Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 17, 09:08)
LABAS RYTAS  4u.gif
Bet tai aš irgi su savo versija, kad Volturius kabins nenuklydau toli smile.gif

Na tu galvojai, kad I dalis baigsisi artejancia Volturiu ir Kalenu kova...bet siaip...mintys tavo ta linkme sukosi, taip, kad taip...labai toli nenuklydai drinks_cheers.gif 4u.gif biggrin.gif

Style, sapnas, tai jau tikrai...toks tikroviskas tikroviskas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 17, 09:30)
o jei dukra toki zenta kaip Jamie parsivestu?  unsure.gif Sakes gi man butu, negaleciau atsiziureti  biggrin.gif

O man atrodo, kaip tik labai kritiskai i zenta ziuretum. Matytum trukumus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,pasisveikinu ir begu 4u.gif o veliau skaitysiu rolleyes.gif

visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiek uzmaciau kolkas nuotraukas,tai wub.gif
Atsakyti
Sveikos.. nespeju sian su jum.. tiksliau nuo vakar.. doh.gif Vaikas cirkinosi doh.gif
Prameciau akim viska.. nu scenarijus man toks tiktu wub.gif
Nuotraukos wub.gif
laukiu daugiau naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Nezinau ar zinoma jums ar nezinoma, bet man naujiena tai ja pasidalinsiu su jumis. "B.A."rezisierius Bill Condon - gejus. biggrin.gif Fanai diskutavo ta tema ir nusprende, kad visai neblogai...gejai supranta moteris, myli vyrus...kaip sakoma, filmas patikomose rankose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 17, 11:41)
user posted image

Nezinau ar zinoma jums ar nezinoma, bet man naujiena tai ja pasidalinsiu su jumis. "B.A."rezisierius Bill Condon - gejus.  biggrin.gif  Fanai diskutavo ta tema ir nusprende, kad visai neblogai...gejai supranta moteris, myli vyrus...kaip sakoma, filmas patikomose rankose. biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif gerai cia islankste biggrin.gif
Atsakyti
ATSARGIAI

Toks rytinis video is Rio mirksiukas.gif nuotaikai pataisyti ar is miego pabusti.... biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=nVVeXchYHEY
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 17, 11:41)
user posted image

Nezinau ar zinoma jums ar nezinoma, bet man naujiena tai ja pasidalinsiu su jumis. "B.A."rezisierius Bill Condon - gejus.  biggrin.gif  Fanai diskutavo ta tema ir nusprende, kad visai neblogai...gejai supranta moteris, myli vyrus...kaip sakoma, filmas patikomose rankose. biggrin.gif

super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 17, 11:55)
ATSARGIAI

Toks rytinis video is Rio mirksiukas.gif nuotaikai pataisyti ar is miego pabusti.... biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=nVVeXchYHEY

wub.gif wub.gif wub.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
ko tylit visos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 17, 12:38)

Dirbam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Negalima kurti temų iš anksto. Jūs dar šitos nebaigėt, o kitą temą jau sukurta. Kurkit temą, kai senosios 49-50 psl.

Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 17, 12:45)

as ir DIRBU biggrin.gif
Atsakyti