Pas mane irgi tyrimas parode kad esu persirgusi Toxoplazma, bet ginekologe vistiek dave siuntima i infekciju ligonine konsultacijai.
QUOTE(Filotijia @ 2011 11 13, 15:10)
Sveika

Man zinok dabar kaip tik ta situacija, kuria cia aprasei. Gydziausi nuo ureaplazmos, praejus 4 sav. pakartojau pgr tyrima ir rodo teigiama. Laborante is karto perspejo, kad kartoti galima tik praejus 2 ciklams menesiniu, na bet nepaklausiau, nes labai keista, bet gine sake kartot galima praejus 2-4 sav. Zodziu ji ispejo, kad gali rodyti negyvas ureaplazmos lasteles, o tyrimas uzfiksuoja kaip teigiama rezultata. Bet kodel tada nepatare darytis ta mikrobiologini tyrima?

Pacifica Siaip uzsiimant
skaudedavo pilvo apacia,kaip pradejau ieskot kas rado cista,bet po sekanciu mmm ji isnyko
o siaip karts nuo karto maniau kokia pienlige kartojasi,nes padaugeja isskyru,ir kvapas nemalonus,tai visko gali but kad cia nuo tu zarazu,siaip daugiau jokiu pozymiu nejauciau.
lialiusia as dariausi si tyrima endemike,tai ten rodo ar persirgus ir ar tuo metu aktyvus,tai du rodikliai,manau jei persirgus aktyvus neturetu buti,bet neaisku kada tu persirgai,jei neseniai gal dar ir aktyvus,tada nuo planavimo geriau susilaikyt. taigi manau tikslinga butu pasidaryt tyrima ar jis siuo metu aktyvus ir viskas.
Meiles vaisiau taip linksma i tave taip kreiptis
soriukas as visus tyrimus darausi vilniuje endemike,nezinau man ten patinka,duoda atsakymus,o visi klausimai ir aiskinimaisi tenka ginei
del PGR ir mikrobiologinio tyrimu,viska skaiciau cia ir pagal gydytoju komentarus sumasciau,kad PGR yra labai tikslus tyrimas,bet ji tada geriausia darytis praejus keliems menesiams,o va mikrobiologini tikslinga po keliu savaiciu daryt,manau geriausia po pirmu mmm
bet cia tik mano isvedziojimai
jei darysi endemike daryk gyno system,ten 12 sukeleju padaro,o mikoplazmom ir ureaplazmom ir jautruma nustato

lialiusia as dariausi si tyrima endemike,tai ten rodo ar persirgus ir ar tuo metu aktyvus,tai du rodikliai,manau jei persirgus aktyvus neturetu buti,bet neaisku kada tu persirgai,jei neseniai gal dar ir aktyvus,tada nuo planavimo geriau susilaikyt. taigi manau tikslinga butu pasidaryt tyrima ar jis siuo metu aktyvus ir viskas.
Meiles vaisiau taip linksma i tave taip kreiptis

labas vakaras
nezinau ar cia y tema,gal ir ne

gal kas galite pakonsultuoti ka tai reiskia?ar kad persirgau ar kad turiu ta virusa

aciu

CMV IgG 3,72 (NORMA : NEIG.1,2)
CMV IgG interpretacija :teigiamas
CMV IgM 0,299 (Norma: Neig.0,9.Abej.1,1.Teig.nuo 1,1.)
CMV IgM interpretacija:neigiamas.
Toxoplasma IgG teigiamas 300.norma 32

Toxoplasma IgM neigiamas.
As dariausi savo poliklinikoje si tyrima, bet tyre ji Endemik. (mokejau 80LT 88ct. O kiek jus?)
Va kas man parasyta: CMV IgG interpretacija NEIGIAMAS
CMV IgM iner. NEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgG inter. TEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgM inter. NEIGIAMAS
Ir man mano gine pasake kad esu persirgusi toxoplasma, todel nusiunte i infekcijine lygonine konsultacijai. Pirmadieni ten lankisios.
O rytoj dar skambynsiu ar yra ats kitu tyrimu del bakteriju.
Va kas man parasyta: CMV IgG interpretacija NEIGIAMAS
CMV IgM iner. NEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgG inter. TEIGIAMAS
Toxoplasma gondii IgM inter. NEIGIAMAS
Ir man mano gine pasake kad esu persirgusi toxoplasma, todel nusiunte i infekcijine lygonine konsultacijai. Pirmadieni ten lankisios.

