Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

Nes be grožio ir figūros dar reikia turėti šarmo, charizmą. Todėl tavo "kreivadantė" draugė ir traukė/traukia vyrus. Ne figūroje visas reikalas, toli gražu.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 10 02, 09:20)
Gal, esi labai grazi ir vyrai bijo uzkalbinti, kad nebutu atstumti? Pastebejau, kad klubuose, vyrai kabina grazias moteris, bet buna pries tai padare ant drasos?
Nors, girdejau tokia nuomone, kad vyrai, nesismulkina labai, jie tiki, kad galetu uzkariauti bet kuria moteri, jei tik panoretu.
Idomu butu isgirsti vyru nuomone.  biggrin.gif

čia manau kaip kurie. nes yra tokių vyriškių kategorija, kurie arba labai turtingi arba labai baisūs, nes kažkaip pastebiu, kad kuo baisesnis ir vyresnis vyras (žemas, nuplikęs, neproporcingas) tuo jis labiau savo jėgomis pasitiki. Va šitie tai tikrai tiki, kad visos moterys/merginos puls jiems po kojomis be kalbų. Nesibodi tokie priėję be įvadinių kalbų ir apkabint ir tempti šokti. Jau juokėmės, kad pas visus tokius babaisas matyt namuose veidrodžiai kreivi- neteisybę rodo biggrin.gif
O tikrai simpatiški draugiški vaikinai dažnai būna drovūs. Jiems tikrai dažnai reikia labai daug išgerti, kad bent prieiti išdrįstų.

O, Sypsokites, kam Jums taip mirtinai reikalingas kitų vyrų dėmesys? Juk jau vieną turit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 02 spalio 2012 - 10:35
Subjektyvi, nerasta pas mane charizmos lotuliukas.gif schmoll.gif . Neduota verysad.gif ..

Sahrazad, tai lyg sportinis interesas.. dabar nedirbu, laiko yra, tuoj atskris gandrai, tai dar noriu pabut grazi ir geidziama, paskui gal subobesiu ir busiu storesne unsure.gif , tai va ziuriu, kad niekas nekabina.. mmm liudna... na kaip sakau ziuresiu ar siandien kas prieis, jei ka tai pasidalinsiu ispudziais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 02 spalio 2012 - 10:58
Nereikia nusiminti, juk ji ne visiems duota 4u.gif Tiesiog kai parašei, kad tavo "negražioji" draugė traukė visus vyrus, o tu nei vieno, tai tam yra paprastas paaiškinimas.
Atsakyti
QUOTE(KNTBP @ 2012 10 01, 10:41)
Yra Yra, tik reiks pribręst tau tam. Nežinau kaip bet kažkaip vyrai jaučia kur galima prisibelst o kur nelabai. Matyt tiesiog povyza, elgsena spinduliuoja pasakymą kad esi ištekėjus ir neieškai nuotykių. Matyt. Arba tiesiog nesilankai vietose kur vyrai medžioja biggrin.gif

Nu jo, einu aš į tokią vaikų žaidimo aikštelę nelabai toli nuo namų beveik kasdien. Su dviem mažamečiais vaikais. Viskas, ką aš ten darau, tai linksminuos su savo atžalom. Sulaukiau ledų kelis kartus, keletas vyriškių pasikalbėt vis prieina, vienas telefono numerio prašė ir dar vienas sakė, kad "norėtų su manim mergaitę turėt" blink.gif (nu čia piktybinis turbūt). Nu matyt mano dūkimas su vaikais spinduliuoja, kad ieškau nuotykių biggrin.gif Namie juokiausi vyrui, kad būdama be vaikų ir pasiipuošus vienu metu tiek dėmesio nesu sulaukusi biggrin.gif

P.S.: Čia nesigiriu, jei ką, nes daugumos tų kabinančių "kokybė" tai... biggrin.gif O tie kur normalūs, tai tik šiaip pokalbiais užsiima, nekabina. Gal dėl to, kad normalūs mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 02 spalio 2012 - 16:50
QUOTE(Hmmm... @ 2012 10 02, 17:45)
Nu jo, einu aš į tokią vaikų žaidimo aikštelę nelabai toli nuo namų beveik kasdien. Su dviem mažamečiais vaikais. Viskas, ką aš ten darau, tai linksminuos su savo atžalom. Sulaukiau ledų kelis kartus, keletas vyriškių pasikalbėt vis prieina, vienas telefono numerio prašė ir dar vienas sakė, kad "norėtų su manim mergaitę turėt" blink.gif (nu čia piktybinis turbūt). Nu matyt mano dūkimas su vaikais spinduliuoja, kad ieškau nuotykių biggrin.gif Namie juokiausi vyrui, kad būdama be vaikų ir pasiipuošus vienu metu tiek dėmesio nesu sulaukusi biggrin.gif

