Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(Lijanuska @ 2012 10 13, 20:41)
Manau vyrus traukia moterys, kurios nori juos traukti. Jokio skirtumo, moteris istekejusi ar ne. Jei zybsi "zibureliai akyse" ir "kates eisena" vaiksto, zinoma, kad vyrus traukia. Nezinau nei vienos, kuri nenori buti "nukabinta" ir vyrai paskui ja buriais lakstytu  mirksiukas.gif

Pritariu, yra moteru, kuriu niekas niekada nekabina, nors jos grazios ir pasitempe, - tiesiog jaucia nuo ju sklindanti "nesidomejima", ir yra moteru, kuriu gyvenimo budas - flirtas, nebutinai zodziu - tokios nepaisant seimynines padeties bnelieka nepastebetos. Turime mes biure viena, jai nera skirtumo ar tai kurjeris ar statybininkas ar kokios firmos sefas, - ji su visais pasisveikina taip, kad tie pamirsta ko ateje, ir pakalbinti moka, ir isprasyti ko jai reikia - tai vyrai padrasinti visada tokiai demesi rodo. Kitas dalykas, atskirti, kada tai tik demesys - sypsenos, pajuokavimai, o kada realus kabinimas, kvietimas pietu ar po darbo susitikti ir pan. negaleciau paaiskinti vieno savo ex kolegos elgesio - pilkutis toks, sename darbe nebuvo beveik jokiu kontaktu, paskui netycia susitikom kai atvaziavau karta vyro pasiimti is sporto klubo po darbo. Pakalbejom kur dabar dirbam, issaiskinom, kad kaimyniniuose pastatuose, ir netrukus eme man emailus rasinet su pasiulymais pietu. ir taip ikyriai - man jis niekad neimponavo kaip vyras, idomiau man su kokia drauge tam rajone bunancia susimatyti ar kolegemis, vis atsisakau ir atsisakau, o jis vis taip pat drasiai kviecia. Tai nesuprantu, ar as savo draugisku elgesiu paskatinau sporto klube, bet juk vyra mate (ir nepalyginama su juo - mano toks pastebimas ir lyderis, toks biskuti linkes i "alfa patinus", turejo matyt skirtuma, kad negali varzytis), bet kas juos supras... Ir kabiniomu to nepavadinciau, bet kazi, nuejus pietu, koks butu toliau zingsnis - gal vakarienes? :-)
Atsakyti
alfa patinus...wow ...kas tai per rusis ar ivaizdis? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti