Mano sunelis pradejo vaikscioti ta pacia diena kai suejo 1.1m

Laba nepergyvenk, mano mazoji gime ir isnesiota, taciau pradeo vaiksciuo 1 metu 1,5 men.
tai kad cia viskas gerai

QUOTE(jurackaaa @ 2010 12 01, 14:55)
maniškei 1m.ir 1 dienelė
savarankiškų žingsnelių vis dar labai laukiam
pasiramstydama vaikštinėja, vedžiojama taip pat, bet jei viena stovi, klekt ant kelių ir keturiom bėga
sulauksim
nors jau noriu kad tik kuo greičiau 

ir sulaukėm

praėjus porai dienų nuo šio pasisakė, žengė savarankiškus žingsnelius (1m ir 3 d.) tada laikotarpis - tai ropoju tai einu

Manoji savarankiskai jau eiti pradejo lygiai su pirmuoju gimtadieniu
Dar turim filmuota medziaga viena diena iki gimtadienio,tai jau per visa kiema sugebejo pati pereiti.Bet taip juokingai atrodo dabar paziurejus.Ejo kaip koks pingvinas...svirduliuodama i visas puses

Mano mergaite pradejo vaikscioti 11men 11dienu

mano mazoji be keliu dienu 10men

sveikutes.
mano mazyte tai 1metukai ir 1men
mano mazyte tai 1metukai ir 1men

sveiki,mano sunus pradejo vaikscioti 1.2m,tiksliau nevaikscioti,obegioti,begte visur eiti
o mazoji tai 11 men jau drasiai pradejo vaikscioti,nors vaiksto jau 3 men,bet vis dar kaip girtuokliuke,eina visur kliuva griuva...

mano mazyle vaiksciot pradejo 11 meneisuku ir tai labai pradziugino nes mes gan velai sedet pradejom, vos 8 men, tai maniau kad vaiksciojimas irgi nusites. Bet stai 11 men ir gal keliu dienu ji sau perejo visa virtuve tiesiai pas mane, kas priverte isspausti dziaugsmo asarele

Musu dukryte pradejo su vaikstyne lakstyt, nuo 7 men. O jau nuo 10.5men savarankiskai vaiksto.
Musu berniukas pradejo vaikscioti nuo 10men 23d