Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as prie jusu. Kolkas man dar tik savaite po.. Labai viskas sviezia, labai skauda.. Bet skaitant jusu istorijas darosi lengviau.. Kolkas gyvenu uzsisklendimo busenoje. Nieko nenoriu prisileisti artyn.. O viduje mano tikras chaosas...
Atsakyti
QUOTE(Fabyte @ 2010 11 29, 12:02)
Sveikos merginos,
Jungiuosi ir as prie jusu. Kolkas man dar tik savaite po.. Labai viskas sviezia, labai skauda.. Bet skaitant jusu istorijas darosi lengviau.. Kolkas gyvenu uzsisklendimo busenoje. Nieko nenoriu prisileisti artyn.. O viduje mano tikras chaosas...

sekmes ir stiprybes tau.ka tik ir man buvo nepakenciamai sunku,bet jau po truputi pradedu gyventi.reikia laiko,niekas kitas nepadeda.laiko,kantrybes ir motyvacijos.papasakok apie save daugiau.jei aisku nori .
Atsakyti
O aš galvoju, gal klaidą padariau... gal man nereikėjo taip greitai visko mesti? Gal mums būtų išėję šį sykį? Trūksta man jo, vien jau kaip draugo. Nors jei jisai nieko nedaro, tai jam matyt netrūksta. Bet tiesiog labai bijojau vėl įklimpti ir likti įskaudinta. O kartu tokios abejonės, o kas jei čia tas mano žmogus ir va aš taip ėmiau ir išstūmiau iš savo gyvenimo. Gal jisai buvo teisus ir mums reikėjo po truputį neskubant bandyti. Ai, nežinau... tiesiog reikėjo išsikalbėti, daug abejonių, kas padaryta, padaryta... nieko nepakeisiu, tik gaila iš tikro, kad abu nesugebėjom kažko gražaus iš mudviejų sukurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 29, 13:48)
O aš galvoju, gal klaidą padariau... gal man nereikėjo taip greitai visko mesti? Gal mums būtų išėję šį sykį? Trūksta man jo, vien jau kaip draugo. Nors jei jisai nieko nedaro, tai jam matyt netrūksta. Bet tiesiog labai bijojau vėl įklimpti ir likti įskaudinta. O kartu tokios abejonės, o kas jei čia tas mano žmogus ir va aš taip ėmiau ir išstūmiau iš savo gyvenimo. Gal jisai buvo teisus ir mums reikėjo po truputį neskubant bandyti. Ai, nežinau... tiesiog reikėjo išsikalbėti, daug abejonių, kas padaryta, padaryta... nieko nepakeisiu, tik gaila iš tikro, kad abu nesugebėjom kažko gražaus iš mudviejų sukurti  biggrin.gif

Kodėl jį palikai?
Papildyta:
Aš jam visgi neparašiau vakar... neišdrįsau. Pasidarė gėda, kad prisidirbau pati, prišnekėjau nesąmonių... Nesugalvojau, ką parašyti... Apie skambinimą nei kalbos nėra, nepratarčiau jaučiu nei žodžio, arba vėl kokių pievų prišnekėčiau. Dar gal palauksiu...
Atsakyti
Nėra ko laukti mirksiukas.gif Geriau pabandyti iš lėto, negu sėdėti ir bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 27, 14:32)
Čia aš tokia  biggrin.gif  bet su manim viskas aišku, man dėmesio reikia, o kai jo nebėra, tai tada blogai  biggrin.gif
Natūralus noras, kad tavimi žavėtųsi, kad bendrauti norėtų, kad lįstų į akis, o tu galėtumei draugėms pasiskųsti, "kaip jis man nusibodo jau, lenda ir lenda su tuo savo dėmesiu"... bigsmile.gif

QUOTE(Luella @ 2010 11 28, 11:43)
Aš tai buvau parašiusi "man nuobodu"  biggrin.gif  sakyčiau originalu  biggrin.gif iš karto atskambino  thumbup.gif  bet jau po antro karto, kai pasakiau, kad nebebendrautų tai jau nieko neberašysiu, tik norėčiau, kad jisai parašytų, atsidurtų prie mano durų ir maldautų būk mano  biggrin.gif pasiilgau jo iš tikro, vakar sėdėjau su drauge mieste, žiūrėjau į ten esančius vyrus ir galvoju, ale kokie visi lopai, vidutinio amžiaus apsmukę viengungiai, išsiskyrę, o gal ieškantys priežasčių išsiskirti  biggrin.gif jisai buvo mano lopas  biggrin.gif
Atrodo, kad tamsta nemenkus vidinius reikalavimus kitiems žmonėms iškėlus. Reikia tikėtis, kad ir sau - taip pat smile.gif

