Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 05, 11:47)
keista kai kalbama ne apie savitarpio supratima, parama ir t.t. o tik apie intymu gyvenima...

Nes tiek ir tera ten.

As kartais pamastau apie jusu atveji, Sluota, ir priejau isvados, kad sitas vyras nemyli nei jusu, nei tos, pas kuria isejo. Jis tikriausiai visai nezino, ka tas zodis is tiesu reiskia ir vadina juo ivairias jausmus : prisirisima, aistra,...

Kodel nemyli jusu?
Todel, kad nesaugo jusu, nesistengia sutaupyti jums skausmo. Na, panorai kitos, zinai, kad iskaudinsi zmona, bet kitaip negali, tai ka darai? Pasakai, kad esi silpnas, kad uzgriuvo meile kitai, nors ir supranti, kad esama zmona nuostabi. Isreiski isitikinima, kad ji tikrai neliks viena, kad daug vyru butu laimingi su ja ir ji yra verta buti mylima; kad tikisi likti draugais ir t.t. Zodziu, kerti smugi, bet jei zmogus kazka tau reiskia, tau ne vienodai jo savijauta, pabandysi kiek imanoma susvelninti situacija ir nuskausminti.
Ka daro jis? Pasakoja apie kitos kuno grozi (zmona prastesne), savo ispudzius is jos lovos (su zmona daug prasciau), prikisa zmonai, kad nepakankamai dirbo, tvarke, ir paskui akiplesiskai barskina kompu, demonstruodamas zmonai patenkinta snukuti flirtuojant su kita. Ar jis galvoja, kaip jai, sitaip sudirbtai, reikes atsitiesti ir kurti gyvenima (taip pat ir intymu) su kitu vyru?

Kodel nemyli jos?
Kai vyras myli moteri, jis ja ir gerbia, vertina ja kaip zmogu, ne tik jos kuna. Neteko girdeti, kad vyras kam pasakotu apie savo intymu gyvenima su jam svarbia moterimi. Jusiskis gi nusipirko zurnala su jos (apsinuoginusios, jei gerai supratau?) nuotrauka. Kam jam tas zurnalas? Kad pasiziureti, ar kad kitiems parodyti? Paziurejimui gal labiau tiktu jos siu dienu nuotrauka, ne pries 16-a metu daryta? Gal tokia, kur jie kartu? Ne ne ne. Jam norisi pasirodyti, todel itin svarbu, kad nuotrauka butu ant ZURNALO VIRSELIO. Isivaizduokite, jis mylisi su mergina nuo ZURNALO VIRSELIO! Pasigyre jums, gyresi/girsis ir kitiems. Taip ir matau su kokiu bicu, vienoj rankoj alaus butelis, kitoj - tas zurnalas, spokso abu, o jusiskis alpsta is pasididziavimo, rodydamas draugui, kokius papukus ciupinejo, kokia sedyne apturejo. Kur cia meile, nors gramas meiles??? Ne atsitiktinai su jumis kalbedamas jis akcentavo tik jos kuno grozi bei karsta seksa. Gerai pastebejo Buterfly, apie dvasinius dalykus nekalba, nes zodziais reiskiame savo mintis, o jo mintyse panasu kad tik seksas. TIK seksas.

Dar speju, kad jam - amziaus vidurio krize. Sitaip zmogus siekia kazka sau irodyti, bet kokia kaina nepraleisti galimybes isgyventi stipriu pojuciu, pasijusti jaunas ir gyvas. Tai dar galima butu suprasti, gal net atleisti. Ir as tikiu, kad jis gali grizti. Isspirtas anos moters ar pats nusivyles. Drisiu net speti, kad tai galetu ivykti po 0.5-3 metu. Taciau del jusu geroves tikiuosi, kad tuo metu jau busite atsitiesusi ir tik atlaidziai nusisypsosite.........
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 05, 14:23)
butterfly  4u.gif  kokia tu saunuole..... as kaip matai tai vis dar tebesokineju is balos atgal i bala  doh.gif

man atejo toks laikas, gal savaite uztruko, kai suvokiau kad stop, uzteks save kankinti ir t.t. aisku pries tai buvo visko- asaru, bemiegiu naktu, antidepresantu, migdomuju, susitikimu ir santykiu aiskinimosi, bet nusprendziau kad uzteks ir pradejau gyventi toliau, o va netiketai, visiskai netiketai atsirado zmogutis, kuris per gana neilga laika sugebejo mane padaryti laiminga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2010 12 05, 14:40)
Nes tiek ir tera ten.

