Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(dzustina @ 2010 11 22, 22:01)
as ta nosyte paspaudziu uz galiuko ir atrodo man tuo mm trumpesne butu idealu.

jei tau iki pilnos laimes tik 1mm truksta - manau tu ji turesi, nes iki 6 men tau nosis ir sutrumpes ir pasiaures, ir kaulas pases mirksiukas.gif patikek patyrusiomis 4u.gif ir galiukas pasileis zemyn, nebus toks kaip dabar tikrai...
Papildyta:
ateniuxxx,

nesi visiskai teisi, ne visos raso tik tam kad pakeltu nuotaika ax.gif
as jei rasau, kad man grazu, tai man yra grazu is tikro, o jei matau, kad kazkas kliuva mano akims - nerasau nieko blush2.gif nes tikrai nesinori gadinti nuotaikos zmogui, kurios jam ir taip nera...
tai pat labai jauciu, kas nuosirdziai pakomentuoja, o kas ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2010 11 22, 21:01)
cia jau tikrai reikia eit pas psihologa, nes as per tv, gatvej ir pan ziuriu i zmoniu nosis  blush2.gif visur man ta nosis, nosis ir nosis...

isgyventa situacija ir manau pazistama kone kiekvienai ir man taip buvo ir drauga ikasiau su savo nosim ir pan, laikui begant praeis.
P.s kas operavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 22 lapkričio 2010 - 22:36
[quote=dzustina,2010 11 22, 15:43]
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele sad.gif ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne sad.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------
tikiuos nauja diena naujos nuotaikos aplanke 4u.gif zinai as verciau linkus buciau tokia turet naturalia nosyte kaip tavo su tais nezymiais trukumiukais,nei gumine.. kaip as vadinu savaja:/

ateniuxx panasiom mintim gyvenam reikejo nusiust J laiska kas sulaike? nemaloniausias periodas kad reik laukti virs metu antrai op... laiko gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 22, 15:08)
sveika, Myllia,

o kas negerai, kodel antros  reiks?

Per plati nugarele, sake reikia padildziuot smile.gif suleido man kazkokiu vaistuku laikinai. Ir nekvepuoju normaliai, eidama miegot sukiojuosi nuo vieno sono ant kito , nes uzgula tai viena puse tai kita, be to per jogos treniruotes ta labiausiai jauciu kai reikia pratimus daryt ir kvepuot, net nervuotis pradedu. Atrodo tokia lyg chronika sloga butu, zodziu kaip nekvepavau taip nekvepuoju, nors sake turiu kvepuoti bent su viena puse normaliai ir dar reikia laiko. Bet jau 4 menesiai, tai nebezinau ar tiket. Nuotrauku imesiu kita dienele,reikia nusifotkint, kartu ir jusu apziuresiu. Slaptazodis tas pats?
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 23, 00:30)
jei tau iki pilnos laimes tik 1mm truksta - manau tu ji turesi, nes iki 6 men tau nosis ir sutrumpes ir pasiaures, ir kaulas pases  mirksiukas.gif  patikek patyrusiomis  4u.gif  ir galiukas pasileis zemyn, nebus toks kaip dabar tikrai...
Papildyta:
ateniuxxx,

nesi visiskai teisi, ne visos raso tik tam kad pakeltu nuotaika  ax.gif
as jei rasau, kad man grazu, tai man yra grazu is tikro, o jei matau, kad kazkas kliuva mano akims - nerasau nieko  blush2.gif  nes tikrai nesinori gadinti nuotaikos zmogui, kurios jam ir taip nera...
tai pat labai jauciu, kas nuosirdziai pakomentuoja, o kas ne  mirksiukas.gif  4u.gif

o geriau rasyti dolcevita,nes nori isgirsti trukumus,gal kitas pasakys tuos kuriu net pati nematai,galeciau isreisti priekaistus chirurgui ir tt.,man idomi kiekvieno nomuone konkreti ir teisinga,bent jau apie mane tai rasyk smile.gif ,as taip pat jauciu kuri raso tiesa kuri ne, na buna gal kitai nesimato tie trukumai ir atrodo ta nosis grazi,bet sutik su manim,kad kiekviena matome ta savo nosi, sukinejame ja kaip tik galime pries veidrodi, ir tik mes pacios izvelgiame kas negerai su musu nosytemis, kokios mes noses tikejomes kokios ne. (nors pacia tavim tikiu kai isreiski nuomone,kas mane liecia).
Papildyta:
[quote=EvaApril,2010 11 23, 02:42]
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele sad.gif ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne sad.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
tikiuos nauja diena naujos nuotaikos aplanke 4u.gif zinai as verciau linkus buciau tokia turet naturalia nosyte kaip tavo su tais nezymiais trukumiukais,nei gumine.. kaip as vadinu savaja:/

ateniuxx panasiom mintim gyvenam reikejo nusiust J laiska kas sulaike? nemaloniausias periodas kad reik laukti virs metu antrai op... laiko gaila verysad.gif
[/quote]
dar palauksiu,tikrai nusiusiu,nes man vizitas pas ji tik vasari,tai as neiskesiu,idomu jo kokie komentarai bus,bet jis linkes sakyti ta pati visoms bus gerai,arba reikia tiketi ,kad pasikeis.Va kai sake dolcevita,kad Viksraitis tai pasako konkreciai ,kad cia tas tas nergerai.
Papildyta:
[quote=EvaApril,2010 11 23, 02:42]

