Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 00:39)
Tada apačia Mano  tongue.gif

Nu jau ne.... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 15, 23:37)
Lašinė  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif o gal geriau raudoną čiulpinuką (gali būt šiaip raudonas, be kraujo)  lotuliukas.gif

čia reik su daktaryte pasitart.. Čiūju, čiulpinukų nebus schmoll.gif Ji pas mus griežta thumbup.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 15, 23:39)
Tada apačia Mano  tongue.gif

doh.gif Ot naujokė.. Atėjo ir pasiėmė hot hot vietelę.. Kaip ji dar nebuvo užimta??? doh.gif doh.gif g.gif
Bet kokiu atveju, ši naujokė aukštai nosį iškėlusi.. "Mano" iš didžiosios raidės... blink.gif Su kulokais į priekį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 15 lapkričio 2010 - 23:46
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 00:44)
čia reik su daktaryte pasitart.. Čiūju, čiulpinukų nebus  schmoll.gif Ji pas mus griežta  thumbup.gif
doh.gif Ot naujokė.. Atėjo ir pasiėmė hot hot vietelę.. Kaip ji dar nebuvo užimta???  doh.gif  doh.gif  g.gif

Kartoju - Robkė ant nugaros miega mirksiukas.gif

Ne jau Jūs galvojat, kad Nika tokia kvaila, kad šiaip ant viršaus gultų ir į pakaušį kvėpuotų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 23:46)

Ne jau Jūs galvojat, kad Nika tokia kvaila, kad šiaip ant viršaus gultų ir į pakaušį kvėpuotų doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu, kaip čia pasakius apie tą Niką.. Kad sugebėjo anoje palatoje ir Petrą atsitempt, tai nelabai ir dabar gal nustebčiau, kad ant nugaros lipa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (čia juokas, Nika, suslakam mirksiukas.gif )
Atsakyti
čia reik su daktaryte pasitart.. Čiūju, čiulpinukų nebus  schmoll.gif Ji pas mus griežta  thumbup.gif
doh.gif Ot naujokė.. Atėjo ir pasiėmė hot hot vietelę.. Kaip ji dar nebuvo užimta???  doh.gif  doh.gif  g.gif
Bet kokiu atveju, ši naujokė aukštai nosį iškėlusi.. "Mano" iš didžiosios raidės ...  blink.gif Su kulokais į priekį?  g.gif

Taigi ji kaip Minedas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:46)

Ne jau Jūs galvojat, kad Nika tokia kvaila, kad šiaip ant viršaus gultų ir į pakaušį kvėpuotų doh.gif  lotuliukas.gif

Va va, ir as taip manau...

Plius dar reik kazkaip palyst po Robke doh.gif Nemanau, kad gulint Nikai ant jo, tai imanoma biggrin.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju, ši naujokė aukštai nosį iškėlusi.. "Mano" iš didžiosios raidės...  blink.gif Su kulokais į priekį?  g.gif

Del karstos vieteles, tai cia kaip pasakius...manau Nika89 karsciausioje pozicijoj randasi, o kad Mano is didziosios, tai mes tuoj ..mazaja parasysim ir prie duru uz izulima paguldysim... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ka ir vel naktiniai pliurpalai, kai manes ner? biggrin.gif
Atsakyti
Si sekmadieni vaziuoju i Kauna, tiksliau i Kauno oro uosta. Dukriukas grizta. Dabar galvoju, kuo cia vaziuoti, nes vyrui masina reikalinga, tai reikia rinktis autobusu ar traukiniu...ir tuo ir tuo 100 metu nevaziavusi... g.gif
Atsakyti
Tuoj naujokė durim trenks lotuliukas.gif
Gal reik neperlenkt lazdos, nes paskui vėl puse temos į santykių aiškinimąsi sueis doh.gif
Naujokės, neišsigąskit, čia taip būna, kai proteliai perkaista nuo naujienų stygiaus hihihi.gif

Bet, Daiva, esi teisi. Naujokės gula prie durų.. Ir dar šviesą gesinėja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:53)
Si sekmadieni vaziuoju i Kauna, tiksliau i Kauno oro uosta. Dukriukas grizta. Dabar galvoju, kuo cia vaziuoti, nes vyrui masina reikalinga, tai reikia rinktis autobusu ar traukiniu...ir tuo ir tuo 100 metu nevaziavusi... g.gif

Bloga diena, labai bloga..Aš žinau kas ryt važiuoja iš Vilniaus į Kauną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 23:53)
Tai ka ir vel naktiniai pliurpalai, kai manes ner? biggrin.gif

nėr ko prie "nusivylusių šeimininkių" užtrukt doh.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 23:53)

traukinyyyyys bigsmile.gif O jei tas dviaukštis bigsmile.gif Be galo seniai važiavusi.. Irgi nooooriu palakstyt ax.gif
Atsakyti