As kartais pamastau apie jusu atveji, Sluota, ir priejau isvados, kad sitas vyras nemyli nei jusu, nei tos, pas kuria isejo. Jis tikriausiai visai nezino, ka tas zodis is tiesu reiskia ir vadina juo ivairias jausmus : prisirisima, aistra,...

Kodel nemyli jusu?
Todel, kad nesaugo jusu, nesistengia sutaupyti jums skausmo. Na, panorai kitos, zinai, kad iskaudinsi zmona, bet kitaip negali, tai ka darai? Pasakai, kad esi silpnas, kad uzgriuvo meile kitai, nors ir supranti, kad esama zmona nuostabi. Isreiski isitikinima, kad ji tikrai neliks viena, kad daug vyru butu laimingi su ja ir ji yra verta buti mylima; kad tikisi likti draugais ir t.t. Zodziu, kerti smugi, bet jei zmogus kazka tau reiskia, tau ne vienodai jo savijauta, pabandysi kiek imanoma susvelninti situacija ir nuskausminti.
Ka daro jis? Pasakoja apie kitos kuno grozi (zmona prastesne), savo ispudzius is jos lovos (su zmona daug prasciau), prikisa zmonai, kad nepakankamai dirbo, tvarke, ir paskui akiplesiskai barskina kompu, demonstruodamas zmonai patenkinta snukuti flirtuojant su kita. Ar jis galvoja, kaip jai, sitaip sudirbtai, reikes atsitiesti ir kurti gyvenima (taip pat ir intymu) su kitu vyru?

Kodel nemyli jos?
Kai vyras myli moteri, jis ja ir gerbia, vertina ja kaip zmogu, ne tik jos kuna. Neteko girdeti, kad vyras kam pasakotu apie savo intymu gyvenima su jam svarbia moterimi. Jusiskis gi nusipirko zurnala su jos (apsinuoginusios, jei gerai supratau?) nuotrauka. Kam jam tas zurnalas? Kad pasiziureti, ar kad kitiems parodyti? Paziurejimui gal labiau tiktu jos siu dienu nuotrauka, ne pries 16-a metu daryta? Gal tokia, kur jie kartu? Ne ne ne. Jam norisi pasirodyti, todel itin svarbu, kad nuotrauka butu ant ZURNALO VIRSELIO. Isivaizduokite, jis mylisi su mergina nuo ZURNALO VIRSELIO! Pasigyre jums, gyresi/girsis ir kitiems. Taip ir matau su kokiu bicu, vienoj rankoj alaus butelis, kitoj - tas zurnalas, spokso abu, o jusiskis alpsta is pasididziavimo, rodydamas draugui, kokius papukus ciupinejo, kokia sedyne apturejo.  Kur cia meile, nors gramas meiles??? Ne atsitiktinai su jumis kalbedamas jis akcentavo tik jos kuno grozi bei karsta seksa. Gerai pastebejo Buterfly, apie dvasinius dalykus nekalba, nes zodziais reiskiame savo mintis, o jo mintyse panasu kad tik seksas. TIK seksas.

Dar speju, kad jam - amziaus vidurio krize. Sitaip zmogus siekia kazka sau irodyti, bet kokia kaina nepraleisti galimybes isgyventi stipriu pojuciu, pasijusti jaunas ir gyvas. Tai dar galima butu suprasti, gal net atleisti. Ir as tikiu, kad jis gali grizti. Isspirtas anos moters ar pats nusivyles. Drisiu net speti, kad tai galetu ivykti po 0.5-3 metu. Taciau del jusu geroves tikiuosi, kad tuo metu jau busite atsitiesusi ir tik atlaidziai nusisypsosite.........

