QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 29, 14:33)
sekmes ir stiprybes tau.ka tik ir man buvo nepakenciamai sunku,bet jau po truputi pradedu gyventi.reikia laiko,niekas kitas nepadeda.laiko,kantrybes ir motyvacijos.papasakok apie save daugiau.jei aisku nori .
Dar kartą sveikos mergaitės,
Savo istoriją jau esu aprašiusi šiame forume. Tik tuomet dar buvau ant svarstymų ribos pačiai nutraukti viską ar ne. Abejonės mane užplūdo tuomet, kai beveik po trejų metų draugystės, jis visai nesurimtėjo ir nepuoselėjo jokių ateities planų (jam 27). Nepagalvokite, kad esu iš tų, kurios kiekvieną dieną zirzia, kaip nori vestuvių ir vaikų. Tiesiog mano gyvenimas taip susiklostė, kad baigiau mokslus (dvejus), dirbu (vėlgi dviejuose darbuose) ir natūraliai pradėjo suktis mintys, kad jau norėčiau kažkaip sutvirtinti santykius. Vėlgi nekalbu apie vestuves, bet bent jau rimtai kurti buitį ir gyventi kartu. Nes mes gyvenome nei kartu nei atskirai... Tad norėjosi pagaliau kažkur susidėti šmutkes. Kol aklai mylėjau, taikiausi ir vyliausi, kad kažkada ateis laikas, kai galbūt jis norės to pats. Tačiau paskutiniu metu pati nebeištvėriau pradėjau akivaizdžiai klausinėti, ką jis galvoja apie mūsų santykių rimtumą, kas bus kai jis baigs mokslus (jis vis dar mokosi) ir pan. Jokių konkrečių atsakymų nesulaukdavau. Maždaug viskas bus gerai, pagyvensim, pamatysim. Nusiramindavau. Bet po kurio laiko vėl man užplaukdavo tokios fazės, kai svarstydavau, gal jį paleisti, gal jis tiesiog nieko su manimi nenori, gal aš jį per daug spaudžiu, gal apskritai tai ne mano žmogus.... Teko ne kartą įsitikinti/patikrinti, kad jis tikrai netori jokios kitos, na bet žinot, gal aš kažko nežinau... Realiai pagalvojus, mes daug kur esame skirtingi aš šeimos žmogus, man svarbu namai, įvairios smulkmenos, detalės, o jis to nesureikšmina, jam vis dar didelę reikšmę gyvenime turi draugai ir jo hobis. Nepaisant to, mūsų sielos labai artimos. Tas mus vienas prie kito labai traukdavo.
Po paskutinio pykčio prieš gerą savaitę, nusprendėme skirtis. Jį užkniso mano priekaištai. Mane jo abejingumas. Kai mąstau protu, suprantu jį. Bet stengiuosi pateisinti ir save. Tačiau, kai sukyla jausmai, einu iš proto. Negalvojau, kad bus taip sunku. Būna tokių akimirkų, kad nesinori net gyventi... Norisi griebti telefoną ar belstis jam į duris ir prašyti taikytis... Ar bent išsilieti...nes taip normaliai ir neužbaigėm visko. Tiek neišsakytų jausmų drasko mane. Juolab, kad žinau, kad ir jam nelengva, pats tai pripažino. Tik jis stipresnis už mane.
Nežinau, merginos, kaip save suimti į rankas....ir ką daryti? Protas sako, kad nieko nebus, jausmai, kad paskubėjau, kad galėjau išlaukt savo ir būti labai laiminga....