Sveikos
QUOTE(Skraido @ 2011 11 29, 10:47)
Kažkur buvau skaičiusi, kad doxicyclin negalima vyrams? Kas nors žinote ką nors apie tai?
nu nezinau,viens kazkoks gydytojas pasake kad kenkia ir tiek,o ne tyrimu kazkokiu,ne irodymo,kad taip istikruju - nera,tai labai abejoju ar kenkia
QUOTE(lialiusia @ 2011 11 29, 22:25)
O as jau nzn ko grebtis
na lialiusia nepergyvenk taip viskas pagydoma,as tai isvis nuo tu ligu ivairoves emiausi visokiu netradiciniu budu,valausi organizma,reguliuoju mityba,darau iskrovos dienas ( ne del svorio,o del ligu) stiprinu organizma,ir tikiuosi atsikratyti negalavimu
QUOTE(kristaliuxe @ 2011 11 30, 20:38)
O tiesa, kad negerai pastoti turint makšties grybelį? Lygtais girdėjau, kad leliukui gali pakenkti? Ar aš neteisi?
gali pakenkt,jei gimdai turedama grybeli,ta tiksliai zinau,todel visos nestukes gydomos ir dazniausiai pagydomos.
QUOTE(debesuole @ 2011 12 02, 14:50)
man po A irgi buvo leidziamu antibu kursas. o va, praejo savaite, irgi kazkokia bjaurasti jauciu, turbut irgi kaip sakai, kos grybas
viena gydai, kita uzpuola..
tai normalu nuo antibu nusilpsta organizmas,ir visi grybai islenda,tai jau nepakeiciama,turim stiprint organizma.
o mano tyrimai ganetinai geri,chlamidiju nera

ir is visu dvylika isaugo tik ureaplazma

nejaugi tik del jo vieno vel gert antibiotiku kursa ? visiskai pasimetus net nezinau ka daryt...

o merginos,jei tyrimai parode,kad zarazu nebera,tai ju ir nebeatsiras?