Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(aggree @ 2010 11 27, 16:50)
1. Aš nieko nedariau per negaliu, jis manau taip pat (arba jis sugebėjo taip meluot, tada mums nepakeliui, bet ir nematau jo melui tikslo), visą laiką mes leidom labai įdomiai, kultūringai, na taip idealiai net kai nieko neveikėm smile.gif jei būčiau stabdžius dirbtinai, būčiau graužusis, kad nesinaudoju, man siūlomomis gyvenimo progomis.

2. Anksčiau ir aš tokia buvau. Nors "viskas baigta" nekartodavau, bet kokią nors sceną iškeldavau. Per kelis metus, kol ieškojau savęs supratau, kad aš su vienais žmonėmis esu karšta, galiu rėkti ir ginčytis iki nukritimo, bet paskui graužia sąžinė, kad ką įžeidžiau; su kitais esu rami. Ir rami aš sau labiau patinku. Mane žavi moteriškos ramios moterys. Jos tokią idealią ramybę atrodo šeimoje sukuria. Ir manau ta ramybė ateina tik su atitinkamu žmogumi.

va būūūtent.. jei randi tinkamą žmogų ir sklaidytis, man atrodo, praeina noras..smile.gif
Atsakyti
Nebuvo ten nieko, nebuvo jokios meilės, nebuvo ir nebus. Pasakei, ir viskas. Reiškia taip turėjo būti. Reiškia tai į gera. Aš ne išimtis, aš taisyklė. Kodėl jis turi šliaužt pas mane? Ar man jo reikia? Išgyvenai anksčiau, išgyvensi ir dabar. Smulkmena čia ir tiek. Jaučiausi su juo super rami, laiminga, bet... kažkodėl daiktus susirinkai ir išėjai. Reiškia, jis nėra JIS. Viskas tema baigta. Gyvenam toliau.

Taip save ir guodžiu...
Atsakyti
Svieikos mamos, man labai reikalinga informacija, gal kas esate susidure ar zinote, ka nors apie seimos teise. Man uz poros menesiu gims vaikas, pati esu ne Lietuvoje, kaip jau ir buvau sakiusi mb mus tiesiog paliko. Nesiruosiu is jo atimti vaiko, nes nesu beprote, bet visuomet maniau, kad mes graziai sutarsime. O dabar prasidejo, beprotiska meile, dar negimusiam kudiniui, kaip par: ka mano sunytis veikia ir pan, mokinsiu ji kad jis butu protingas vaikas ir daug ko gyvenime pasiektu. Ir zinok viena, niekada neleisiu, kad mano vaika augintu kitas vyras. Vaika as noresiu matyti, kiek man ir priklauso, o pati zinai kad i uzsieni as neprivazinsiu, taip kad neversk manes siekti vaiko globos, juk pati zinau, kad as viska galiu. Geriau savo noru, planuok ateiti Lietuvoje. Paminesiu tai, kad jis advokatas, taip kad jis visoje sitoje kosje, labai gerai viska ismano. Jei sakysite, kad gal jam bus sazine ir jis netampys vaiko, tai is karto pranesu, kad jis tokios neturi, egoistas ir saltakraujis iki kaulu galiuku. Prasau, parasykit kas ka zinote, tokioje situacijoje. Pasikartosiu, vaiko as net neketinu atimti, bet ir tasytis per teismus, manau man butu per sunku, o juk ir i vaika reikia atsizvelgti.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 27, 16:11)

Taip save ir guodžiu...

Nu bet vistiek abejoji del kazko.. neramu,nors padarei sprendima ir turetu aplankyt lengvumas atsikracius nereikalingu santykiu ax.gif a vat nera taip...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 27, 16:34)
Nu bet vistiek abejoji del kazko.. neramu,nors padarei sprendima ir turetu aplankyt lengvumas atsikracius nereikalingu santykiu  ax.gif a vat nera taip...

Aišku abejoju... Kaip kitos sugeba apsimesti, kad viskas gerai, o va man kažkoks pms'as užplaukė ir te - išėjau. Kadangi man su juo buvo labai gerai, su juo buvau rami, ir sau patikau (!!!) ėmiau analizuoti, kas negerai, ir blogiausia, kad nėra paaiškinimo. Net jei šie santykiai ir nutrūks, nebenorėčiau kitą kartą padaryti tokios klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 11 27, 17:24)
Svieikos mamos, man labai reikalinga informacija, gal kas esate susidure ar zinote, ka nors apie seimos teise. Man uz poros menesiu gims vaikas, pati esu ne Lietuvoje, kaip jau ir buvau sakiusi mb mus tiesiog paliko. Nesiruosiu is jo atimti vaiko, nes nesu beprote, bet visuomet maniau, kad mes graziai sutarsime. O dabar prasidejo, beprotiska meile, dar negimusiam kudiniui, kaip par: ka mano sunytis veikia ir pan, mokinsiu ji kad jis butu protingas vaikas ir daug ko gyvenime pasiektu. Ir zinok viena, niekada neleisiu, kad mano vaika augintu kitas vyras. Vaika as noresiu matyti, kiek man ir priklauso, o pati zinai kad i uzsieni as neprivazinsiu, taip kad neversk manes siekti vaiko globos, juk pati zinau, kad as viska galiu. Geriau savo noru, planuok ateiti Lietuvoje. Paminesiu tai, kad jis advokatas, taip kad jis visoje sitoje kosje, labai gerai viska ismano. Jei sakysite, kad gal jam bus sazine ir jis netampys vaiko, tai is karto pranesu, kad jis tokios neturi, egoistas ir saltakraujis iki kaulu galiuku. Prasau, parasykit kas ka zinote, tokioje situacijoje. Pasikartosiu, vaiko as net neketinu atimti, bet ir tasytis per teismus, manau man butu per sunku, o juk ir i vaika reikia atsizvelgti.

