Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 12:03)
Nu programuotoja mane anksti vadint..oij kaip anksti lotuliukas.gif pirmoke as sitoj srity biggrin.gif
Zek kiek as tau panasumu galiu isieskot..
1.abi moteros
2 abi kavenskos
3 abi ta pacia mokse lankem
4 abiem apzele vyrai patinka
5 abi akiniuotos
6 abi po du vaikus turim
nu ir taip toliau lotuliukas.gif

pamačiau, kad mane komentuoji, tai jau, pagalvojau, BUS MAN.. doh.gif
Ale žiū, sukonspektavo ji.. 4u.gif
Dar pridėčiau kalbadienių-tyliadienių būdą biggrin.gif Beveik vienmetės, vyrai ne tik apžėlę, bet ir plačiąja prasme dirba panašiai (na, ne siuvėjas ir mūrininkas).. Tikriausiai dar galima pridėti ir daugiau, bet nesigalvoja labai tongue.gif
Ai, iš tikro man šiandien kažkokia jautri diena doh.gif oi nemėgstu, kai planai keičiasi ne ta linkme
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:09)
Nu bet kaip man nepatinka rubuilisko veido vyrai...feee schmoll.gif zandukai putlus..lupytes putlios..nosyte apvali..

oi oi...atskris egliosha...oi oi ...kas bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 12:04)
nea  schmoll.gif pamirsom  biggrin.gif  prisistatytk  biggrin.gif

blink.gif As Arti..ta kur prie jusu liepos menesi prisijunge..garbanota tokia..kur daug sneka ir dar daugiau nusisneka..ta kur eilerastukus raso... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 12:09)
Nu bet kaip man nepatinka rubuilisko veido vyrai...feee schmoll.gif zandukai putlus..lupytes putlios..nosyte apvali..

Tiesą sakant, man jis vis tiek kaip ..berniukas atrodo.. ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 12:12)
Tiesą sakant, man jis vis tiek kaip ..berniukas atrodo..  ax.gif hihihi.gif

tpfu..tikrai berniukas..liezuvis susimakalavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 12:11)
ta kur eilerastukus raso... biggrin.gif

rašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir įdomu kokius eilėraštukus Arti rašo? g.gif RašĖ..Ir neberašo jau kokius du mėnesius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 16 lapkričio 2010 - 12:17
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:11)
blink.gif As Arti..ta kur prie jusu liepos menesi prisijunge..garbanota tokia..kur daug sneka ir dar daugiau nusisneka..ta kur eilerastukus raso... biggrin.gif

Raso? g.gif
Ar rase? g.gif
Seniai seniai rase Arti eiles....... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 12:10)
Jei Vilniaus neliesi, nieks Kauno ir neprisimins mirksiukas.gif  4u.gif  lotuliukas.gif  000054.gif  lotuliukas.gif

zek issiaiskinam biggrin.gif ..as nesakiau, kad Vilnius blogas..as tik pasakiau nenugincijama fakta, kad ten daugiau priciuozusiu..nu pagal musu sarasiuka matosi biggrin.gif O tu bac ir Kawna suduku isvadinai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:16)
zek issiaiskinam biggrin.gif ..as nesakiau, kad Vilnius blogas..as tik pasakiau nenugincijama fakta, kad ten daugiau priciuozusiu..nu pagal musu sarasiuka matosi biggrin.gif O tu bac ir Kawna suduku isvadinai umn.gif

Zek mirksiukas.gif
lotuliukas.gif 000054.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Arti, Vilnių išvadinai pusę lenkų, pusę rusų. taigi tu pradėjai biggrin.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 12:09)

man patinka putliom lūpom ir vyrai ir moterys. aišku, ne per daug putliom biggrin.gif

Arti, kodėl ignoruoji mano prašymą atspėti už ką aš balsavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 12:13)

tai dar nereiskia, kad nerasys biggrin.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 12:15)
Ir įdomu kokius eilėraštukus Arti rašo? g.gif RašĖ..Ir neberašo jau kokius du mėnesius biggrin.gif

taip 2..bet ne menesiai, o savaites biggrin.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 12:16)
Raso? g.gif
Ar rase? g.gif
Seniai seniai rase Arti eiles....... ax.gif

O gal raso tik jums skaityt neduoda nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 12:28