Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(xtinna @ 2010 12 11, 19:23)
o man J. nosi savotiskai sugadino - dbr ji is priekio tokia pat bulve, tik itokios formos, o norejau labiausiai, kad priekis dailiai atrodytu. Padare labai riesta, nes per savo klaida nuskele per daug kaulo ir dbr atrodo sudinai. Geriau nei pries op, bet visai ne tai, apie ka kalbejomes ir t.t. zodziu taip va... O kai buvau jo konsultacijoj po 2,5 men tai jis nedziugavo del savo darbo, tik atsakinejo i mano klausimus. Tik pasake, kad jei galiukas nepases daugiau, kad maziau riesta butu, suleis vaistu kazkokiu, kurie pakelia oda kur kaulas ir issilygina nosis, nebebus tokia riesta, tik tiek, kad jie trumpalaikio poveikio  doh.gif sako, na siaip paziurejus atrodo normali nosis... schmoll.gif Jis taip ir nepripazino, kad per daug kaulo nuskele  verysad.gif  ....

o kam buvo su snervem blogai? ar jums irgi, aš jus su ateniux maišau doh.gif
aš kai pas ji buvau prieš paskutini karta, tai pamates mano nosį tokia keista mimiką padare, tai išsigandau, supratau, kad kažkas ne taip unsure.gif sake, kad suleis vaistu kur tiesina nosį, tai tokiu "dalykeliu" nelabai megstu, bučiau nualpus vietoje, bet neprireike, o dabar viskas ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 12 gruodžio 2010 - 10:49
QUOTE(.code. @ 2010 12 12, 10:47)
o kam buvo su snervem blogai? ar jums irgi, aš jus su ateniux maišau  doh.gif
aš kai pas ji buvau prieš paskutini karta, tai pamates mano nosį tokia keista mimiką padare, tai išsigandau, supratau, kad kažkas ne taip  unsure.gif sake, kad suleis vaistu kur tiesina nosį, tai tokiu "dalykeliu" nelabai megstu, bučiau nualpus vietoje, bet neprireike, o dabar viskas ok  smile.gif

O kas tau blogai, kad reikėjo leisti vaistų?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 12, 13:34)
O kas tau blogai, kad reikėjo leisti vaistų?

buvo kuprele likus, bet susiligino greit ji, tai toks įdubimas buvo, jei čia apie tos vaistus ar kaip jis ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 12 gruodžio 2010 - 13:05
QUOTE(.code. @ 2010 12 12, 12:47)
o kam buvo su snervem blogai? ar jums irgi, aš jus su ateniux maišau  doh.gif
aš kai pas ji buvau prieš paskutini karta, tai pamates mano nosį tokia keista mimiką padare, tai išsigandau, supratau, kad kažkas ne taip  unsure.gif sake, kad suleis vaistu kur tiesina nosį, tai tokiu "dalykeliu" nelabai megstu, bučiau nualpus vietoje, bet neprireike, o dabar viskas ok  smile.gif

su snervem yra man blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 12, 23:40)
su snervem yra man blogai  smile.gif

Sveika 4u.gif o kas tau su šnervėmis blogai? Kažką padarė su jomis ar paliko neliestas ir nedera prie naujos formos?
blink.gif nemačiau taviškės nosytės foto pašte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 12 12, 12:05)
buvo kuprele likus, bet susiligino greit ji, tai toks įdubimas buvo, jei čia apie tos vaistus ar kaip jis ten  g.gif

Cia turbut apie ta pati geli kalbi, kuri man irgi leido, bet jis laikinas "isisvaiksto" kazkur po 3-6men.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust tokio kvailo kalusimo, man ta kuprele pupso visados, bet kai ant nakties ten uzspaudziu peistru, ji puse dienos buna beveik tiesi, na tokia del kurios jau nepergyvenciau, o i gala dienos vel ryskeja kuprele, kaip manot, gal yra bent menkaiusias procentas kad jis gali susileist? jei pasispaudzia su pleistruku. bet va uz savaites jau bus du men:( gal ji kai patinsta ryte buna lygesne, o i gala dienos susesta ir ryskeja trukumai visi:(
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 13, 14:41)
Sveika  4u.gif o kas tau su šnervėmis blogai?  Kažką padarė su jomis ar paliko neliestas ir nedera prie naujos formos?
blink.gif nemačiau taviškės nosytės foto pašte  unsure.gif

Mano snerves per daug iskeltos is profilio,buvau as kelusi foto,bet kai su tuo cia pastu atsitiko tokie nesusipratimai tada istryniau, laukiu kai bus 4 men ikelsiu ivairiu ,nes dabar nefotkinu ir geriau jauciuosi smile.gif
Papildyta:
LABAS 4u.gif nepasisveikinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisizadejau atsiust foto , bet vis ner laiko arba pamirstu paprasyt kad vyras nufotkinti doh.gif Bet sia savaite pasistengsiu nusifotkint ir atsiut blush2.gif Labai noris jusu nosiukus pamatyt o ir lengviau bus issirinkti pas ka noreciau eit darytis , nes kolkas svyruoju nuo vieno prie kito blush2.gif unsure.gif

Patarkit kurios esat dariusios op , kokiu metu laiku geriausia darytis , kad ir lengviau /greiciau gytu ir pan blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Įdėjau nuotraukyčių, 5mėn bus ryt smile.gif problemos tos pačios kaip ir buvo- gumbelis ir priekis patinęs doh.gif visa kita geriau, nei buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 11, 20:33)
kaip tik šiandien apie tave pagalvojau, galvojau reiks paklausti kaip tau sekasi, o iš kur žinai, kad kaulo per daug nuskėlė? Gal pas kokį kitą gydytoką ėjai?
Gal kas žino ar yra kažkas ką suleidus gal ilgesnis efektas būtų?  g.gif

As tiesiog taip manau, kad per daug kaulo nuskele, nes kuprele buvo pas mane mini mini, o po op praejus menesiui taip sukrito oda, kad issiriete nosis ojojoi. butu jis ja dares tiesiai grieztai, dbr ji butu ciut riesta, kaip as ir norejau, bet...
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 12 13, 19:29)
Mano snerves per daug iskeltos is profilio,buvau as kelusi foto,bet kai su tuo cia pastu atsitiko tokie nesusipratimai tada istryniau, laukiu kai bus 4 men ikelsiu ivairiu ,nes dabar nefotkinu ir geriau jauciuosi smile.gif
Papildyta:
LABAS  4u.gif nepasisveikinau smile.gif

laukiam 4 mėn. ir foto 4u.gif
QUOTE(Blogytė @ 2010 12 13, 20:52)
Įdėjau nuotraukyčių, 5mėn bus ryt  smile.gif problemos tos pačios kaip ir buvo- gumbelis ir priekis patinęs  doh.gif visa kita geriau, nei buvo  smile.gif

Nelabai suprantu koks čia gumbelis unsure.gif jis kietas (kaip nosies kaulas) ar koks poodinis randelis? Kaip supratau jis mažėja laikui bėgant....
O šiaip bendras vaizdas labai liuks thumbup.gif Profilis - super good.gif iš priekio dar tikrai siaurės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 13 gruodžio 2010 - 22:41