Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

sveika, Myllia,

o kas negerai, kodel antros reiks? g.gif
Gal dar nereiks wink.gif nenusimink labai 4u.gif gal kai praeis kiekdaugiau laiko viskas susisgules taip kaip reikia... nors, zinoma, priklauso kas pas tave ne taip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
ar yra kas darėsi pas Radzeviciu? Ar patenkintos nosiukais? smile.gif Beskaitant, susidarė įspūdis, kad niekas pas jį nesidarė tongue.gif
ankstesnėse temose išskaičiau, kad jis labiau natūralistas ir nemėgsta drąstiškų pakeitimų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 11 22, 14:34)
Sveikos merginos  4u.gif
ar yra kas darėsi pas Radzeviciu? Ar patenkintos nosiukais?  smile.gif Beskaitant, susidarė įspūdis, kad niekas pas jį nesidarė  tongue.gif
ankstesnėse temose išskaičiau, kad jis labiau natūralistas ir nemėgsta drąstiškų pakeitimų...  unsure.gif

yra kas daresi pas Radzeviciu, tik forume nesilanko g.gif
taip, susidare ispudis, kad jis padaro dailesni mazesni naturalios nosies varianta smile.gif
Atsakyti
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele sad.gif ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne sad.gif
idejau foto
Atsakyti
dziustina, man tavo nosyte l.grazi , neturiu ka daugiau pridurti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 22, 16:30)
dziustina, man tavo nosyte l.grazi , neturiu ka daugiau pridurti  mirksiukas.gif  4u.gif

as irgi neturiu prie ko prikibti, vadinamoji "kuprele" matosi labai nezymiai, minimaliai, bet ir tai reikia isiziureti, bet to gal dar susigules, o labai tinka
Atsakyti
dzustina, dar tik mėnesis praėjo, pati matei, kad pas dauguma viskas tik po ilgo laiko tvarkytis pradėjo smile.gif taip, kad mažiau pergyvenk, nes matosi tik labai labai gerai įsižiūrėjus, o nosytė tikrai labai tinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=dzustina,2010 11 22, 18:43]
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele sad.gif ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne sad.gif
idejau foto

Sveikute mirksiukas.gif
Nosyte atrodo neblogai ir is priekio ir is profilio, bet kuprele visgi matosi, bent jau man. Bet dar lb mazai laiko praejo po op, todel pasistenk per daug nestresuoti (nors lb sunku tai padaryti doh.gif ) - gal begant savaitems viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
aciu, uz jusu nuomones, kai is salies taip manot, man bus ramiau kad gal aplinkiniai neiziures tu trukumu doh.gif gydytojas snd taip is pradziu drasiai sake suses, o i gala pokalbio jau ir pat suabejojo sad.gif galejo pameluot buciau ramiau laukus doh.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 11 22, 23:34]
[quote=dzustina,2010 11 22, 18:43]
idejau foto

Sveikute mirksiukas.gif
Nosyte atrodo neblogai ir is priekio ir is profilio, bet kuprele visgi matosi, bent jau man. Bet dar lb mazai laiko praejo po op, todel pasistenk per daug nestresuoti (nors lb sunku tai padaryti doh.gif ) - gal begant savaitems viskas susitvarkys ax.gif
[/quote]
kaip suprantu tas kurios nepatenkintos savo nosemis,man tai jauciu depresija nuo to ziurejimo ar nuo ko,nepatinka man ta nosis nors tu ka. Kad tik galeciau atsukti atgal laika unsure.gif ,jau snd zadejau Jankunui parasyti laiska,kad nepatinka ta mano nauja nosis,su nauja jauciuosi blogiau negu su senaja,kaip kaulas sukristi pradejo,nosis istiso tokia i ilgi, isvis man ta nosis tragedija..
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 22, 22:48)
kaip suprantu tas kurios nepatenkintos savo nosemis,man tai jauciu depresija nuo to ziurejimo ar nuo ko,nepatinka man ta nosis nors tu ka. Kad tik galeciau atsukti atgal laika unsure.gif ,jau snd zadejau Jankunui parasyti laiska,kad nepatinka ta mano nauja nosis,su nauja jauciuosi blogiau negu su senaja,kaip kaulas sukristi pradejo,nosis istiso tokia i ilgi, isvis man ta nosis tragedija..

as tai jau uzknisu savo drauga ir sese (nes jie tik zino apie Op), su kiekviena diena vis sakau ar geriau jau ir pan. jiem jau atsibodo iki gryno kaulo. snd kai pas gydytoja ziurejau i sena savo foto, tai man ji db kad ir kaip nepatiktu yra grazesne, nors atrodo sumoki pinigelius tai norisi tokios, apie kokia kalbi pries Op. man ji visiskai nesutrumpejus, tik nugarele mazesne ir pakeltas galiukas. as ta nosyte paspaudziu uz galiuko ir atrodo man tuo mm trumpesne butu idealu. cia jau tikrai reikia eit pas psihologa, nes as per tv, gatvej ir pan ziuriu i zmoniu nosis blush2.gif visur man ta nosis, nosis ir nosis...
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 22, 23:48)

dzustina ir visos kitos kurios matome nepasitenkinima nosytemis, mes tik vienos matome savo trukumus, o kiti kas raso komentuoja nosytes musu ,geriausiais zodziais apibudina, nera visiskai taip , aisku nori mums pakelti nuotaika,bet man geriau kai komentuoja ir pasako visa teisybe,nesvarbu ar skaudi tiesa ar ne.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 23, 00:01)
dzustina ir visos kitos kurios matome nepasitenkinima nosytemis, mes tik vienos matome savo trukumus, o kiti kas raso komentuoja nosytes musu ,geriausiais zodziais apibudina, nera visiskai taip , aisku nori mums pakelti nuotaika,bet man geriau kai komentuoja ir pasako visa teisybe,nesvarbu ar skaudi tiesa ar ne.

turi sakyti drasiai nuomone,nebijoti to isreiksti,tam ir mes cia esame. Tokia kaip xtinna ji pastebejau isako savo nuomone nosirdziai..
Atsakyti