Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Kita @ 2010 11 19, 22:16)
Na jie buna giliai i vidu sugrusti kai istraukia tai tikrai pasirodo daug. Siaip youtube galima rasti video, jei nervai islaiko  unsure.gif

Aha zinau kad video yra unsure.gif Bet kazkaip nesurysztu ju ziuret lotuliukas.gif Nes labai labai noriu pasidaryt op , nezinai kaio daro lengviau ant sirdeles lotuliukas.gif

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 19, 22:40)
o tamponai, tai man ten kaip binto koks 1,5 metro prigrusta i nosi buvo, nes kai pradejo traukti, tai atrode, kad gerai uzsimojo, kol istrauke  biggrin.gif  o gal man ten is baimes taip atrode jau  lotuliukas.gif  doh.gif

oho bigsmile.gif

Siaip dabar ne pati op baisiausia man atrodo , bet tie tamponai , ju traukimas , ir pirmom dienom tas dydydis istinimas ,melynes doh.gif Brrrr unsure.gif Bet ka padarysi . Grozis reikalauja auku biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Ausrie @ 2010 11 20, 12:10)
Desert, nereali nosyte..neturiu zodziu...super thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

va va jungiuos prie $ito Ausrie komentaro Desert atrodai nuostabiai !!! smile.gif
Atsakyti
Desert , DolceVita , Monikute - stulbinantys pasikeitimai! Grazuoles! wub.gif
Atsakyti
[quote=MonikaG8,2010 11 20, 11:12]

Tobula ner ka daugiau pridurti !!!!!!!! Labiausiai patikes nosiukas kiek teko matyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 11 20, 00:58)
KitaPrazuvele,lauksim labai tavo nuotrauku 4u.gif

Tai jau, kad prazuvele, kaip tau sekasi? Imeciau fotkes, tiksliau linka i mano albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 20, 20:00)
Tai jau, kad prazuvele, kaip tau sekasi? Imeciau fotkes, tiksliau linka i mano albuma  ax.gif

eidzi ir monika,jusu labai panasios nosytes mano nuomone,tokios ir as noreciau nosytes , pavydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Monika, labai daili nosytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kita, man tavo nosytės pasikeitimas pats didžiausias per visą tą laiką kiek esu šiame forume 4u.gif taip tave atjaunino ši op thumbup.gif tikrai labai labai gražiai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 20, 19:29)
Monika, labai daili nosytė 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kita, man tavo nosytės pasikeitimas pats didžiausias per visą tą laiką kiek esu šiame forume  4u.gif taip tave atjaunino ši op  thumbup.gif tikrai labai labai gražiai atrodai  wub.gif

sutinku su abiem teiginiais 100 % drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 20, 16:01)
Man nosyte darosi vos vos riesta, tai man visai nieko, bet siaip pradejo rysketi  trukumeliai  verysad.gif Nors viliuosi, kad issilygins, o ne ryskes  g.gif
Turejau nusifoktinti dokumentams, tai gan ryskiai matosi viena snerve didesne... Ir dar pats nosies kaulas is vienos puses labai lygu ir grazu, is kitos banguoja kazkaip...

pas mane Otina taip pat nosis banguoja, pirmadieni einu pas gydyoja, ziuresiu ka pasakis kai gyvai pamatis, viliuosi kad susigules ten viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzustina: 20 lapkričio 2010 - 22:06
[quote=Kita,2010 11 20, 20:02]

vienas zodis WOW! idomu pas kuri plastikos chirurga daretes? pries op ir po op kaip 2skirtingi zmones nerealus pasikeitimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaApril @ 2010 11 20, 21:41)

vienas zodis WOW! idomu pas kuri plastikos chirurga daretes? pries op ir po op kaip 2skirtingi zmones nerealus pasikeitimas smile.gif

Aciu aciu is pradziu paciai keista buvo save tokia matyti, bet dabar jau pripratau ax.gif bigsmile.gif
O dariausi pas S.V
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 20 lapkričio 2010 - 22:43