Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *41 Namučiai...

*****, Dori, tu auksarankė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 20, 11:02)
Uz sia knyga ir gavo.

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 20, 11:34)
Nobelio premija nėra skiriama už konkrečią knyą. Juk net skelbiant laimėtoją neįvardijama knyga. Labiau už nuopelnus literatūrai. O natūralu, kad puse lūpų minima kokia knyga, kuri tiesiog yra stipriausia ir žymiausia rašytojo karjeroje.

Aišku. Bet va skaičiau, kad tą knygą ir pakritikavot nemažai g.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 20, 14:05)
Beje, supykau ant nesąmoningų kainų, kai užsiprašo už auskarus milijonų, tai nusprendžiau pasigaminti pati  biggrin.gif Lapai padaryti iš tikro egiptietiško papiruso  ax.gif
user posted imageuser posted image

Oho bigsmile.gif Super thumbup.gif
Tikrai auksarankė drinks_cheers.gif

Dori, dėl "Valymo". Aš , pasirodo, susimaišiau datose. Tai to klausimo/mano prielaidos tuomet nebus.
Draugė irgi perskaitė neseniai "Valymą", sakė laabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
laba.
vis dėlto vakar neėmiau Gyvulių ūkio, o pasiėmiau Storą sąsiuvinį bigsmile.gif Perskaičiau pirmą dalį, tai galiu pasakyt : oho bigsmile.gif šiandien vėl kibsiu į ją.
Ryte dar truputį paskaičiau Be kaukės apie Maiklą Džeksoną bigsmile.gif Įdomu thumbup.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2010 11 19, 20:59)
lyg mažai skaitymo turėčiau smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 19, 21:23)
Suzanne Kingsbury "Evangelija pagal Greisę"

šita visai nieko ax.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 19, 21:32)
'Bėgantis paskui aitvarą' dar neskaičiusi, bet kiek man teko girdėti, kad 'Tūkstantis saulių skaisčių' daug geresnė už pastarąją.

tuomet labai noriu ją perskaityt bigsmile.gif nes Bėgantis paskui aitvarą labai patiko.

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 20, 15:05)
Beje, supykau ant nesąmoningų kainų, kai užsiprašo už auskarus milijonų, tai nusprendžiau pasigaminti pati  biggrin.gif Lapai padaryti iš tikro egiptietiško papiruso  ax.gif

gražu thumbup.gif
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif skaitau dabar "Mergina, kuri žaidė su ugnim", jau mačiau, kad galima pažiūrėt ir filmus su lt subtitrais.. Bet va iškilo man klausimas, kada gi bus išleista lietuviškai 3ioji dalis? gal jūs ką girdėjot? g.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar rinkdamasi ką skaityti pavartinėjau neseniai įsigytą Bukowski "Arklienos kumpį". Pirma mintis, kad man turbūt labai patiks bigsmile.gif, kvepia geru homoru. Kadangi noriu praretinti savo knygų lentynas, tai atidėjau ją vėlesniam skaitymui. Nes bijau, kad perskaičiusi galbūt panorėsiu ją visgi pasilikti.
Atsakyti
Gal kas nors skaitėt Jurgio Kunčino "Tūla"? Susirašiau su pussesere, sakė nedaug skaitė lietuvių autorių, bet kiek skaitė, jai čia matyt geriausia lietuviška knyga smile.gif
Atsakyti
Aiste, aš dar neskaičiau, bet irgi girdžiu tokius pasakymus. Todėl labai noriu perskaityti ir pati įsitikinti ax.gif
Ačiū visom už pagyras, čia tik pirmi blynai, ne patys kruopščiausi, bet stengiaus. Dar ir pakabuką ant kaklo tokį pasidariau. bet gal nerodysiu, papūga, vėl išvadins vaikščiojančia knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 20, 15:32)
Gal kas nors skaitėt Jurgio Kunčino "Tūla"? Susirašiau su pussesere, sakė nedaug skaitė lietuvių autorių, bet kiek skaitė, jai čia matyt geriausia lietuviška knyga  smile.gif

Man patiko. O va Tibei ne. Labai savotiška knyga, kvepianti bohemišku gyvenimu. Kartais poetiška (visgi Kunčina poetas, ir tai labai jaučiasi), vietom nuo alkoholiaus apsvaigusio bohemščiko kliedesiukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 20, 15:05)

Oho kaip grazu bigsmile.gif Is ko knygeles pasidarei? g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 20, 10:21)
Labas rytas 4u.gif
Dabar nusprendžiau kibti į "Musių valdovą". Norėjosi man kažko itin aštraus smile.gif Paskaičiau knygos anotaciją, nagi, pasirodo, jos autorius Nobelio premijos lauretas bigsmile.gif  Gal kas žinot, ar būtent ši knyga ir turėjo įtakos jam laimint Nobelio premiją?

bent jau man labai lengvai persiskaitė. labai lengva kalba, paprastai viskas ir aiškiai... bet kai pabaigi, susimąstai ir net labai...
šiaip kiek pamenu, per meet'ą pirkai atrodo, nes aš tada vakare tą dieną nusipirkau irgi...
man šiaip šiemet jau reikia stabdyti su knygom. mannereikiaknygųmannereikiaknygų...

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 20, 15:13)
laba.
vis dėlto vakar neėmiau Gyvulių ūkio, o pasiėmiau Storą sąsiuvinį  bigsmile.gif Perskaičiau pirmą dalį, tai galiu pasakyt : oho  bigsmile.gif šiandien vėl kibsiu į ją.

man pirma dalis ir pasirodė pati geriausia. ir trečioji.

o aš MĖGAUJUOSI (seniai taip buvo) knyga „Naktinis traukinys į Lisaboną“. Skaitau lėtai, ramiai, neskubu, nors ketvirtis jau įveiktas... bet neveltui aš jos taip norėjau...

Oj, beje, Dori, auskarai superiniai. Kai įsivažiuosi, jaučiu užsisakinėsiu.
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 20 lapkričio 2010 - 16:05
adžani, teko sugadinti seną odinį diržą biggrin.gif
gegyte, ačiū bigsmile.gif žiū ir klientų dar rasiu biggrin.gif
Ingėnai, žinok man filmas "Mūsių valdovas" patiko labiau blush2.gif Gal vėl kalta situacija, kad knygą po to skaičiau, žinojau, kas laukia. Bet stipriau man visas tas bjaurumas perteiktas filme unsure.gif
Papūgėlė, mačiau, kad parduodi "Gvidono apsiaustas". kaip norėčiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri iš Vilniečių man norės paskolinti Wassmo „Stiklinę pieno“? nelabai skubiai, bet taip užsimaniau skandinaviškos literatūros...
Atsakyti