kažin ar čia kas patars, aš tai kreipčiausi profisionalaus patarimo pas kokį advokatą, jų kontorų pilna.
gali čia bandyt
http://www.advokatop...uoja-internete/
ir čia
http://www.eadvokata...CFUXwzAodXlMEYQ

Ar šiaip gali paguglint dar mirksiukas.gif

Svarbiausia patarimas iš savos patirties mirksiukas.gif Tik neparodyk jam kad išsigandai, dvejoji, esi pasimetusi. Jis nieko negali padaryt tik gasdina. Jokia globa jam nebus skiriama kol iš tavęs nebus atimtos motinystės teisės. O motinystės teisių iš normalių mamų niekas neatima mirksiukas.gif Tai jis jus metė o ne tu pabėgai į užsienį numetusi jam vaiką. Ir mane taip gąsdino bet kai aš, tyliai pasikonsultavusi su advokatais pasiūliau jam ,,išsitrinti galvą ir nesišakoti bo numausiu paskutines kelnes'' atsikvošėjo ir pradėjo kalbėti žmoniškai, be grasinimų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 27, 16:51)
Kadangi man su juo buvo labai gerai, su juo buvau rami, ir sau patikau (!!!) ėmiau analizuoti, kas negerai, ir blogiausia, kad nėra paaiškinimo.

O gal problema tavyje,gal tu tiesiog nemoki saugoti santykiu,nesuvoki kad tai reikia vertinti,ne tik gauti ir reikalauti.. bet ir duoti.. jei tau buvo gera,ir tu isejai,tai gal tiesiog kaip pasakytu liaudiskai "uzpakali duona drasko"? biggrin.gif .. nu turi laiko dabar pamastyti uz tai..
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 27, 12:34)
na merginos,man atrodo kad jau pasiekiau dugna

nebesiblaskyk , laikas viska uzgydis .... sakau is savo patirties mirksiukas.gif mane irgi paliko su 2 mazais vaikais , tik pries pusmeti .... skaudejo labai ....pykau ,kaltinau ....liudejau .... dabar aprimo .... galiu pasakyti - man dabar yra GERAI ,as laiminga be jo 4u.gif smile.gif skaudziausia buvo ne del saves , o del vaiku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 27, 17:19)
O gal problema tavyje,gal tu tiesiog nemoki saugoti santykiu,nesuvoki kad tai reikia vertinti,ne tik gauti ir reikalauti.. bet ir duoti.. jei tau buvo gera,ir tu isejai,tai gal tiesiog kaip pasakytu liaudiskai "uzpakali duona drasko"?  biggrin.gif .. nu turi laiko dabar pamastyti uz tai..

Jea, koks neblogas posakis smile.gif
Man kaip tik atrodo, kad aš labai vertinu ir stengiuosi, ir gal net per daug. Ypač atsižvelgiant į ankstesnius...
Vis svarstau... Praėjo trys dienos kaip mes nebendraujam. Juk galiu parašyti: "Labas, kaip sekas?" (Matau skype prisijungęs, ir žinant jo įpročius - dirba). Ar geriau laukti toliau ir nerašyti?
Parašysiu. Ką prarasiu? Nieko. Neparašysiu. Ką prarasiu? Galbūt galimybę susitaikyti arba bent jau pasikalbėti. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 27, 18:30)
Jea, koks neblogas posakis smile.gif
Man kaip tik atrodo, kad aš labai vertinu ir stengiuosi, ir gal net per daug. Ypač atsižvelgiant į ankstesnius...
Vis svarstau... Praėjo trys dienos kaip mes nebendraujam. Juk galiu parašyti: "Labas, kaip sekas?" (Matau skype prisijungęs, ir žinant jo įpročius - dirba). Ar geriau laukti toliau ir nerašyti?
Parašysiu. Ką prarasiu? Nieko. Neparašysiu. Ką prarasiu? Galbūt galimybę susitaikyti arba bent jau pasikalbėti. Ką manot?

Ai, nu nežinau... norėtų pats parašytų ir aš lieku prie šitos versijos biggrin.gif bet jei labai graužia tai imk ir rašyk, viskas išgyvenama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 11 27, 16:24)

Jūs nesate susituokę. Duodate vaikui savo pavardę, tėvo grafoje įrašiusi brūkšniukus. Galės lankyti ir džiaugtis, kiek norės pats ir galės.
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 11 27, 16:24)

Pagal visus įstatymus ir normas, abiems tėvams priklauso 50/50 laiko su vaiku. Taigi, apie jokią globą kalba net negali eiti, nes tokiai nėra pagrindo. Jūs abu esate vaiko tėvai (kitaip globėjai). Jei patys nesusitarsit, už jus nutars teismas kaip ir kada vaiku dalintis. Bet jei jis advokatas, turėtų žinoti, kad "gražiuoju" susitarus kainuoja pvz. 500lt., "negražiuoju" kainuoja min. 5000lt. Taip kad abejoju, ar jis pats norės eiti "negražiuoju" būdu. Pas mus panaši situacija, tik mes dar nesipykstam dėl to. Kol kas susitariam, bet vaikui nelabai tinka tai ką susitariam.
Atsakyti