QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 23, 00:30)
jei tau iki pilnos laimes tik 1mm truksta - manau tu ji turesi, nes iki 6 men tau nosis ir sutrumpes ir pasiaures, ir kaulas pases

patikek patyrusiomis

ir galiukas pasileis zemyn, nebus toks kaip dabar tikrai...
Papildyta:
ateniuxxx,
nesi visiskai teisi, ne visos raso tik tam kad pakeltu nuotaika
as jei rasau, kad man grazu, tai man yra grazu is tikro, o jei matau, kad kazkas kliuva mano akims - nerasau nieko

nes tikrai nesinori gadinti nuotaikos zmogui, kurios jam ir taip nera...
tai pat labai jauciu, kas nuosirdziai pakomentuoja, o kas ne
o geriau rasyti dolcevita,nes nori isgirsti trukumus,gal kitas pasakys tuos kuriu net pati nematai,galeciau isreisti priekaistus chirurgui ir tt.,man idomi kiekvieno nomuone konkreti ir teisinga,bent jau apie mane tai rasyk

,as taip pat jauciu kuri raso tiesa kuri ne, na buna gal kitai nesimato tie trukumai ir atrodo ta nosis grazi,bet sutik su manim,kad kiekviena matome ta savo nosi, sukinejame ja kaip tik galime pries veidrodi, ir tik mes pacios izvelgiame kas negerai su musu nosytemis, kokios mes noses tikejomes kokios ne. (nors pacia tavim tikiu kai isreiski nuomone,kas mane liecia).
Papildyta:
[quote=EvaApril,2010 11 23, 02:42]
[quote=dzustina,2010 11 22, 15:43]
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele

ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne

----------------------------------------------------------------------------------------------
tikiuos nauja diena naujos nuotaikos aplanke

zinai as verciau linkus buciau tokia turet naturalia nosyte kaip tavo su tais nezymiais trukumiukais,nei gumine.. kaip as vadinu savaja:/
ateniuxx panasiom mintim gyvenam reikejo nusiust J laiska kas sulaike? nemaloniausias periodas kad reik laukti virs metu antrai op... laiko gaila
[/quote]
dar palauksiu,tikrai nusiusiu,nes man vizitas pas ji tik vasari,tai as neiskesiu,idomu jo kokie komentarai bus,bet jis linkes sakyti ta pati visoms bus gerai,arba reikia tiketi ,kad pasikeis.Va kai sake dolcevita,kad Viksraitis tai pasako konkreciai ,kad cia tas tas nergerai.
Papildyta:
[quote=EvaApril,2010 11 23, 02:42]
[quote=dzustina,2010 11 22, 15:43]
sveikos, na snd liudna kazkaip grizau po gydytojo vizito. del kupreles, tai sake turetu susigulet, bet gal ir nebus tokia lygi nugarele

ir siaip nosyte man ilgoka. gal per daug vyliausi kad busiu su mazesne ir busiu pati sau grazesne

----------------------------------------------------------------------------------------------
tikiuos nauja diena naujos nuotaikos aplanke

zinai as verciau linkus buciau tokia turet naturalia nosyte kaip tavo su tais nezymiais trukumiukais,nei gumine.. kaip as vadinu savaja:/
ateniuxx panasiom mintim gyvenam reikejo nusiust J laiska kas sulaike? nemaloniausias periodas kad reik laukti virs metu antrai op... laiko gaila
[/quote]
tai va ,gaila laiko. Ir dar tiek laiko nervotis,ziureti i save tokia. Suprantu,kad man yra mazai laiko praeje,bet nosis nebus tokia kokios norejau tikrai,gal siek tiek pasisuks geresne linkme,atrodys graziau,kad tik taip butu,nebutu taip ka pradetu rysketi trukumai. Kazin kodel kitoms padaro iskart tiesias nosytes?,o pas Jankuna dauguma riestos,dar kai buvau konsultacijoj pas J sakau,man ji tokia kaip riesta darosi,galas neproporcingas kaului,sako ir nebus ji visiskai tiesi,nuejau dar pas Dizauskiene(lor kur kartu dare op),jai pasiguodziau del to riestumo, ji sako,kad nemadinga tiesios ,uzsieni tik riestas daro moterims,vyrams tiesias man pradejo pasakoti,koks man skirtumas ar madinga ar ne,jei as prasiau tokios tai ir padaryk man tokia tiesia,kad dar nebuciau sakius pries pat op sakau ,nepadarykiti tik riestos,o sia tau.