Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *41 Namučiai...

Dar vienas klausimas ne į tema 4u.gif blush2.gif

Gal kas nors gali paaiškinti tiksliai su kokiu viešuoju transportu Vilniuj nuo geležinkelio stoties nusigauti iki Radisson Blu Hotel Lietuva (buvęs Reval Lietuva), Konstitucijos pr.20? 4u.gif
Atsakyti
Radau,kad 43 arba 53 autiku,bet niekada tokiu maršrutu nesu važiavus g.gif
Va maršrutas,
Papildyta:
43 ir 53 tikrai tinka,prisiminiau,kad matydavau juos pravažiuojančius biggrin.gif

Gerai,šią offtopine tema ir einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 18 lapkričio 2010 - 22:01
Sveikos (?)
skaitau
Dora Heldt "Atostogos su tėčiu"
Labai smagi,jauki knygutė apie atostogas su senu tėvu.Yra iš ko pasijuokti ir apie ką pamąstyti.Pasakojama šiltai,su meile ir tolerancija senų žmonių įgeidžiams ir keistenybėms.Rekomenduoju.Ypač vyresnėms mirksiukas.gif
O čia citata jaunesnėms.Klausimas:išverst vertimą,ar supratot? bigsmile.gif
"...M ir H atrodė kaip dvi paauglės,patekusios į Tokio viešbutyje surengtą koncertą"
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 18, 21:54)
Dar vienas klausimas ne į tema  4u.gif  blush2.gif

Gal kas nors gali paaiškinti tiksliai su kokiu viešuoju transportu Vilniuj nuo geležinkelio stoties nusigauti iki Radisson Blu Hotel Lietuva (buvęs Reval Lietuva), Konstitucijos pr.20?  4u.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 18, 22:06)
Radau,kad 43 arba 53 autiku,bet niekada tokiu maršrutu nesu važiavus  g.gif
Va maršrutas,
Papildyta:
43 ir 53 tikrai tinka,prisiminiau,kad matydavau juos pravažiuojančius biggrin.gif

Gerai,šią offtopine tema ir einu miegot biggrin.gif

Taip, nuo stoties iki ten važiuoja 43, 53. Taip pat 62 (tas ne su talonėliais, bet mokamas). Ir 2 mikruškė . Lipti reikia prie Žaliojo tilto ir eiti pro VCUP.
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 18, 22:12)
O čia citata jaunesnėms.Klausimas:išverst vertimą,ar supratot? bigsmile.gif
"...M ir H atrodė kaip dvi paauglės,patekusios į Tokio viešbutyje surengtą koncertą"

čia jau vertimo kliurkos Iš tikro yra grupė "Tokio Hotel" dėl kurios kažkodėl miršta,ar bent mirinėjo dalis paauglių biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Ir antras iš kairės nėra mergina laugh.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei iš level.lt kas nors iš vilniečių užsisakinėsit per šią akciją, gal galit man „Numylėtuosius kaulus“ prigriebti? nes aš tik tos vienos noriu,.... vat ir Ingėnas gal prisijungtų tuo pačiu ir taip užsakymą surinktumėm?
Atsakyti
Virpejima gi skaitau biggrin.gif
ka as zinau, siaip tai pezalai paaugliski biggrin.gif bet per vakar 200 psl. perskaiciau biggrin.gif negaliu sakyti, kad neidomu, ar neitraukia, bet kazkaip su ironiska sypsena viskas skaitosi... smile.gif
Atsakyti
o as tebeskaitau Ovena Mini - nebloga knyga, nors jau truputi pabodo, sunkiau skaitosi...kai kur per daug i tas smulkmenas isileista (ka Irvingas megsta)...
neistveriau ir i ta tarpa jau perskaiciau Silva rerum viena skyriu blush2.gif - va cia tai visiskai mano stiliaus knyga bigsmile.gif thumbup.gif

Leeja, prisipazink - tu Maga pagriebei? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(Masako @ 2010 11 19, 12:52)
o as tebeskaitau Ovena Mini - nebloga knyga, nors jau truputi pabodo, sunkiau skaitosi...kai kur per daug i tas smulkmenas isileista (ka Irvingas megsta)...
neistveriau ir i ta tarpa jau perskaiciau Silva rerum viena skyriu  blush2.gif - va cia tai visiskai mano stiliaus knyga bigsmile.gif  thumbup.gif

Leeja, prisipazink - tu Maga pagriebei? laugh.gif

as as laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 11 19, 11:57)
as as  laugh.gif  laugh.gif

taip ir zinojau *** lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,na ir prasidejo mano juru kiaulyte labai susirgo. verysad.gif O nuvezti pas veterinara nera galimybiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 19, 12:57)
taip ir zinojau *** lotuliukas.gif

ho ho ho tsakant kas pirmas tas laimi biggrin.gif
Atsakyti