Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:11)
g.gif nieko nesupratau..vilnius.."Antroji lytis".. g.gif
Papildyta:

Ji man ne galvoj, o ausinuke sukasi.. biggrin.gif Jo toks juokingas balsas..dainavimo maniera..ale man patinka.. ax.gif

Per daug nesiplėsiu (nežinia, kas SM skaito...), bet vienai pažįstamai "Antroji lytis" yra viena iš protingesnių knygų cool.gif Kurias privaloma perskaityt cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 16 lapkričio 2010 - 00:13
ok, čiau, iki ryt ryto, su pirmais gaidžiais lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:12)
Per daug nesiplėsiu (nežinia, kas SM skaito...), bet vienai pažįstamai "Antroji lytis" yra viena iš protingesnių knygų cool.gif Kurias privaloma perskaityt  cool.gif  doh.gif

Nu gerai gerai..atskleisu paslapties syda..knyga apie html css..zodz internetiniu puslapiu kurima.. smile.gif tam tikra prasme tai zodynas..nes tai apie programavimo kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 18:11)
Galiu likt už užuolaidos biggrin.gif Petrike, tu su manim?  mirksiukas.gif

Nu tai aisku! Geriausia vieta veiksmui stebeti! Lendam abi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:02)
Petrushka, kaip gyveni? mirksiukas.gif

Cia, speju apie mane? vejuosi vejuosi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Daiva, kodi manes nekibini? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(petrike @ 2010 11 16, 00:20)
Cia, speju apie mane? vejuosi vejuosi doh.gif  doh.gif

tai jau pasivijai biggrin.gif Dabar destyk..uz ka balsavai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:43)
Kas tau iš tos apačios, jei Robkė ant nugaros miega  Sūrį suspaus ir baigta

Tai ne bet kieno, o Robkės spausta ugniena/pliukštiena bus bigsmile.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:43)
Nu jau ne.... tongue.gif  biggrin.gif

Nu jau taip tongue.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 00:44)
čia reik su daktaryte pasitart.. Čiūju, čiulpinukų nebus  Ji pas mus griežta  thumbup.gif
Ot naujokė.. Atėjo ir pasiėmė hot hot vietelę.. Kaip ji dar nebuvo užimta??? 
Bet kokiu atveju, ši naujokė aukštai nosį iškėlusi.. "Mano" iš didžiosios raidės...  Su kulokais į priekį?

Tada dujų kaukytę arba po adatą draugiškai :]

Kad laisva buvo, ką daryt?

Kam tų kulokų, draugiškai cool.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:48)
Taigi ji kaip Minedas

tongue.gif Jei dėl Robkės, tai tegu ir minedas xD

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 00:49)
Va va, ir as taip manau...

Plius dar reik kazkaip palyst po Robke  doh.gif  Nemanau, kad gulint Nikai ant jo, tai imanoma  biggrin.gif

Palysiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:49)
Del karstos vieteles, tai cia kaip pasakius...manau Nika89 karsciausioje pozicijoj randasi, o kad Mano is didziosios, tai mes tuoj ..mazaja parasysim ir prie duru uz izulima paguldysim...

Ok, ok, mano, nenoriu prie durų blush2.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 00:54)
Tuoj naujokė durim trenks 
Gal reik neperlenkt lazdos, nes paskui vėl puse temos į santykių aiškinimąsi sueis   
Naujokės, neišsigąskit, čia taip būna, kai proteliai perkaista nuo naujienų stygiaus

Bet, Daiva, esi teisi. Naujokės gula prie durų.. Ir dar šviesą gesinėja 

Naujokės pakvėpuos deskopo dujų, apsiramins ir ramiai kas prie durųm, o kas po Robke atsiguls bigsmile.gif

Tik man įdomu, kurioj ligoninėj mūsų palata randas??? lotuliukas.gif

(smailų kiekį riboja... nepatinka man taip)
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 01:12)
Per daug nesiplėsiu (nežinia, kas SM skaito...), bet vienai pažįstamai "Antroji lytis" yra viena iš protingesnių knygų cool.gif Kurias privaloma perskaityt  cool.gif  doh.gif

O apie ka ta knyga? ar skaiciusi? nes siaip pavadinimas man nieko nesako... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 00:22)
Tada dujų kaukytę arba po adatą draugiškai :]

Tai kas cia pas mus daktaryte, kad pati sau gydyma pasiskiri flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:18)
Nu gerai gerai..atskleisu paslapties syda..knyga apie html css..zodz internetiniu puslapiu kurima.. smile.gif tam tikra prasme tai zodynas..nes tai apie programavimo kalba lotuliukas.gif

Oooo, ***, programšikė ji unsure.gif Ko tais jie man pasitikėjimo nekelia rolleyes.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(petrike @ 2010 11 16, 01:23)
O apie ka ta knyga? ar skaiciusi? nes siaip pavadinimas man nieko nesako... schmoll.gif

Pagooglink mirksiukas.gif Feminisčių biblija doh.gif Planuoju paskaityt..Bet ne todėl, kad mane domintų, o todėl, kad galėčiau ginčytis...

Kol nesu apsišvietusi ta tema, nesu pasirengusi ir kibt į atlapus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 16 lapkričio 2010 - 00:27
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:25)
Oooo, ***, programšikė ji unsure.gif Ko tais jie man pasitikėjimo nekelia rolleyes.gif  unsure.gif

neprogramsike dar..tik norinti buti..mano vyras programsikas ir labai patikimas tongue.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:24)
Tai kas cia pas mus daktaryte, kad pati sau gydyma pasiskiri flirt.gif  biggrin.gif

Nu žinai, yra visokių ligonių biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:21)
[tai jau pasivijai biggrin.gif Dabar destyk..uz ka balsavai? smile.gif

Nu ka, ar dar klausimu kyla? Kaip brolio ar tevo as jo nenoreciau, kas is tu giminiu, kad pasivaidentu kompiuteristas karta i menesi irgi schmoll.gif As pati zviazda buti nelabai noreciau ir nesu Dzimute...
Nu tai aisku balsavau, kad noreciau tokio meiluzio! ax.gif blush2.gif Ai kaip vyro gal jau per daug butu, keiciasi tas mano skonis periodiskai... Bet meiluzis butu super! thumbup.gif lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti