Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *41 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2010 11 18, 15:07)
Ingenai,sveikinu su naujais gerais pirkinukais. bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Na ne nauji tie pirkinukai, padėvėti tongue.gif Bet mano pačios lentynose jie bus naujiena smile.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 11 18, 15:17)
*Pagal "Nežiniuko nuotykius" - tai tiktų tokia maža knygelė "Pūkuotuko išmintis", bet jei tą pūkuotuką mėgo, beje, ji labai jau nedidelė.
Pūkuotuko išmintis

**Pagal "Dvyliką kėdžių" - gal "Šveikas"? Tik to seno 1987 Minties  leidimo, su paveiksliukas originaliais...
Gal dar tiktų "Trise valtimi neskaitant šuns" arba kas nors iš Erlicko ("Mano meilė stikliniais kaliošais...)

* Aš galvoju, o ar "Nežiniuko nuotykiai" susiję kaip nors su "Pūkuotuku" g.gif Nesumaišei tu kartais? Juk visai kiti personažai mirksiukas.gif
"Pūkuotuko išmintis", manau, tiktų dovanai ir suaugusiam, kuri nėra atitolęs viduje nuo vaikystės smile.gif Bent man tai tiktų smile.gif

** Va maniškis "Dvylika kėdžių" labai myli. O buvau padovanojusi kaip tik jam "Šveiką", tai, sakė, prasikankino su ta knyga doh.gif Nors aš irgi buvau tikra, kad turėtų patikti g.gif
"Trise valtimi neskaitant šuns" tuomet, manau, būtų kur kas geresnis pasirinkimas. Daugumai žmonių ši knyga patinka. Ir Erlicką maniškis mėgsta. Tik va knygos Erlicko nėra skaitęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 lapkričio 2010 - 15:45
Aciu uz patarimus 4u.gif Bandysiu kazka isrinkt smile.gif Gal Erlicka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 18, 15:44)

* Aš galvoju, o ar "Nežiniuko nuotykiai" susiję kaip nors su "Pūkuotuku" g.gif  Nesumaišei tu kartais? Juk visai kiti personažai mirksiukas.gif
"Pūkuotuko išmintis", manau, tiktų dovanai ir suaugusiam, kuri nėra atitolęs viduje nuo vaikystės smile.gif Bent man tai tiktų smile.gif

smile.gif
Na žinoma, Nežiniukas turiniu su Pūkuotuku tikrai nesusijęs.
Bet kas skaitė ir kam patiko Nežiniukas, tas tai jau tikrai turėjo skaityti ir Pūkuotuką.

Na pasakykit, kam jis galėjo nepatikti? Dar toks geras DVD yra, visi Pūkuotuko filmukai ten surašyti, kažkada žiūrėjom neseniai, na geras filmukas, tokiu minčių gilių yra.

Dabar tą Nežiniuką čia priminėt reiks eit dabar ieškot.
Atsakyti
Šitą kaip norėčiau paskaityti bigsmile.gif
http://www.knyguklub...ienorastis.html?
Atsakyti
laba.

QUOTE(Masako @ 2010 11 17, 20:23)
Labas, as Masako, esu anoniminesimtoknyguvienumetuskaitytoja laugh.gif

Kaip matau, dauguma ta faze praeina lotuliukas.gif As irgi susistatau i kruvele ir dusauju, glostinedama tas knygas lotuliukas.gif  doh.gif

laugh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 17, 21:17)
laugh.gif pas mane ant staliuko prie lovos 4 krūvelės knygų, iš viso 16, kai kurios skaitomos, kai kurios perskaitytos. Bet viską susidėlioju laugh.gif

pas mane dešimt knygų berods. Ir visos neskaitytos unsure.gif

vis dėlto nusprendžiau, kad šį savaitgalį (ir penktadienį) toliau tęsiu skaitymą Gyvulių ūkio. Nes mėtytis kai pradėsiu, tai bus iš viso blogai unsure.gif O man tą knygą dar ir kaip tik kitą savaitę reik grąžint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 11 17, 22:35)

reeva, tu per meeta apie baltu lanku leidykla kalbejai, gal turi tikslu ju adresa ir telefoniuka? Nusiziurejau siandien viena ju knyga, bet galvoju mazu gi leidykloj pigiau bus blush2.gif

niu niu niu,ne reeva aš biggrin.gif
taip,aistuliaa gerą nuorodą mestelėjo.Neskiriu aš tų gatvių nors tu ką doh.gif Nežinau kokios ten kainos,man tik sakė,kad kai kurios knygos kainuoja net pigiau,nei klubo nariams..

Labą dieną,
paskaičiavau,kad dabar kruvoj ant stalo-11 knygų doh.gif
7 perskaityt privaloma,4 savo malonumui... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 11 18, 16:31)
Šitą kaip norėčiau paskaityti  bigsmile.gif
http://www.knyguklub...ienorastis.html?

turiu angliškai,bet niekaip laiko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 18, 17:41)
paskaičiavau,kad dabar kruvoj ant stalo-11 knygų  doh.gif
7 perskaityt privaloma,4 savo malonumui... rolleyes.gif

pas mane tai tik viena privaloma (Dostojevskis, kuris atidėtas kalėdų atostogoms laugh.gif )
Atsakyti
Bet čia tos septynios pusei mėnesio laugh.gif
paskui kar kelios laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 18 lapkričio 2010 - 17:20
QUOTE(Tibė @ 2010 11 18, 16:41)
niu niu niu,ne reeva aš biggrin.gif
taip,aistuliaa gerą nuorodą mestelėjo.Neskiriu aš tų gatvių nors tu ką  doh.gif  Nežinau kokios ten kainos,man tik sakė,kad kai kurios knygos kainuoja net pigiau,nei klubo nariams..

sunku man prie tavo naujo niko priprast, tas prilipo ir neatkimba tongue.gif
aciu 4u.gif reiks pasiskambint , paklausinet, kas ten su kainom gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 18, 18:19)
Bet šia tos septynios pusei mėnesio laugh.gif
paskui kar kelios laukia  rolleyes.gif

rolleyes.gif

ai, gal galėčiau kitą temą daryti aš? ax.gif blush2.gif turiu idėją ax.gif
Atsakyti

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 18, 17:21)
ai, gal galėčiau kitą temą daryti aš?  ax.gif  blush2.gif turiu idėją  ax.gif
Prašom, prašom bigsmile.gif Lauksma, lauksma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 18, 16:31)