QUOTE(Luella @ 2010 11 29, 13:48)
O aš galvoju, gal klaidą padariau... gal man nereikėjo taip greitai visko mesti? Gal mums būtų išėję šį sykį? Trūksta man jo, vien jau kaip draugo. Nors jei jisai nieko nedaro, tai jam matyt netrūksta. Bet tiesiog labai bijojau vėl įklimpti ir likti įskaudinta. O kartu tokios abejonės, o kas jei čia tas mano žmogus ir va aš taip ėmiau ir išstūmiau iš savo gyvenimo. Gal jisai buvo teisus ir mums reikėjo po truputį neskubant bandyti. Ai, nežinau... tiesiog reikėjo išsikalbėti, daug abejonių, kas padaryta, padaryta... nieko nepakeisiu, tik gaila iš tikro, kad abu nesugebėjom kažko gražaus iš mudviejų sukurti  biggrin.gif

Jeigu būtų buvęs tikrai TAS žmogus, taip lengvai iš tavo gyvenimo nepasitrauktų. Žinoma yra kategorija vyrų, kurie gerbia moterų norus, kad ir kokie jie bebūtų; o ir šiaip, atstūmimui jie nelabai atsparūs, tad nebūtinai po to, kai moteris pasako NE, jie turėtų keliais šliaužioti ir nepasiduoti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2010 11 29, 14:16)
Aš jam visgi neparašiau vakar... neišdrįsau. Pasidarė gėda, kad prisidirbau pati, prišnekėjau nesąmonių... Nesugalvojau, ką parašyti... Apie skambinimą nei kalbos nėra, nepratarčiau jaučiu nei žodžio, arba vėl kokių pievų prišnekėčiau. Dar gal palauksiu...
Kol buvote kartu, atrodo jauteisi labai drąsiai ir jis tau netgi nelabai patiko. Kai išsiskyrėte, kai jis dėmesio neberodo, atsirado ir susivaržymas ir gal jau noras jį "parsitempti atgal"? Jeigu jauti, kad tai ne šiaip sau, tada būk atvira ir tiek. O jeigu tik tam, kad pasitikrinti, ar dar gali jį iš naujo suvilioti, kad nesijaustumei šiuo metu vieniša ar pan. - geriau "nusitaikyk" į kokį nors kitą žmogų, su juo galbūt netgi ir pavyks nuo pat pradžių be jokių abejonių mirksiukas.gif
Atsakyti
jam nerupi kad mano svajones sudauzytos ir kad jis jas ir sudauze savo elgesiu verysad.gif cray.gif
Atsakyti
pries gera savaite sugriuvo mano nuomone apie ji, ne svajones mano duzo jos liko tokios pat tik pasikeite vienas zmogus, duzo nuomone apie ji, bendravom apie metus laiko, ne vaikai esam jam jau 30m. tikrai maniau kad tokiu metu vyras kaip niekada dar nevedes turetu zinoti ko nori ir ko ne is gyvenimo, bet savo laimei ar nelaimei ( dabar manau kad laimei, bet pries savaite kad nelaimei ) ilindau i jo skype, tai ka perskaiciau mane suvimde, tai nebuvo bendravimas su viena mergina, tai buvo visas bataljonas ju.. ir bendravimas ne apie gelytes..
siuo metu man tik kyla klausimai kodel zmogus taip elgesi?kodel veidmainiauja, turbut atsakymus zino tik jis.
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 11 29, 09:50)
Šaunuoliai jūs abu.. biggrin.gif
Tik nepasiduok savo vyro provokacijai, nes tai akivaizdu, kad jie nori tave išvesti...iš pusiausvyros.
Laikykis.. 4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na nuo to viskas ir prasideda.mes kaip durnes jais tikime,kol arba randame pokalbius su kitom,arba isviso jau pasako-jau viskas,radau geresne,mane labiau suprantancia ir pan.nes maniskis jau pries 3 metus susirasinejo su kazkokia,bet issigyne esa tai tik laikui praleisti,kol buvau isvaziavusi.si karta buvo sekmingesnis ieskojimas pabaiges musu santuoka,palikes sugriautas viltis ir svajones.nezinau kodel jie taip nenusiramina ir vis iesko.atrodo ko mums reikia-du vaikai,nusipirkti namai,planai seimyniniam verslui.pasirodo reikia naujos aistros ,su kita,tam kad jis butu laimingas.tegu sau.bet nebus taip,nukris viena diena tie roziniai akiniai.pasislykstejau ir as ,jo atvirumas manyje,aciu jam ,suzadino tikrai ne pacius geriausius jausmus.bet tai tarsi kokia terapija-pradedu atsikvoseti.nors mintys apie artejancias sventes mane dar liudina-istversiu.juk del savo vaiku neimsiu ir nepradesiu gadinti jiems sventes.
sako vyrai yra medziotojai-jiems pastoviai reikia kazka uzkariauti,kitaip pasidaro neidomu.vat taip.prigimtis saukia.o ypac jei seomoje vyrai tokie.maniskio semoj vyrai linke eiti i sona.anksciau buciau pasakiusi kad neteku uz seimos,bet tai taip susije,kad nera abejoniu-reikia pasidometi kaip elgiasi semos vyrai,broliai ,tevas,dedes ir pan.nes mano atveju dauguma is jo puses vyru to nevenge.vat ir todel taip sneku.maniau maniskis buvo isimtis.klydau. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2010 11 29, 10:55)
Man rodos, kad jeigu tėvai išsiskyrę, antro tėvo sutikimo jau nebereikia, jeigu važiuojate tik atostogauti, o ne gyventi, kaip kažkas ir sakė.