Kaip teisingai ir graziai viskas issakyta, net ir man geriau pasidare paskaicius sia zinute drinks_cheers.gif Viskas taip akivaizdziai ir skaudziai teisinga wub.gif wub.gif wub.gif
adele [COLOR=red] zinokit man praejo, jau 7men bet skausmas, kad ir kaip bebutu gaila, vis dar labai didelis verysad.gif viena diena gerai, tris blogai ir taip jau sitiek menesiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Doremifa,2010 12 05, 14:40]
aciu uz pastebejimus-kaip jis sake-manes niekas nemyli -tik vaikai ir jis pats save myli.tiesa tas buvo truputuka aksciau nei pamaciau jai siunciamas sirdeles ,oro bucinius.ir zodzius kaip as tave myliu.net ir dabar-neskambina,juk ne man ,o vaikams .zadejo bet neistesejo.matyt negali atsitraukt nuo savo zvaigzdes.as irgi manau kad jis niekada taip ir nesusitaike su sumazejusia laisve.laisve daryti viska kada nori,kur nori ir kaip nori.todel kaip jis sako ir buvo nelaimingas.o as .ar turejau as tokia laisve budama mama,su dviem mazais vaikais.ir jei ir dirbdavau ,dar maziau turejau laisves net savo asmeniniams reikalams.bet tai jo netrikdo.as kalta,as juo nepasirupinau,buvau frigidiska ir salta.vieno mano protrukio metu kai as snekejau su ta jo merga,as jai pasakiau ,kazi kiek tu butum istverusi mano vietoj-kai daliniesi 100kvadrartiniu metru dar su 3 seimom,kai miegi su vaikais vienam kambary ir uz lango bet kuriuo momentu ateina kas parukyt,o vasara langu buvo neimanoma uzdaryt,labai karsta buvo.taip kad jei jis buvo nelaimingas,kokiai man tada reikejo jaustis.bet ne ,mes ,moterys galim viska iskenteti.tik paskui tokioj situacijoj kazi kaip turime jaustis.
vis netelpa i galva kazkieno issakyta mintis,kad geriau besisypsanti vienisa mama ,negu su vyru kuris nemyli.jei vyras myli vaikus,gerbia ju motina,ir jei dar traukia vienas kita-nemanau kad tai butu perdaug didele auka.nes vienisu besisypsanciu motinu vargu ar galima surast.juk vaikai kiekviena diena primena apie ju teti,jei ypac kuris ar abu vaikai i ji panasus.tai kaip sypsotis-sukandus dantis-oi kaip gerai turbut vaikai nieko nepajus ir nesupras.ir bus tokie laimingi...
nepykit,jei ka izeidziau.negaliu suvaldyt savo pykcio ir liudesio.esu kaip zuvis po ledu.truksta oro ir muistausi nerasdama sau vietos.manau kad skaudesnio smugio gyvenime nesu gavusi.doremifa,teisingai pastebejo,nera ten jokios meiles.o jei nera meiles ir man,o jos nera-tiesiog manau kad zmones po tiek metu jungia ne vien meileviens kitam,yra kitu tauriu jausmu del kuriu verta gyvent.aisku jei to nori abudu.jei jis sutiks su mano pasiulymu pamastyt-nezinau koki termina pasiulyt.trys men man atrodo per mazai.jei jis su bendraus internetu tuos tris men -aistra tik stipres ir prisiminimai kaip gerai jam buvo su ja lovoj neleis uzsimirsti.net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 16:16)

aciu uz pastebejimus-

cia is tos serijos- ima pyktis del to ka paaukojau pati. taigi seniai yra aisku kad vyrai niekada neivertina to, ka moterys paaukoja del vyru, del seimos ir nera ko pykti, nes per prievarta niekas nelaiko nei tame kambarelyje susipaudus, nei neturint pinigeliu ir t.t. o pasilikti vien del to, kad yra vaikai- yra nesamone. kodel zmogus turi kenteti su nemylimu zmogumi, kai gali susirasti savo laime su kazkuo kitu. negalvokit sluota kad ginu jusu vyra, jokiu budu ne, jei bet kuri moteris taip elgtusis sakyciau lygiai ta pati ir manau kad pora, seima ar dar kas nors,nesvarbu, susideda is dvieju skirtingu individu, kurie negali sutapti ir palikti vienu, juk kiekvienas nori buti laimingas, kiekvienas nori daryti tai ka nori ir t.t. tai kitas negali to uzdrausti ir pasakyti- nedaryk to, nedaryk ano, as tau neleidziu, tu pamastyk, nes tu darai klaida, bet galbut tik vienam atrodo kad klaida, o kitam- teisingas sprendimas...

nezinau kokius cia vejus sumaliau, bet gal kas nors ka nors suprato smile.gif
Atsakyti
kažkaip pagalvojau iš kitos pusės – apie tas moteris, kurios susideda su vedusiais. ne, nenoriu išlieti čia kažkokio pykčio, neapykantos, bet... galvoju, aš negalėčiau taip: imti ir sugriauti kitų žmonių gyvenimus, o dar mažų vaikų, ir ant kitų skausmo stayti savo laimę. na tai kokia ten laimė bus, jei toks pamatas?
o kaip sąžinės dalykai?
et, senamadiška, aš turbūt, atsilikusi nuo gyvenimo. kokia čia sąžinė? šiais laikais pirmoj vietoj malonumas.

Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 12 05, 15:44)
cia is tos serijos- ima  pyktis del to ka paaukojau pati. taigi seniai yra aisku kad vyrai niekada neivertina to, ka moterys paaukoja del vyru, del seimos ir nera ko pykti, nes per prievarta niekas nelaiko nei tame kambarelyje susipaudus, nei neturint pinigeliu ir t.t.
nezinau kokius cia vejus sumaliau, bet gal kas nors ka nors suprato smile.gif

nors vienoj vietoj neabidna. tongue.gif nieko aš jam nepaaukojau. nepersistengiau. savęs žiūrėjau daugiau. ax.gif
Atsakyti

[quote=sluotaplius,2010 12 05, 15:16]
[quote=Doremifa,2010 12 05, 14:40]

vis netelpa i galva kazkieno issakyta mintis,kad geriau besisypsanti vienisa mama ,negu su vyru kuris nemyli.jei vyras myli vaikus,gerbia ju motina,ir jei dar traukia vienas kita-nemanau kad tai butu perdaug didele auka.nes vienisu besisypsanciu motinu vargu ar galima surast.
[/quote]

Drisciau papriestaraut , jau geriau vienai su vaikais , nei su vyru - kasdieniniai pykciai ,nepagarba, engimas , koliojimas visokiais zodzias vaiku akivaizdoje . Nors vaikus tas vyras ir myli , jais uzsiima. Kalbu is patirties. Vienai aisku financiskai sunkiau , bet dabar nera kasdieniniu pykciu ,barniu , nervu maziai...o per nervus zinot , visokioe negrumai organizmui.YpaC pastebejau , kai gyvenau su ex paskutiniu metu pykomes daug , pastoviai mane lydejo galvos skausmai. Daug nepasakosiu ,bet pasakysiu tiek - po issiskyrimo ,praejus liudesio etapui as sutvirtejau ,pradejau i viska kitaip ziureti, kaip nekeista galvos skausmai zymiai suretejo.Visa energija nebe barniams ar itampai skiriu (kai kad budavo gyvenant su ex) o sau maloniai veiklai 4u.gif Ex aisku ,isejo , bande grizt - nepriemiau , nes buvo tiek visokiu blogybiu prilinkejas ,kad ir prisimint nenoriu.... Veliau truputi gailejausi ,kad nepabandem dar karta kurt ateity kartu. Dabar manau , viskas ,kas nutiko ,kad taip isejo - TIK i NAUDA.
Atsakyti
[quote=adelė,2010 12 05, 13:30]
kažkaip pagalvojau iš kitos pusės – apie tas moteris, kurios susideda su vedusiais. ne, nenoriu išlieti čia kažkokio pykčio, neapykantos, bet... galvoju, aš negalėčiau taip: imti ir sugriauti kitų žmonių gyvenimus, o dar mažų vaikų, ir ant kitų skausmo stayti savo laimę. na tai kokia ten laimė bus, jei toks pamatas?
o kaip sąžinės dalykai?
et, senamadiška, aš turbūt, atsilikusi nuo gyvenimo. kokia čia sąžinė? šiais laikais pirmoj vietoj malonumas.

tiesa sakant nesu nei vienu nei kitu atstove, tik lygiai toks pat pamastymas, o kodel meiluze turi jaustis kalta? greiciausia pirmos pazinties akimirkomis vyriskis save pristate kaip laisva, nepriklausoma, o esu girdejusi ir tokiu atveju kaip palaidojusiu savo zmona ir tik po kurio laiko isaiskeja, kad jis vedes, kai jausmai buna isisiubave ir dazniausia nelabaika ir susitabdysi, o be to zinant kaip vyrai moka nupasakoti kokios ju zmonos raganos, ir t.t.t kaip buvo blogai, tai negi tai meiluzei turetu sauti i galva varyti vyra namo toliau gyventi tokio "laimingo" gyvenimo? cia tik pamastymas. o ir manau meiluze kalta tiek pat kiek ir zmona smile.gif t.y. meiluze kalta- kad ji susizavejo, o zmona kalta, kad ji nebezavi vyro.

