QUOTE(Rimuselis @ 2009 01 06, 13:37)
Nuo mazens nesioju akinius,bet niekas nesake apie tokius lasiukus.Koki poveiki jus pati jauciate?Kodel taip daznai lasinate(3x)?
aš taip pat nuo vaikystės nešioju akinius, mano trumparegystė abi po -2,5, tačiau gana nemažais ir sudėtingais cilindrais

komplikuotas astigmatizmas.
O kodėl niekada Jums niekas neskyrė tokių lašiukų, galiu laisvai paaiškinti- juk visi medikai (beveik visi) nupirkti- jie išrašinėja viską tos firmos, kuriai yra įsipareigoję

o sumokėdami už gaminamus vaistus- pinigai juk eina vaistinei

tuo labiau- medkų ir žmonių kaltė, kad pernelyg žavimasi tais vaistais, kurie išpilstomi, galiojimo laikas 2-3-5 metai. O gaminami dažnai galioja iki 6 mėn

juose mažiau priedų...ir kaina jų būna kur kas mažesnė.
Man lašiukus patarė pažįstama oftalmologė, dozavimą taip pat ji nurodė.Poveikis? mane labai vargina sausos akys, vakarsi net obuoliukas nebesisuka

akys jau drėgnesnės, nebejaučiu svetimkūnio akyse taip dažnai, nebeištraukiu želė pavidalo siūliukų

ir lyg nebe tokios pavargusios, nebetinsta. Visa, ką išvardinau, mane labai lygi- ypač tinimai....Besilašindama jaučiuose geriau, tačiau lašiukai tikrai ne gydomieji, o vitaminai akims pamaitinti.
Dar vieni, kuriuos rekomendavo ta pažįstama ir kuriuos aš naudojau nemažai- yra
Aprospin occhi- nevisose vaistinėse jų yra, o gal ir yra

man jie labai patinka + gerai, kad nusukus kamštelį, nereikia iškart sulašinti visko, o galima uždėti kamštuką atgal (ko pvz nepasakyčiau apie occulloheel, kurie taip pat yra geri, tačiau atidarius viską reik išlašint, o tada gana nepigiai gaunasi
tai tiek iš mano patirties