Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

[quote=Meta24,2010 12 04, 22:59]
dekui, laikausi 4u.gif kazkaip kolkas labai ramiai, net neramu ko taip, gal kad nebe pirma karta skiriuosi su siuo zmogumi. Palikau eilini karta as, ir nenoriu leisti sau gryzti pas ji, nes nebematau prasmes,matau kad tai ne mano zmogus, kad mes labai skirtingi, abu kitaip santykius vertinam. Jis visada turedavo priekaistu man, retai kada pagirdabo, priesingai prie kitu zmoniu megdavo mestelti kokia fraze, mane uzgaunancia. Siaip paskutiniu metu tapo labai nervuotas, pykdavo jei ko paklausdavau, pastoviai leisdavo laika prie kompiuterio ar televizorio, nebejutau jokio jo demesio, pavargau nuo tokiu santykiu, nutariau viska baigti galutinai. Pavargau pabust kas ryta ir pradet diena mintimi, reikia skirtis. Dabar jauciuosi laisva ir daug ramesne... Jauciu, kad manes laukia grazi ateitis...
[/quote]

Saunuole Jus 4u.gif ryztis tokiam sprendimui tikrai nera lengva, bet veliau pajutusi palaima, dziaugsites kad tai padarete smile.gif Jei jau tvirtai nusprendete, tai nebesigreziokite atgal, gyvenkite toliau, kad ir siplnumo akimirkomis butu labai sunku wub.gif
[/quote]
dekui, noriu buti tvirta ir stengiuosi tokia buti smile.gif zinau, kad sunkiausia dar tik bus.jauciuosi, kaip sapne, negaliu patiket, kad viskas baigesi...
[quote=adelė,2010 12 04, 23:00]
nenusisekė man. doh.gif
vyras miegojo telefą po galvą pasikišęs. sugebėjau ištraukti ir perskaityt mergužėlės sms. o jis ėmė ir pabudo. blink.gif
[/quote]
kokios sms adele? kaip sureagavo?
Papildyta:
Dekui sluota, jus taip saunuole, ir jus visos saunuoles. Liakykites ir nepasiduokit liudnom mintim 4u.gif negailekit saves, padekokit gyvenimui uz duota pamoka ir eikit i prieki, gyvenimas nestovi vietoje, tad zenkite kartu su juo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad ir kaip butu sunku, galvokite kad viskas tik i gera. Kad tai kazko naujo gero pradzia 4u.gif stengiuosi, kazkuo uzsiimti, kad nebutu kada galvoti, mastyti apie sprendima. manau pasielgiau teisingai. ryt dirbsiu ir uz kolege, ir laiko nebus mastymams ir pinigine papilnes thumbup.gif
Atsakyti
saidutea jei atvirai, tik neisizeiskite, bet teisingai pastebeta sunkumai, oi dar tik prasides, o ir kad issiskyrete suvokste, tik po kokiu poros savaiciu wub.gif wub.gif wub.gif tikiu, kad palikti ir pripazinti, kad jis jums netiko labai sunku, gal net dar sunkiau, nei buti paliktai wub.gif

adele tikrai labai idomu, kaip jusu vyras sureagavo? esu as savo ex tel ir uzskaiciusi ir jam pamacius, tai ojojoj kaip pasiuto, ale as netikiu ka jis kalba ir pan blink.gif o tel tekstas kitai buvo: tu mano stebuklas, labiau uz viska noriu tave vesti ir tureti vaiku, kai tuo tarpu jau as laukiausi doh.gif doh.gif doh.gif ta akimirka nieko nebeklausiau, tik ironiskai nusijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 04, 23:18)
saidutea jei atvirai, tik neisizeiskite, bet teisingai pastebeta sunkumai, oi dar tik prasides, o ir kad issiskyrete suvokste, tik po kokiu poros savaiciu wub.gif  wub.gif  wub.gif  tikiu, kad palikti ir pripazinti, kad jis jums netiko labai sunku, gal net dar sunkiau, nei buti paliktai wub.gif

adele tikrai labai idomu, kaip jusu vyras sureagavo? esu as savo ex tel ir uzskaiciusi ir jam pamacius, tai ojojoj kaip pasiuto, ale as netikiu ka jis kalba ir pan blink.gif o tel tekstas kitai buvo: tu mano stebuklas, labiau uz viska noriu tave vesti ir tureti vaiku, kai tuo tarpu jau as laukiausi doh.gif  doh.gif  doh.gif ta akimirka nieko nebeklausiau, tik ironiskai nusijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nera ko isizeisti mirksiukas.gif tikiu, tikiu.
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 12 05, 00:29)
nera ko isizeisti mirksiukas.gif tikiu, tikiu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif gerai kad siais metais palikote, pradesit naujus su naujom viltim wub.gif
Atsakyti
Saidutea ir Meta 24 zaviuosi jusu stiprybe 4u.gif tikrai Dievas atlygins ir dar sutiksit save verta zmogu, o jus vertos pacio geriausio mirksiukas.gif laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
mano istorija tokia, kad pastarąjį pusmetį vis pykomės, santykiai buvo labai atšąlę, kol galiausiai jis susirado kitą.
galvojau, kad jo nebemyliu, bet kai situacija pasikeitė, staiga prabudo baisi meilė. g.gif ir va dabar kankinuosi.
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 04, 23:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  gerai kad siais metais palikote, pradesit naujus su naujom viltim wub.gif