[/quote]
tai va ,gaila laiko. Ir dar tiek laiko nervotis,ziureti i save tokia. Suprantu,kad man yra mazai laiko praeje,bet nosis nebus tokia kokios norejau tikrai,gal siek tiek pasisuks geresne linkme,atrodys graziau,kad tik taip butu,nebutu taip ka pradetu rysketi trukumai. Kazin kodel kitoms padaro iskart tiesias nosytes?,o pas Jankuna dauguma riestos,dar kai buvau konsultacijoj pas J sakau,man ji tokia kaip riesta darosi,galas neproporcingas kaului,sako ir nebus ji visiskai tiesi,nuejau dar pas Dizauskiene(lor kur kartu dare op),jai pasiguodziau del to riestumo, ji sako,kad nemadinga tiesios ,uzsieni tik riestas daro moterims,vyrams tiesias man pradejo pasakoti,koks man skirtumas ar madinga ar ne,jei as prasiau tokios tai ir padaryk man tokia tiesia,kad dar nebuciau sakius pries pat op sakau ,nepadarykiti tik riestos,o sia tau.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 23, 12:05)
o geriau rasyti dolcevita,nes nori isgirsti trukumus,gal kitas pasakys tuos kuriu net pati nematai,galeciau isreisti priekaistus chirurgui ir tt.,man idomi kiekvieno nomuone konkreti ir teisinga,bent jau apie mane tai rasyk smile.gif ,as taip pat jauciu kuri raso tiesa kuri ne, na buna gal  kitai nesimato tie trukumai ir atrodo ta nosis grazi,bet sutik su manim,kad kiekviena matome ta savo  nosi, sukinejame ja  kaip tik galime pries veidrodi, ir tik mes pacios izvelgiame kas negerai su musu nosytemis, kokios mes noses tikejomes kokios ne. (nors pacia tavim tikiu kai isreiski nuomone,kas mane liecia).
Papildyta:

dar palauksiu,tikrai nusiusiu,nes man vizitas pas ji tik vasari,tai as neiskesiu,idomu jo kokie komentarai bus,bet jis linkes sakyti ta pati visoms bus gerai,arba reikia tiketi ,kad pasikeis.Va kai sake dolcevita,kad Viksraitis tai pasako konkreciai ,kad cia tas tas nergerai.
Papildyta:

tai va ,gaila laiko. Ir dar tiek laiko nervotis,ziureti i save tokia. Suprantu,kad man yra mazai laiko praeje,bet nosis nebus tokia kokios norejau tikrai,gal siek tiek pasisuks geresne linkme,atrodys graziau,kad tik taip butu,nebutu taip ka pradetu rysketi trukumai. Kazin kodel kitoms padaro iskart tiesias nosytes?,o pas Jankuna dauguma riestos,dar kai buvau konsultacijoj pas J sakau,man ji tokia kaip riesta darosi,galas neproporcingas kaului,sako ir nebus ji visiskai tiesi,nuejau dar pas Dizauskiene(lor kur kartu dare op),jai pasiguodziau del to riestumo, ji sako,kad nemadinga tiesios ,uzsieni tik riestas daro moterims,vyrams tiesias man pradejo pasakoti,koks man skirtumas ar madinga ar ne,jei as prasiau tokios tai ir padaryk man tokia tiesia,kad dar nebuciau sakius pries pat op sakau ,nepadarykiti tik riestos,o sia tau.

parasiau laiska J mirksiukas.gif
Atsakyti
Imeciau ir as nuotraukele puses metu proga smile.gif

Myllia, bet kaip keista, kad po op sako, kad per plati nugarele..Nejaugi operacijos metu to nemate..Na kazkaip tokiu atveju manau takorekcija turetu buti nemokama..
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 11 23, 08:26)
Per plati nugarele, sake reikia padildziuot smile.gif suleido man kazkokiu vaistuku laikinai. Ir nekvepuoju normaliai, eidama miegot sukiojuosi nuo vieno sono ant kito , nes uzgula tai viena puse tai kita, be to per jogos treniruotes ta labiausiai jauciu kai reikia pratimus daryt ir kvepuot, net nervuotis pradedu. Atrodo tokia lyg chronika sloga butu, zodziu kaip nekvepavau taip nekvepuoju, nors sake turiu kvepuoti bent su viena puse normaliai ir dar reikia laiko. Bet jau 4 menesiai, tai nebezinau ar tiket. Nuotrauku imesiu kita dienele,reikia nusifotkint, kartu ir jusu apziuresiu. Slaptazodis tas pats?