O rytoj dar skambynsiu ar yra ats kitu tyrimu del bakteriju.
QUOTE(sandraandruske @ 2011 11 14, 19:35)
labas vakaras
bet gal kas susiduret
gal kas galite pakonsultuoti ka tai reiskia?ar kad persirgau ar kad turiu ta virusa
aciu

aciu

Esate persirgusi,bet siuo metu neigiamas,arba kitaip neaktyvus,tai reiskia nesergate viskas liuks

lialiusia parasykit kaip sekesi,ka per konsultacijs sake?
Mergaites,
noriu pasidziaugt, kad pasidariau ureaplazma mikrobiologiniu metodu ir jos neberado!! Tuo tarpu pgr dar rodo... Taigi jei aktualu kam greiciau suzinoti gydymo rezultatus, geriau rinktis mikrobiologini tyrima. Taip man ir gine patare.
Sekmes visoms
noriu pasidziaugt, kad pasidariau ureaplazma mikrobiologiniu metodu ir jos neberado!! Tuo tarpu pgr dar rodo... Taigi jei aktualu kam greiciau suzinoti gydymo rezultatus, geriau rinktis mikrobiologini tyrima. Taip man ir gine patare.
Sekmes visoms

Sveikinu
nu as ir jau po poros savaiciu darysiu,tikiuosi neliks ne vienos tu zarazu

QUOTE(Filotijia @ 2011 11 18, 02:22)
Sveikinu
nu as ir jau po poros savaiciu darysiu,tikiuosi neliks ne vienos tu zarazu 

O po kiek laiko tu kartosi tyrima po antibu gerimo? Man mikrobiologinis neigiama parode po 5 sav.
Kad tik nebebutu

Bus kaip tik praeja 5 savaites
nu as manau tikrai,jei bus like ar neisnaikintos,tikrai parodys,o as dar chlamidiju nesidarius,va ta turbut PGR darysiu,idomu kaip ten,nors gal doxiciklinas ir tas isnaikino,jei ju buvo

QUOTE(Filotijia @ 2011 11 17, 16:02)
Esate persirgusi,bet siuo metu neigiamas,arba kitaip neaktyvus,tai reiskia nesergate viskas liuks

BUTINAI PASAKYSIU

Papildyta:
As dariausi dar Ureaplasma,Mycoplasma, tai uzvakar suzinojau ats. Viskas gerai. Pries metus sie tyrimai irgi gerai viska parode. Na o del Toxoplasmos tikiuosi viskas tiksiai paaiseks jau si pirmadieni. Taip jo laukiu.
Papildyta:
Klausikyte o pas ka nors buvo penlige? Del jos galima padaryti tyrima?
Papildyta:
[/quote]
Apie pienlige zinau tiek, kad kai kurioms tai pastoviai pasireiskiantis grybas, o kitoms (kaip man) pasireiskia retai, pvz. po antibiotiku naudojimo. Kiek teko susidurti, tai gydytojai tai laiko nerimtu reikalu. Paskutini karta as ja per savaite issigydziau. Svarbu, jei tau daznai pasitaiko, suprasti, i ka ji reaguoja. Daznai buna, jog reikia medvilnines kelnaites be iklotu naudot ir nevalgyt saldumynu. Tiek tu mano ziniu
[/quote]
Apie pienlige zinau tiek, kad kai kurioms tai pastoviai pasireiskiantis grybas, o kitoms (kaip man) pasireiskia retai, pvz. po antibiotiku naudojimo. Kiek teko susidurti, tai gydytojai tai laiko nerimtu reikalu. Paskutini karta as ja per savaite issigydziau. Svarbu, jei tau daznai pasitaiko, suprasti, i ka ji reaguoja. Daznai buna, jog reikia medvilnines kelnaites be iklotu naudot ir nevalgyt saldumynu. Tiek tu mano ziniu