P.S.: Čia nesigiriu, jei ką, nes daugumos tų kabinančių "kokybė" tai... biggrin.gif O tie kur normalūs, tai tik šiaip pokalbiais užsiima, nekabina. Gal dėl to, kad normalūs mastau.gif biggrin.gif

tu zaisminga ir atsipalaidavusi wub.gif 4u.gif , aisku, kad trauki, nes idomiau juk su zmogumi, kuris nera susikaustes, rimtas.
Sakau gal man i pliaza pasiimt koki katina ir su juo pazaisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. Siandien uzkalbino, bet.. juodis.. blink.gif , tik akys taip sviecia, net issigandau. Tuscia diena ir siandien. Rezultatas - 0 pakabinimu, maudymukas velgi labai sexi.. biggrin.gif
p.s. pliazas tai beveik tuscias, ne sezonas, gal per daug tikiuosi. Reikia kazkur kitur eiti. Tiesa man labai gerai sekasi su vaisiu pardavejais, jie buna labai laimingi kai ateinu pas juos, net dykai duoda ka nors kartais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 02 spalio 2012 - 19:24
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 02, 19:19)
tu zaisminga ir atsipalaidavusi  wub.gif  4u.gif , aisku, kad trauki, nes idomiau juk su zmogumi, kuris nera susikaustes, rimtas.
Sakau gal man i pliaza pasiimt koki katina ir su juo pazaisti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .. Siandien uzkalbino, bet.. juodis..  blink.gif , tik akys taip sviecia, net issigandau. Tuscia diena ir siandien. Rezultatas - 0 pakabinimu, maudymukas velgi labai sexi..  biggrin.gif
p.s. pliazas tai beveik tuscias, ne sezonas, gal per daug tikiuosi. Reikia kazkur kitur  eiti. Tiesa man labai gerai sekasi su vaisiu pardavejais, jie buna labai laimingi kai ateinu pas juos, net dykai duoda ka nors kartais.

as taves vistiek nesuprantu, tu meiluzio ieskai ar koki tu cia bbs darai su tais savo "sexy" maudimukais turedama vyra? ir dar gandru laukdama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shyvana: 02 spalio 2012 - 19:27
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 02, 20:19)

p.s. pliazas tai beveik tuscias, ne sezonas, gal per daug tikiuosi. Reikia kazkur kitur  eiti. Tiesa man labai gerai sekasi su vaisiu pardavejais, jie buna labai laimingi kai ateinu pas juos, net dykai duoda ka nors kartais.

A tai ką tame pliaže tuščiam veikt? Gal yra kokių užsiėmimų? Banglente mokytis plaukt, vandens motociklais pasimokyt pasivažinėt, tinklinį pažaist? Jei nėra paplūdimy, tai gal verta užsimest suknutę ir lėkt ten, kur veiksmas vyksta ax.gif Kiek galima ant to smėlio voliotis princo belaukiant? biggrin.gif
Šiaip tai kai intensyviai ieškai ir nori, tai nerandi smile.gif Bent jau man tai taip su viskuo. O kai atsipalaiduoji, gyveni ir džiaugiesi gyvenimu, tada aplink daug žmonių atsiranda, kurie nori džiaugsmu dalintis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 10 02, 20:30)
A tai ką tame pliaže tuščiam veikt? Gal yra kokių užsiėmimų? Banglente mokytis plaukt, vandens motociklais pasimokyt pasivažinėt, tinklinį pažaist? Jei nėra paplūdimy, tai gal verta užsimest suknutę ir lėkt ten, kur veiksmas vyksta ax.gif Kiek galima ant to smėlio voliotis princo belaukiant? biggrin.gif
Šiaip tai kai intensyviai ieškai  ir nori, tai nerandi smile.gif Bent jau man tai taip su viskuo. O kai atsipalaiduoji, gyveni ir džiaugiesi gyvenimu, tada aplink daug žmonių atsiranda, kurie nori džiaugsmu dalintis mirksiukas.gif  4u.gif

Kokia grazi ir prasminga tamstos zinute 4u.gif ! Igavau tiek vilties, ieskosiu veiklos, labiau lakstysiu, gal ka ir pasivysiu lotuliukas.gif 4u.gif ! Aciu !!!
Atsakyti
QUOTE(shyvana @ 2012 10 02, 17:26)
as taves vistiek nesuprantu, tu meiluzio ieskai ar koki tu cia bbs darai su tais savo "sexy" maudimukais turedama vyra? ir dar gandru laukdama?

o kas jus tokia busit? morales budelis?
ka nori lai daro.
bet pritariu Hmmm. prasta ideja pliaze issiketojus pasyviai ieskoti demesio...
pilna veiklos, spindinti aktyvi moteris - vyrus traukia ir ...laiko per tam tikra atstuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 03 spalio 2012 - 07:41
QUOTE(given444 @ 2012 10 03, 08:41)

pilna veiklos, spindinti aktyvi moteris - vyrus traukia ir ...laiko per tam tikra atstuma.

Nu tai tas ir geriausia smile.gif Kam reikalingi mulkiai, kurie neturi gebėjimų trupučio atstumo įveikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 10 03, 08:41)
o kas jus tokia busit? morales budelis?
ka nori lai daro.
bet pritariu Hmmm. prasta ideja pliaze issiketojus pasyviai ieskoti demesio...

Čia primityvus trolis rolleyes.gif
Atsakyti