pigiausio as neieskau, bet ir brangiausio man nereikia, neesu milijoniere
. O apie ta J labai daug neigiamu atsiliepimu esu skaiciusi, praitose temose.

Pas Viksraiti pilna op pries metus kainavo 7 000, nemanau, kad cia pigiausiai, Jei S.V. butu Vilniuje, tai kainuotu kaip Vilniuje 7 000 - 9 000 Lt. Vitkus gal ilgiau laiko po op ligonineje, kurioje para kainuoja kokius 400 Lt
nezinau..... issikeles Vitkus savo varda, o kartu ir kainas.... bet forume nemazai merginu po jo korekcijos daresi ar nori darytis pakartotine
taigi sprendziam ko norim ir kuo pasitikim tik pacios
o del tinimu, nemanau, kad cia jau labai normalu po 2 sav tinti vis labiau, nedelsciau ir skambinciau operavusiam daktarui

o del tinimu, nemanau, kad cia jau labai normalu po 2 sav tinti vis labiau, nedelsciau ir skambinciau operavusiam daktarui

atleisk, nelabai supratau, ar pas vitku nepatiko ar pas vikšrai, nes tas ivardis "jo" ir tam ir tam tinka pagal teksta, tai kuri tu cia įvardyjai?

kalbejau apie Vitku
dėkui, O ar galutinis vaizdas atitinka ar panašus i tą, kurį rodė per kompiuterį ar ne?
Į ką kreipti dėmesį vizito metu?

O beje kaip tavo nosyte -DolceVita- ? Ar jau baigėsi formuotis? Ar vis dar pastebi pakitimų? Daug laiko praėjo po operacijos. Tu pas S.V. dareisi, jei gerai nuskaičiau? Šendien pradėjau skaityti visas senas temas
tai labai savimi didžiuojuosi

sunku pasakyti ar jau baigesi galutinai, tai mano pirma op gyvenime
bet jau pakitimu as nepastebiu, tai matyt jei ir keisis tai labai minimaliai. Bet isgyvenimu buvo labai daug.... Dariausi pas S.V. manau nesugadino man nosies, tik padailino
Kol kas dziaugiuosi ir net keista ziureti i nuotraukas darytas pries op.
O kodel pati savimi didziuojiesi, nelabai ikirtau?
Kad nesidarei ar kaip cia?

O kodel pati savimi didziuojiesi, nelabai ikirtau?

nea, kad prisiverciau skaityti jusu senasias temas
, kažkaip is pradžių galvojau, kad čia nieko įdomaus jūs nerašot, o dabar pastebėjau, kad labai daug naudingų patarimų yra, gal čia dėl to kad ir aš susidūriau su tokia problema ar kas, na bet vnž turėjai suprast, ką aš čia primaliau
. As dar tik eisiu i konsultacija pas S.V . Ir dar norėčiau pas kitą gyditoją. Kad žinočiau bent 2 gyditojų nuomones, kad lengviau būtų apsispręsti. Tikiuosi nenusivilsiu nuėjusi. Pasižiūrėsiu darbų ir tuo pačiu išsiaiškinsiu man rūpimus klausimus
. Tau -DolceVita- gerai, tu jau viską išgyvenai ir tavo visi išgyvenimai jau praeityje, o aš jei pasirįšiu (o aš tikiu kad taip ir bus) turėsiu išgyventi tą patį ką ir tu, net šiurpuliukai nueina nugara, prisiminus kai kuriuos jūsų komentarus
, kokius skausmus reikėjo jums patirti. O aš čia biškį dar paklausiu, kaip su maistu? Kai parvykote namo, po operacijos, jūs gi negalėjote eiti į parduotuvę apsiprekinti, tai kaip sprendėte šią problemą? prieš operaciją prsipirkote atsargų? ar šeima padėjo? Aš kai viena gyvenu, tai dabar tokia kvaila mintis kilo
. Važiuočiau namo, bet jei mama ir tėtis pamatys ką pasidariau tai ne vien kad dar skausmus kentėt bet ir jų priekaištus... tai tikriausiai pasirodysiu aš jiems tik kai viskas apgytų...

mane maitino vyras - gamino ir nese i lova. Prdejau nuo sriubos ir kosiu, kaip mazas vaikas
bet apetito bent jau 3 dienas po op visai nebuvo, skonio ir kvapo visiskai nejauciau.... brrrr... paciai siurpuliukai nugara perbego prisiminus
o del skausmu, tai pacio skausmo nelabai ir buvo, tamponus traukiant ziauriai nemalonu, o siaip man nieko neskaudejo taip, kad vaistus reiketu gerti
tik is karto po op kai nubudau ziauriai galva skaudejo ir dantenas maude

o del skausmu, tai pacio skausmo nelabai ir buvo, tamponus traukiant ziauriai nemalonu, o siaip man nieko neskaudejo taip, kad vaistus reiketu gerti

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 12 10, 22:32)
sunku pasakyti ar jau baigesi galutinai, tai mano pirma op gyvenime
bet jau pakitimu as nepastebiu, tai matyt jei ir keisis tai labai minimaliai. Bet isgyvenimu buvo labai daug.... Dariausi pas S.V. manau nesugadino man nosies, tik padailino
Kol kas dziaugiuosi ir net keista ziureti i nuotraukas darytas pries op.

Sveika

Šiuo metu susirašinėju su T.A., bet pažiūrėjus S.V. darbelius pasimečiau

QUOTE(Fufy @ 2010 12 10, 23:21)
O aš čia biškį dar paklausiu, kaip su maistu? Kai parvykote namo, po operacijos, jūs gi negalėjote eiti į parduotuvę apsiprekinti, tai kaip sprendėte šią problemą? prieš operaciją prsipirkote atsargų? ar šeima padėjo? Aš kai viena gyvenu, tai dabar tokia kvaila mintis kilo
.

Aišku geriau, kad po op kas nors šalia būtų

Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 10, 14:37)
tamponus isima tai ziurint pas kuri gyd daraisi,pas viena kita diena, pas kitus trecia,na cia nuo gyd priklauso.
tai tikriausiai pagal tiek kiek ligoninėj laiko...o dar įdomu...jūs rašot, kad po kažkiek dienų reikia važiuoti siūlų traukt

aciu, bent kiek nuraminai
Aš tai kai operacija darysiuos niekam nesakysiu, nes mano šeima baisiausiai prieš tokius dalykus. Kažkada buvau užsiminusi, kad norečiau padailinti nosytę, tai jie čiut ne durne išvadino. Jų nuomone man tokios operacijos nereikia... Tai kas man belieka? o gi nieko nesakius pasidaryti ir tegu jie kaip nori taip sau galvoja. Svarbiausia neįbauginti su mėlynu veidu ir gipsu ant nosies
O kas bus toliau, kas žino, gal ir jiems patiks
Tai taip ir nėra man ką pasikviesti į slaugą

Fufy, gal tavo tėvai visai kitaip reaguotų jei pasakytum, kad pvz reikia pertvarą tvarkyti
o dėl priekaištų, tai bent jau mane tėvai pamatę po op tik labai išsigandę ir labai gailestingom akim žiūrėjo, tėtis praktiškai su ašarom akyse
manau tokios išvaizdos žmogaus tik gailėtis galima, o priekaištams liežuvis nebesiverčia nuo šoko