kas del nugareles, tai nuotraukose as nematau, kad per platu butu, o del kvepavimo, tai jei perziuretum ankstesnes temas, as rasiau, kad neprakvepuoju normaliai ir kaip ir tu sakei, vartydavausi nuo sono ant sono, kad atsikimstu nosis, ir miegodavau pusiau sedom, nes jei tik kiek galva zemiau - tuoj pat uzgula doh.gif Sloga taip pat man kazkokia chroniska buvo kokius 8,5 men, bet atkreipk demesi, kad BUVO!!
Dabar po op praejo10 men ir as galiu pasakyti, kad atsikimso ta nosis, pasibaige sloga chroniska, o tas reiskia, kad pradejau jausti geriau kvapus. Negaliu sakyti, kad viskas taip kaip iki op, bet 100 kartu geriau nei kad buvo 8.5 men po op thumbup.gif
Todel, jei man atsistate normalios funkcijos (nors as buvau jau visiskai praradusi vilti) - didele tikimybe, kad atsistatys ir tau mirksiukas.gif Luktelk dar pusmeti (zinau kad labai sunku), o tada jau spresis klausimas - reikia antros op ar ne 4u.gif O tiketis - visada tikekis!!! thumbup.gif O siaip man avo nosyte tikrai labai daili, noreciau tokios sau, kad ir su platesne nugarele ir nezymia kuprele (placios nugareles as nuotraukose nepastebejau, o nezymi kuprele man tik priduoda naturalumo ir savito zavesio). Pati forma - labai vykusi wub.gif
Laikykis ir nepasiduok niurioms nuotaikoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 23, 13:23)

Myllia, bet kaip keista, kad po op sako, kad per plati nugarele..Nejaugi operacijos metu to nemate..Na kazkaip tokiu atveju manau takorekcija turetu buti nemokama..

Proud_Mommy, na grazi ta nosyte tavo, ir kumpas tikrai sumazejes,na kaip ir nebera,lyg anksciau buvo kitokia,buvau ir as pastebejus ta kumpuma atsimenu g.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 23, 14:07)
Proud_Mommy, na grazi ta nosyte tavo, ir kumpas tikrai sumazejes,na kaip ir nebera,lyg anksciau buvo kitokia,buvau ir as pastebejus ta kumpuma atsimenu g.gif

galejai tik ideti foto palyginimui.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 23, 10:05)
o geriau rasyti dolcevita,nes nori isgirsti trukumus,gal kitas pasakys tuos kuriu net pati nematai,galeciau isreisti priekaistus chirurgui ir tt.,man idomi kiekvieno nomuone konkreti ir teisinga,bent jau apie mane tai rasyk smile.gif

as tik pasakysiu savo nuomone 4u.gif
trukumus as galeciau aprasineti, kai jau nosyte pilnai susiformavusi...
kol po op praeje nedaug laiko, neverta labai trukumu akcentuoti ir gadinti zmogui nuotaikos, kaip tik reikia palaikyti ir ikvepti drasos ir pasitikejimo savimi su naujaja nosyte, o trukumai laikui begant ima ir pasitaiso ziurek! thumbup.gif Nesakau, kad jei akivaizdus "brokas" tai reikia liaupsinti ir sakyti "oi kokia grazi, nereali ir t.t." as sakau, kad labai jauciasi, kai zmogus raso atvirai ir tiesa, bent jau as labai jauciu ax.gif
Remdamasi savo patirtimi ir savo pooperacinemis nuotaikomis, zinau, kad visai nebuciau norejusi "riebios" kritikos man ir taip sunkiu laikotarpiu. Todel esu dekinga cia, forume, esancioms merginoms uz taktiskuma, neabejinguma ir empatija wub.gif
Ir teisingai sakai, kad mes pacios viska matom savo nosyje, kas yra ne taip, bet visgi visos norime tu padrasinamu ir teigiamu emociju pilnu postu, nes jei mums nerupetu kitu nuomone - tieiog cia nebutume ir nesidalintume nuotraukomis rolleyes.gif

gal dauguma su manimi ir nesutiks, bet as esu tokia ir taip galvoju unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 23, 11:23)

Profilis man tavo visą laiką po op buvo labai dailus 4u.gif tik šiek tiek atrodo galiukas tiksliau pati šnervė dar patinus arba man tik rodosi g.gif o kaip priekis tavo ar keičiasi?
Atsakyti
Proud Mommy,

eik tu sau!!!!
dabar taip akivaizdziai matosi bendras skirtumas nuo naturalios nosies!!! thumbup.gif gal cia kaltos nespalvotos nuotraukos, bet bendras pasikeitimas stulbinantis drinks_cheers.gif wub.gif net susigraudinau is dziaugsmo, tikrai 4u.gif
kumpumas slugs, matysi, po 2 men gali tiketis dar geresnio rezultato mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 23, 12:13)
tik šiek tiek atrodo galiukas tiksliau pati šnervė dar patinus arba man tik rodosi  g.gif o kaip priekis tavo ar keičiasi?

Blogyte, man regis cia S.V. braizas.... mano galiukas taip pat kaip patines butu sad.gif manau tai jau stebuklingai nepasikeis, tokia jau suformuota nosyte...
Atsakyti