka sako gydytoja unsure.gif bent masazuz ir mankstas tikai galima ir verta pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji pradėjo vaikščioti 9,5 mėn.,o mažė 10,5 mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2011 10 22, 23:30)
berniukas 10men  smile.gif
jei mano vaikas 16 men nevaisciotu, as labai susirupinciau neziurint ka sako gydytoja   unsure.gif  bent masazuz ir mankstas tikai galima ir verta pasidaryt  ax.gif

kuo pasireikstu jusu susirupinimas??? blink.gif vaikas pas atitinkamus gydytojus nuvestas, mankstinamas ir gydytojai/ortopedai/chirurgai bedos nemato ax.gif kaip man rupintis????? verkt kasnakt i pagalve? va tokie zmones labiausiai ir varo i nevilti, kurie "protingesni" uz medikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 24 spalio 2011 - 15:29
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 10 24, 16:28)
kuo  pasireikstu jusu susirupinimas??? blink.gif  vaikas pas atitinkamus gydytojus nuvestas, mankstinamas ir gydytojai/ortopedai/chirurgai bedos nemato ax.gif kaip man rupintis????? verkt kasnakt i pagalve? va tokie zmones labiausiai ir varo i nevilti, kurie "protingesni" uz medikus ax.gif

Mano vyras pardėjo vėlai vaikščioti, nes mama (kaip giminė pasakojo) per mažus batukus dėdavo, o vos tik didesnius uždėjo ir pasileido smile.gif

Dukra pradėjo vaikščioti 10 mėnesių, o sūnus metų ir mėnesio pasileido, tai irgi kaip ir 13 mėnesių išeina. Gal vaikas pilnesnis ar fiziškai silpnesnis, todėl jam sunkiau judėti, nes mano draugės mergytė 2 mėnesiu buvo tvirtesnė, negu mano sūnus 6 mėnesių-vaikas vaikui nelygus, bei jei vaikas visalaik buvo nešiojamas-jo stuburiukas nėra pilnai sustiprėjęs, reikia dažniau statyt ant žemės, duot stumdyt vežimėlį ar kokį stumduką taip, kad mamytei kantrybės-bėgios jūsų vaikas kaip vėjas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +777+: 25 spalio 2011 - 10:03
niu va pagaliau pradejo mazulyte eit.siandien "pagavo" labai netiketai, tai vis dziugino mus visa vakara thumbup.gif wub.gif
vieni anksciau, kiti veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 10 24, 16:28)
kuo  pasireikstu jusu susirupinimas??? blink.gif  vaikas pas atitinkamus gydytojus nuvestas, mankstinamas ir gydytojai/ortopedai/chirurgai bedos nemato ax.gif kaip man rupintis????? verkt kasnakt i pagalve? va tokie zmones labiausiai ir varo i nevilti, kurie "protingesni" uz medikus ax.gif

esu skaičiusi, kad vaikutis turėtų pradėti vaikščioti iki 18 mėn. ir tikrai nėra čia kažko nenormalaus. Man nenormaliau atrodo kai stengiamasi kad vaikas kuo anksčiau pradėtų vaikščioti, juk viskam ateina savas laikas.
Atsakyti
QUOTE(U_gutė @ 2011 10 26, 16:09)
esu skaičiusi, kad vaikutis turėtų pradėti vaikščioti iki 18 mėn. ir tikrai nėra čia kažko nenormalaus. Man nenormaliau atrodo kai stengiamasi kad vaikas kuo anksčiau pradėtų vaikščioti, juk viskam ateina savas laikas.

drinks_cheers.gif 100 proc, labiausiai mamytes glumina panasus komentarai (kaip auksciau), jei vaikas nepradeda eit iki 12 men doh.gif tokio tipo komentarai, ne tik forumuose, buvo musu kasdienybe,daug "bobuciu" mums ligas nustatinejo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sūnus savarankiškai pradėjo vaikščioti 14 mėnesių su trupučiu. Nematau bėdos, jei savarankiškų žingsnelių nedėlioja jaunesni nei 18 mėn vaikai.
Atsakyti
Mano zuikis pradejo tipenti pats be savaites 15 men, velokai ir jau buvau susirupinusi, pasirodo be reikalo g.gif Iki tol labai graziai sau repliodavo ir gerai sau jautesi. Dabar labai dziaugiames jau ir begineja per visa kambari. thumbup.gif Zinau tokiu atveju kad pazystamu sveiki vaikiukai pradejo vaikscioti ir 18 men. tad nera ko mamytem nusiminti ir tuo labiau gasdinti nebutais dalykais kitas....
Atsakyti