Meta24, siūlau pasidomėti gyvenamos šalies įstatymuose, bet pvz žinau tokį dalyką, kad jeigu vyksta teismas dėl vaiko, tai jis vyksta toje šalyje, kur vaikas gyvena. Pas mus buvo atvirkštinis variantas - ex vyras užsieny, mes - Lt, ir teismas vyko čia, nes čia buvo vaiko gyvenama vieta, jau tikrai niekur mums nereikėjo važinėti. Ai tiesa, ir įdomu iš viso, ar Lietuva su ta šalimi, kurioje gyvenate, yra pasirašiusi dvišalę sutartį. Tai irgi šį bei tą reiškia bei lemia wink.gif
O šnekėt jie daug ką gali... Ir iš viso, jeigu jūs nesusituokę ar išsiskyrę, tai kam jūs apskritai bendraujate tiek artimai, kai vaikas dar nė negimęs? Kai gims, jeigu jis norės vaiku rūpintis, tada galės ir galvoti, kaip rasti būdų, kad tu leistum jam matytis su vaiku. T.y. ne tai, kad draustum, bet tiesiog, kad jis suprastų, kad turi elgtis žmoniškai ir civilizuotai. Patikėk, sakau iš patirties....jeigu vyrui tikrai rūpi tik vaikas, o ne tai, kaip įskaudinti buvusią sutuoktinę/mylimąją, tai ir nusileidžia tie vyrai, ir išsilydo dėl vaiko, ir bendrauja normaliai, o ne remdamiesi kažkokiais grąsinimais. Kol mano ex visaip išsidirbinėdavo, išsidirbinėdavau ir aš. Ne tiek, kad skaudintume vaiką, bet tyliai ramiai susakydavau jam, ko jis neteks, jeigu netaps normaliu tėvu. Nu ir ką, teko su tuo susitaikyti, juo labiau, kad tyčia niekados nekenkiau ir taipogi "iš vaiko tėvo niekada neatiminėjau" smile.gif
P.s. aš taip pat žinau, kad skyrybos "gražiuoju" kainuoja kur kas mažiau, gal kokius 3 kartus, nei kad skyrybos "negražiuoju". Priklausomai dar nuo to, kiek kas vilkina visą procesą ir pan.

Na tikrai zinau, kad salis kurioje gyvenu, nepasirasiusi dvisales sutarties su Lietuva. Nesileidziu as su juo i labai artimus bendravimus, jis man paraso i pasta ir tiek. Tiesiog susitaikiau su tuom, kad jau nori tu to ar ne, bendrauti su juo teks. Jei buciau viena, mesciau ji is savo gyvenimo kuo toliau, na bet kadangi tokios aplinkybes, o mes civilizuoti zmones, nuryni skausma ir mandagiai atrasai. Nesinori gimus vaikui, gauti soka, su kvietimais i teisma doh.gif planavau, kai vaikui bus pora men skristi i Lietuva, del man butinu reikalu, bet dabar jau pabugau, kad paskui ir isskristi nebeiseis, taip kad gal trumpinsiu buvimo laika ir skrisiu viena g.gif
Atsakyti
sako vyrai yra medziotojai-jiems pastoviai reikia kazka uzkariauti,kitaip pasidaro neidomu.vat taip.prigimtis saukia.

Bet pripazinkite, jusu vyras net 12metu buvo jus uzkriaves, tai jau tikrai daug smile.gif o juk per tuos metus, keitetes ir jus ir jis, atsibodote vienas kitam, na gerai atsibodote jus jam 4u.gif bet pripazinkime, drasus tas jusu vyras, eme ir isejo laimes ir vilties pilnomis akimis, dabar gales dar 12metu gyventi smile.gif arba galvojo, kad vis tiek, jus nieko be jo nesugebate ir kai jam nusibos jis pareis blush2.gif sako geru moteru vyrai nepalieka 4u.gif pradzioje as net purciausi nuo tokio posakio, o veliau isanalizavau save ir tikrai atradau tiek minusu, kad galedama as pati save palikciau lotuliukas.gif arba keiciames, arba atsiranda vyrai, kurie pamilsta musu visus tarakonus mirksiukas.gif
Atsakyti