Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 17, 12:41)
Man tai pas tave avatare jis nerealus ax.gif  turbut graziausia fotke is visu kiek esu macius smile.gif
uzsispyrele27 blink.gif  blink.gif  cia tarp filmavimu??????? blink.gif geras wub.gif

Oi man tai jis visur NUOSTABUS. Bele kaip gali isip.... bet man jis TOOOOKS grazus... Cia mano jaunystes svajone, visada norejau tokio crazy bico, bet mane kazkodel isimyli gerieciai tik cry.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 17, 13:41)
uzsispyrele27 blink.gif  blink.gif  cia tarp filmavimu??????? blink.gif geras wub.gif

Jep ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27
Linksminkimos linksminkimos pakol jauni esmaaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 17 lapkričio 2010 - 12:50
user posted image

Man vyrai su kostiumais, labai grazu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 17, 13:40)
Linksmybes tarp filmavimu  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man jis prieš pasutinėj foto į kažką laaaaaaaaaabai labai panašus, bet į ką??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 17, 12:54)
Man jis prieš pasutinėj foto į kažką laaaaaaaaaabai labai panašus, bet į ką???  doh.gif

I style avatara biggrin.gif bet jei rimtai jis turi kazkokiu moterisku bruozu, nu tokiu svelniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 17 lapkričio 2010 - 12:56
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 17, 13:54)
Man jis prieš pasutinėj foto į kažką laaaaaaaaaabai labai panašus, bet į ką???  doh.gif

I style avatara? g.gif biggrin.gif
Man Style bicas, tai toks mergaitiskai zavus.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 17 lapkričio 2010 - 12:57
NIKA... wub.gif wub.gif wub.gif oj davei cia grozio... thumbup.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 17, 12:54)

Siaip jis i lt GRUDA panasus... Nusprendem mes taip su panom...
Kai rode ta realybe sou, tai oi svaigau del Grudo lotuliukas.gif Ir po siai dienai man jis grazus berniukas... rolleyes.gif

Nu bet bleeeee, koks grazus... Nu negaliu atsiziuret... Nu zinokit visos, kad jis man laaaabai grazus... Laaaaabai... Bet toks visas tobulas... nuo plauku virsuniu iki sulauzytos kojos pirstu... Na tu vietu kuriu nemaciau negaliu ivertinti, bet imciau ir kate maise... Manu nenuviltu bigsmile.gif

nu groooozis... wub.gif

DAIVA, NIKA... Man tai jis ne mergaitiskas. Cia kur nupudruotas, papopintas, gal kazkiek, bet is reality foto tai man jis toks tikras berniukas, pankovas, paseles... ai vnz... baigiu cia spangt, bo rimtai leksiu i londona pasa pasidirbus, ieskosiu Dzines... Turesiu su ja pokalbi, tada pas.... JI wub.gif wub.gif wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 17 lapkričio 2010 - 13:02
QUOTE(style @ 2010 11 17, 13:56)
Kai rode ta realybe sou, tai oi svaigau del Grudo  lotuliukas.gif Ir po siai dienai man jis grazus berniukas...  rolleyes.gif

Jo.. viskas butu nieko biggrin.gif jei nebutu amzinai apsiputes unsure.gif O siaip man Grudas.. siaubo filmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 17, 13:56)
I style avatara  biggrin.gif  bet jei rimtai jis turi kazkokiu moterisku bruozu, nu tokiu svelniu smile.gif

Mačiau, kad ta foto style avatare thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 17, 13:56)
I style avatara? g.gif  biggrin.gif
Man Style bicas, tai toks mergaitiskai zavus.... ax.gif  biggrin.gif

Ir be to lotuliukas.gif

QUOTE(style @ 2010 11 17, 13:56)
NIKA...  wub.gif  wub.gif  wub.gif oj davei cia grozio...  thumbup.gif
Kai rode ta realybe sou, tai oi svaigau del Grudo  lotuliukas.gif Ir po siai dienai man jis grazus berniukas...  rolleyes.gif

Panašus ir į Grūdą, bet dar ne tas doh.gif pasiknaisiosiu googlej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 17, 12:59)
Jo.. viskas butu nieko  biggrin.gif jei nebutu amzinai apsiputes  unsure.gif 
~~~
O siaip man Grudas.. siaubo filmas  doh.gif

Tai lai jaunystej atsiruko zoliu visokiu (as su juo no problem)... Paskui surimtes
~~~
Na kaip man Karlailas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nematau grazaus vyro jame tongue.gif bigsmile.gif
Taigi mes irgi galim i kluba eit - del vyru nesipestumem... Jau kompanija klubine yra - AS, ARTI IR PRANCUZYTE drinks_cheers.gif
Atsakyti