Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

Mano sunelis pradejo labai velai,1.6metuku, o dukryte1.3metuku.
Manau viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes na mano sunaitelis pradejo vaikscioti pirmasis 1m1men ,na o antrasis dar laukiam. smile.gif
Atsakyti
Mano pirmagimis pradejo pirmuosius savarankiskus zingsnelius zingsniuoti 11 menesiu ir savaites laiko 4u.gif pries tai jau senokai vaikstinedavo pasilaikydamas baldu, kur ju nebudavo - paropodavo. Ropoti ismoko gal tik 10 menesiuku biggrin.gif tik sliauziodavo pries tai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJmama: 18 sausio 2011 - 18:25
manasis gime isnesiotas, 38savaites tik suejo, tai prie ribos ir pradejo vaiksciot 1m1men wub.gif . O mano mazasis broliukas, pamenu, gime per anksti, tai daug leciau vystesi, pradejo vaiksciot 1m4menesiu pats. O dabar sveikas, aktyvus paauglys smile.gif . Iki pusantru metuku prades mirksiukas.gif
Atsakyti
Musiskis ir 1,1 m. bet vaiksto tik isikibes ar prisilaikydamas, o jei reik kur toliau, tai ropoja. Kelis akrt buvo savarankiskas ir tipeno pats, bet uzkliuvo ir griuvo, tai gal bijo. Juk nepulsi is paskos kai kiekviena syki atsistoja. Bet baigiu prazilt, skaudu ziuret kai mazius verkia, bet kaip kitaip ismoks jei ne pats.
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano gražuoliukas pats pradėjo tipenti iki pirmojo gimtadienio likus trims dienoms biggrin.gif Tai savo gimtadienio proga visiems , ir mums tėveliams, ir seneliams tokią dovaną padovanojo, dabar jau ne tik vaikštom, bet ir šokam ax.gif
Atsakyti
maniske pradejo vaikscioti metu ir menesio.manau pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mano brangiosios pradejo apie pirmus metus vaiksciot. Pirmoji per gimtadieni pirmaji. Antroji neisnesiotuke,tai tipent pradejo 1.1m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2011 01 19, 13:17)
maniske pradejo vaikscioti metu ir menesio.manau pats tas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savarankiskai 9 men. 20 d. smile.gif
Atsakyti
Manoji pradejo vaiksciot 11 menesiuku.
Atsakyti
manoji pradejo vaiksciot 1m1men smile.gif tikejausi kad prades anksciau ale labai jau atsargi budavo o gal tingi rolleyes.gif vaiksciot pradejo ramstydamasi nuo 7men tai vis laukdavome ale ji pasileidzia,pamasto ir tik sast ant keturiu ir varo lotuliukas.gif kita karta zengdavo pora nedrasiu zingsiu ir vel tiks sast ir keturiom varo,nu bet issidrasino ir dabar vos pagaut eina wub.gif
Atsakyti