Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *41 Namučiai...

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 11 20, 19:25)
ale beėda, mūsų mieste net centrinis pastas nebeturi parduoti tų kartoninių dėžučių doh.gif

Tai pasiimk is parduotuves arba pati pakuok. g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 20, 19:17)
Aš irgi neturiu, turiu kelis variantus, bet taip viskas man lėtai tęsiasi, kad matyt gausiu tik gruodį  doh.gif

O as jau turiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 20, 18:31)
Tai pasiimk is parduotuves arba pati pakuok. g.gif

taip ir padaryčiau, bet turiu susigalvojus, kaip norėčiaus supakuot- reikia būtent tokios dėžutės...na bet rasiu kaip nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 11 20, 19:33)
taip ir padaryčiau, bet turiu susigalvojus, kaip norėčiaus supakuot- reikia būtent tokios dėžutės...na bet rasiu kaip nors doh.gif

Tai aisku,kad rasi,o as vis nesugalvoju ka pridet ? doh.gif
Atsakyti
gerklytę skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 20, 21:34)
gerklytę skauda  verysad.gif

console.gif Man irgi, ir užkimusi kaip velnias, matyt pirmadienį reiks pas gydytoją eit... verysad.gif
Atsakyti
Visi savaitgaliauja, o aš lovoje, pusdienį su knyga, vakaras su tv.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 20, 22:34)

man irgi skauda po ketvirtadieninių balių mergaitiškų iki 5 ryto laugh.gif

QUOTE(daite @ 2010 11 21, 00:17)
Visi savaitgaliauja, o aš lovoje, pusdienį su knyga, vakaras su tv.

Ką skaitai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 lapkričio 2010 - 23:39
QUOTE(Tibė @ 2010 11 20, 21:34)

man jau seniai biggrin.gif vis tiek rėkiu, dainuoju ir šoku iki negalėjimo smile.gif

dovanos dar neturiu ir tokia kalta jaučiuosi... na bet per šią savaitę bandysiu veikti smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis. 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 11 20, 18:54)
taigi namie 87 neskaitytos įdomios knygos swoon.gif doh.gif

swoon.gif bigsmile.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 20, 19:26)
kurie su filologija susiję tiek pat,kiek dramblys su tarakonu

laugh.gif

o aš perskaičiau antrą Storo sąsiuvinio dalį. Liko trečioji Įrodymas. Ir žinokit, jaučiuosi priblokšta ir net nebežinau, ką begalvot blink.gif viskas ten taip painu mastau.gif laimei, šią savaitę nusimato laisvesnio laiko (neskaitant sunkios savaitės pradžios unsure.gif ), tai ir užbaigsiu ją tuomet. Norėjau šiandien pradėt trečią dalį, bet supratau, kad jos nepabaigsiu, tad geriau per kartą visą ir perskaitysiu. bet knyga tai labai patinka wub.gif nors visą laiką, ją skaitant, jaučiau tokį slogumo jausmą unsure.gif niūri knyga,
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 21, 11:53)
o aš perskaičiau antrą Storo sąsiuvinio dalį. Liko trečioji Įrodymas. Ir žinokit, jaučiuosi priblokšta ir net nebežinau, ką begalvot  blink.gif viskas ten taip painu  mastau.gif laimei, šią savaitę nusimato laisvesnio laiko (neskaitant sunkios savaitės pradžios  unsure.gif ), tai ir užbaigsiu ją tuomet. Norėjau šiandien pradėt trečią dalį, bet supratau, kad jos nepabaigsiu, tad geriau per kartą visą ir perskaitysiu. bet knyga tai labai patinka  wub.gif nors visą laiką, ją skaitant, jaučiau tokį slogumo jausmą  unsure.gif niūri knyga,

Nepergyvenk, trečioje dalyje greit atsipainiosi mirksiukas.gif Pastebėjau, kad šios knygos antroji dalis daug ką supainioja smile.gif

Aš vakar taip ir nepaskaičiau...

Šįryt radau sena.lt (prenumeruojuosi šio tinkl. naujienas), kad buvo įdėtos vakar Landsbergio "Obuolių pasakos" bei "Angelų pasakos". Parašiau šįryt, deja, jau nebebuvo verysad.gif Sakė, iškart nupirko. O ir kaina tų knygelių buvo juokinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 lapkričio 2010 - 12:07
Sveikos registras su knyga Imperatore Orchideja smile.gif nuo pat pirmu raidziu itrauke ir sudomino.. wub.gif manau labai patikt.. anaiptol nei 2012 Apokalipse g.gif visai kitokios knygos tikejaus.. issiduriau kaip su 52 Nostradamo pranasystes ar kaip ten ta knyga biggrin.gif
2012 APOKALIPSE
user posted image
Jei manot, kad sitoj knygoj rasit daug faktu apie 2012 metu apokalipse, pasaulio pab ar pan labai klystat.. as ir taip maniau doh.gif bet tokiu faktu, apskritai apie klimato atsilima ir t.t buvo tik knygos pradzioj.. o visa knyga apie pagrindini heroju galima sakyt ir siek tiek maju civizilacija.. bet ir tai, kazkokiu idomiu faktu apie juos neradau, apart ziaurumo aukojant ir kitu keliu bjauriu dalyku unsure.gif romano veiksmas vyksta senovinei maju kulturoj ir siu dienu USA. Si knyga parasyta remiantis jau mirusio istoriniu romanu rasytojo G.Jenningso juodrasciais. Nezinau.. gal tai, kad skaitydavau ja pavargus vakarais leme, kad neradau as nei paslapciu kazkokiu labai idomiu, nei tos apokalipses, nei faktu kazkokiu ir t.t gal nemokejau skaityt tarp eiluciu, bet man labiau patinka tiesiai sviesiai aiskiai ir trumpai biggrin.gif zodziu, dziaugiuosi, kad sios knygos nepirkau 4u.gif nesuzavejo nei 52 Nostradamo pranasystes, nei si, nors jos is tokiu temu, kurios mane labai domina, tik tos temos tose knygose paliestos ne tuo kampu kur as noreciau..
Atsakyti