Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 12:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš į jį žiūrėt galiu tik tada, kai jis su kailiu  bigsmile.gif  ciu ciu ciu

nium manau pirmoj B.A. daly galesiu i ji ziuret, nes negaus jis Bellos, bet antroj nznau nznau nepatinka man, kad Stefka ji su Renesme suporavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 12:46)
Oi bus tau, kai egliosha pasirodys...  ax.gif

Kas bus? g.gif ax.gif
Atsakyti
antra diena , o jau beveik puse temos prilialiakinom doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 12:49)
nium manau pirmoj B.A. daly galesiu i ji ziuret, nes negaus jis Bellos, bet antroj nznau nznau nepatinka man, kad Stefka ji su Renesme suporavo biggrin.gif

Man irgi nepatinka lotuliukas.gif biggrin.gif bet tada jau dzin, galėsiu žiūrėt thumbup.gif bus negavęs Bellos thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 12:52)
antra diena , o jau beveik puse temos prilialiakinom  doh.gif  doh.gif

Greitos, greitos bigsmile.gif biggrin.gif nespėdavau ankstesnių temų perskaityt, o jau nauja įpusėta lotuliukas.gif

Lėkiu, lenkų paskaita laukia ir vakare "Hamletas" su A.M. wub.gif wub.gif wub.gif
IKI naktelės, tikiuos, kad dar toj pačioj temoj bazuositės lotuliukas.gif
Atsakyti
Labs ryts, prisimenat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 12:51)
Kas bus?  g.gif  ax.gif

Sulaukiam eglioshos ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 12:49)

O man jau nieko jis B.A. ir 2 daly jis manes nenervino.... biggrin.gif
Stef ji apdovanojo, tokia brangia dovana jam iteike Renesme...biski Edvardui ikando, bet...Edvardas ir taip gavo su kaupu biggrin.gif

Arti, labas 4u.gif
O kaip siandien tavo nuotaika, kaip mano mazius klausia...tu piktas ar nepiktas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 lapkričio 2010 - 12:00
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 08:04)
Labas rytas  4u.gif
tongue.gif Tai galima sakyti, kad atspėjom.. html, css.. nu gal ir nieko. Universitete ragauta wink.gif Mano būdui tokie mokslai tinka  4u.gif Buvo pas mus toks dalykas, kaip mikroprocesoriai.. Su asembleriu programinom. Dabar, žinoma, nieko nepamenu, bet tada, kai tada dar tik būsimas vyras viską gerai išaiškino, tai taip patiko  bigsmile.gif
Žėk, bet mes vis tiek kažkuo panašios. Mano vyras irgi programuoja. Na, tai ne pagrindinis jo darbas, mes abu esam elektronikos inžinieriai, bet darbe jam ir nemažai programuot reikia  4u.gif
išdiskutuota, bet  4u.gif  gun_bandana.gif  umn.gif  bash.gif

Nu programuotoja mane anksti vadint..oij kaip anksti lotuliukas.gif pirmoke as sitoj srity biggrin.gif
Zek kiek as tau panasumu galiu isieskot..
1.abi moteros
2 abi kavenskos
3 abi ta pacia mokse lankem
4 abiem apzele vyrai patinka
5 abi akiniuotos
6 abi po du vaikus turim
nu ir taip toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 12:58)
Labs ryts, prisimenat? bigsmile.gif

nea schmoll.gif pamirsom biggrin.gif prisistatytk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 11:57)
Man irgi nepatinka  lotuliukas.gif  biggrin.gif  bet tada jau dzin, galėsiu žiūrėt  thumbup.gif  bus negavęs Bellos  thumbup.gif  biggrin.gif

Lėkiu, lenkų paskaita laukia ir vakare "Hamletas" su A.M.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man irgi patinka, kai Džeikobas lieka be Belos drinks_cheers.gif

jetau, kaip norėč į tokį spektaklį...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 11:59)
Arti, labas 4u.gif
O kaip siandien tavo nuotaika, kaip mano mazius klausia...tu piktas ar nepiktas g.gif  lotuliukas.gif

Nu grazu..Arti vienakart ragus parode..visos bijot pradejo lotuliukas.gif nepiktas as nepiktas..bet jei zadi vel ant Kawno sudukais metytis..busiu piktas tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 10:24)
hehe tam ir įdėjau biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
paskutinėj foto pažiekit matosi Džeikobo pašiurpusi oda  4u.gif

Nu bet kaip man nepatinka rubuilisko veido vyrai...feee schmoll.gif zandukai putlus..lupytes putlios..nosyte apvali..
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:06)
Nu grazu..Arti vienakart ragus parode..visos bijot pradejo lotuliukas.gif nepiktas as nepiktas..bet jei zadi vel ant Kawno sudukais metytis..busiu piktas tongue.gif  biggrin.gif

Jei Vilniaus neliesi, nieks Kauno ir neprisimins mirksiukas.gif 4u.gif lotuliukas.gif 000054.gif lotuliukas.gif
Atsakyti