p.s. o Sluotai vis tik manau, kad reiktu susirinkti paskutinius likucius savigarbos ir nustoti kurti iliuzinius planus apie neistikimo vyro gryzima. jeigu jis net neskambino, tai kokio velnio jis turetu gailetis savo poelgio ir prasytis grizti? Mieloji apie kokius triju menesiu terminus apmastymui kalbi? jis net baisiausiasme sapne to net nesapnuoja. Nes jeigu noretu grizti, tai niekur nebutu izvaziaves. Zinau, kad paciai beprotiskai skauda, bet kai reikia amputuoti ranka nereikia kiekvieno pirsto atskirai pjauti. Laikykis, nes tik Tu gali dabar sau padeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 05 gruodžio 2010 - 15:58
Sušaudyt tuos bernus! gun_bandana.gif bicycle.gif
Eisiu parsisiūsiu Titaniką, žiūrėsiu ir liūdėsiu viena pati.
Vis tiek reiks sugalvot būdą, kaip nukreipt tą savi skausmą tinkama linkme.
Aaai, dar šiandien ryt supratau, kaip gera yra miegoti ir kad man reikia kuo daugiau miegoti, nes miegant nejaučiu to skausmo širdy, kuris užklumpa tik nubudus.
Geras, tik dbr pastebėjau, koks Kalėdinis SM forumo fonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2010 12 05, 16:55)
tiesa sakant nesu nei vienu nei kitu atstove, tik lygiai toks pat pamastymas, o kodel  meiluze turi  jaustis kalta? greiciausia pirmos pazinties  akimirkomis vyriskis save pristate  kaip laisva, nepriklausoma, o esu  girdejusi ir tokiu atveju kaip palaidojusiu savo zmona  ir tik  po kurio laiko isaiskeja, kad jis vedes, kai jausmai buna isisiubave ir dazniausia nelabaika ir susitabdysi, o be  to zinant kaip vyrai  moka nupasakoti kokios ju zmonos raganos,  ir t.t.t  kaip buvo  blogai, tai negi tai  meiluzei turetu sauti i galva varyti  vyra namo toliau gyventi  tokio "laimingo" gyvenimo?  cia tik pamastymas. o ir manau meiluze kalta tiek pat  kiek ir zmona smile.gif t.y. meiluze kalta- kad  ji susizavejo, o zmona kalta, kad ji nebezavi vyro.

žinoma, gyvenime visokių dalykų nutinka, žmonės klystantys, meluojantys, ir kaltės čia visų esama. bet aš ir sakau: aš negalėčiau tapti ta lemtinga skyrybų priežastimi. aš atsitraukčiau. nes nesijausčiau laiminga niekada vien dėl to, kad kažkas per mane tapo nelaimingas.
Atsakyti
QUOTE(adelė @ 2010 12 05, 17:12)
žinoma, gyvenime visokių dalykų nutinka, žmonės klystantys, meluojantys, ir kaltės čia visų esama. bet aš ir sakau: aš negalėčiau tapti ta lemtinga skyrybų priežastimi. aš atsitraukčiau. nes nesijausčiau laiminga niekada vien dėl to, kad kažkas per mane tapo nelaimingas.

kazkoks yra posakis - savo laimes namelio nepastatysi ,ant kito nelaimes pamatu 4u.gif
Atsakyti

tiesa sakant nesu nei vienu nei kitu atstove, tik lygiai toks pat pamastymas, o kodel meiluze turi jaustis kalta? greiciausia pirmos pazinties akimirkomis vyriskis save pristate kaip laisva, nepriklausoma, o esu girdejusi ir tokiu atveju kaip palaidojusiu savo zmona ir tik po kurio laiko isaiskeja, kad jis vedes, kai jausmai buna isisiubave ir dazniausia nelabaika ir susitabdysi, o be to zinant kaip vyrai moka nupasakoti kokios ju zmonos raganos, ir t.t.t kaip buvo blogai, tai negi tai meiluzei turetu sauti i galva varyti vyra namo toliau gyventi tokio "laimingo" gyvenimo? cia tik pamastymas. o ir manau meiluze kalta tiek pat kiek ir zmona smile.gif t.y. meiluze kalta- kad ji susizavejo, o zmona kalta, kad ji nebezavi vyro.

Mano vyro eksmeiluze is musu bendro draugo puikiai zinojo, kad esame vede ir kad puikiai sugyvename. Atsigule su juo vos susitikusi, o po keliu savaiciu pradejo verkslenti, kokia nepakenciama meiluzes padetis. Pradejo vaizduoti nekalta mergaite, kuri negali miegoti su vedusiu vyru. Graziuoju ir piktuoju eme reikalauti, kad jis skirtusi, nes siulydamasi uz savo pinigus jam isnuomoti buta. Jis ir issiskyre, tik ne su manim, o su ja.
Zmonos "kalte" yra ta, kad po 7 ar 10 vedybinio gyvenimo metu ji nebeturi naujumo zavesio. Tokiu atveju visos zmonos yra kaltos ir pacios stumia vyrus i meiluzes glebi, ar taip supratau?
Atsakyti