Sveikutes

nu o man po antibu,vel grybas kazkoks bujoja,nors pakenciamai gyvent galima,bet visvien nervuoja

jau kita savaite darysiu pakartotinius tyrimus,tai dziaugsiuosi jei nors viena zaraza bus dingus
QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 11:49)
Sveikos
Mergaitės, pas man tepinėlis parodė mycoplasma hominis. Ir šlapimo pasėlyje išaugo E.coli (nuolat kenčiu šlapimo pūslės uždegimus, BV ir pinelige).
Gydytojas išrašė Amoksikalv 500/125 nuo e.coli ir sakė, kad mycoplasma dažniausiai neatspari jokiems antibiotikams (atsparumo tyrimo nedariau, nes nesitikejau, kad ju isvis ras)

aš juo ir patikėjau, o dabar bijau, kad šie antibiotikai turbūt bus veltui išgerti

šis antibiotikas penicilinų grupei priskiriamas.
Kaip manot, ar jis apskritai gali būti tinkamas mycoplasma naikinti?

tos, kuriso darėsi jautrumą antibiotikams, gal žinot, aš šis antibiotikas (Amoksicilinas+Klavulano rūgštis) buvo minimio sąraše?
Niu tarp mano jautrumo antibu sito nera

betkokiu atveju,juk cia tiria ar tavo organizmo zarazos atsparios,tad pasikliaut kitu mergaiciu tyrimais negali,bet kas del pacio antibijotiko,sito nera,bent jau tarp mano tiriamu
QUOTE(lialiusia @ 2011 11 25, 23:21)
Man tyrimas parode kad esu persirgusi Toxoplazma, tai gal tas persileidimas kuris pries metus buvo ir ivyko del to. Bet visus metus negalejau pastoti, o dabar bastojau ir zirniukas pabiego (neisitvirtino). Tai daktare pasake kad toxoplazma mano atveju dabar man negresia ir negalejo del to buti. Bet pasake pagerti vaistukus kuriu LT nera , bei papildus stiprinanti imuniteta.Kita savaite eisiu pas ginekologe, ziuresiu ka sakis.
Papildyta:
Prasysiu kad siustu greiciau pas Klima, nes tyrimai geri, o nieko neisieina. Bet as jauciu kad man TEN negerai.
bet jei gerai atsimenu,tai tavo tyrimai rode,kad toksiplazmoze yra siuo laikotarpiu aktyvi,taip kad tikrai galejo itakoti zirniuko neissilaikyma

nors is tikro tai as jau susiveliau jusu situacijoje