biggrin.gif thumbup.gif teisingai 4u.gif dekui uz palaikyma 4u.gif
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 04, 23:44)
Saidutea ir Meta 24 zaviuosi jusu stiprybe 4u.gif  tikrai Dievas atlygins ir dar sutiksit save verta zmogu, o jus vertos pacio geriausio mirksiukas.gif  laikykites visos 4u.gif

dekui, laikykimes visos 4u.gif

QUOTE(adelė @ 2010 12 04, 23:45)
mano istorija tokia, kad pastarąjį pusmetį vis pykomės, santykiai buvo labai atšąlę, kol galiausiai jis susirado kitą.
galvojau, kad jo nebemyliu, bet kai situacija pasikeitė, staiga prabudo baisi meilė. g.gif ir va dabar kankinuosi.
tai viskas paeiliui ir vyko. pradejot pyktis, atsalo santykiai, ir jis vietoj to, kad bandytu santykius saugoti, susirado kita. meskit jus ji is galvos, kaip jis ismete jus is savosios 4u.gif jei jis jusu nebrangino, kodel turetumes jus del jo kankintis 4u.gif
Atsakyti
adele tikrai labai idomu, kaip jusu vyras sureagavo? esu as savo ex tel ir uzskaiciusi ir jam pamacius, tai ojojoj kaip pasiuto, ale as netikiu ka jis kalba ir pan blink.gif o tel tekstas kitai buvo: tu mano stebuklas, labiau uz viska noriu tave vesti ir tureti vaiku, kai tuo tarpu jau as laukiausi doh.gif doh.gif doh.gif ta akimirka nieko nebeklausiau, tik ironiskai nusijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

et, nieko. truputį pyktelėjo ir tiek. po to dar pakalbėjom. ramiai. paklausiau, ar tikras, kad po 10 metų bendro gyvenimo ji bus tokia pati nuostabi kaip po kelių mėn. pažinties? atsakė, kad nežino. tai paklausiau, ar verta tuomet dėl to griauti šeimą, jei paskui vėl bus tas pats?
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2010 12 05, 00:51)
biggrin.gif  thumbup.gif teisingai 4u.gif dekui uz palaikyma 4u.gif

dekui, laikykimes visos 4u.gif

tai viskas paeiliui ir vyko. pradejot pyktis, atsalo santykiai, ir jis vietoj to, kad bandytu santykius saugoti, susirado kita. meskit jus ji is galvos, kaip jis ismete jus is savosios 4u.gif jei jis jusu nebrangino, kodel turetumes jus del jo kankintis 4u.gif

tas tai taip. bet kad, matyt, per silpnas aš žmogus. ir be to, įžvelgiu savo kaltę, aš jo irgi nebranginau.
Atsakyti
o as skyriaus jau du kart... abu kartus pati ji palikau, po to jam manes pasiilgus vel parlekdavau pas ji, ir dabar vel sedziu duobej cray.gif gryzau pas ji ir kenciu cray.gif myliu as ji bet man su juo nera gerai, tiesiog zmogus nemoka nei parodyt meiles nei aplamai labai skirtingi, mum labai sunku buti pora cray.gif nebezinau ka daryt, vel galvoju apie skyrybas.... cray.gif budama su juo nesijauciu laiminga, nors ir myliu, bet esu nelaiminga su juo. yra daug priezasciu. palikt man vel ji ? verysad.gif jis nesikeicia o as su juo budama prarandu save savo gyvenima ir savigarba
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 23, 17:17)
Dar galėčiau suprast, jei jis gailėtūsi... Bet nesakykit sunku šitaip žemintis prieš vyrą?

Cashmere,lygiai pries metus buvau tapusi sio skyrelio skaitytoja koki pora menesiu, paskui visus metus ne karto neatsidariau. Siandien pamaciau visai netycia ir pasidare idomu. Jusu vieninteles is cia esanciu nikas man matytas. Tik perskaiciusi jusu postus neatsistebiu. Arba jus ne tas pats zmogus (avatare tada buvo baltas meskutis), arba kazkas jumyse stipriai pasikeite. Visada buvote jauki, pozityvi pasnekove, o dabar matau jusu izeidinejimus ir priekaistus kitoms narems. Ar viskas gerai, mieloji Cashmere? Neskaiciau visos temos, bet maciau, kad anuos santykius del kuriu tada kentejote uzbaigete, o dabar kuriate naujus. Regis si tema jau yra nebeaktuali, taciau aktyviai dalyvaujate pokalbiuose ir is tokiu pasisakymu, kuriuose nuolat pabreziama, jog atleidziancios ar kovojancios moterys yra skudurai, kyla klausimas, - kodel? Ar tik nesigailite to, kad nebandete kovoti uz savo meile, ar jums jis nesuteike sanso? Tikrai prasau neisizeisti, tiesiog man noretusi, kad uzbrauktumete nuoskaudas ir atrastumete savo sirdutej ramybe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 05, 01:02)
o as skyriaus jau du kart... abu kartus pati ji palikau, po to jam manes pasiilgus vel parlekdavau pas ji, ir dabar vel sedziu duobej cray.gif gryzau pas ji ir kenciu cray.gif myliu as ji bet man su juo nera gerai, tiesiog zmogus nemoka nei parodyt meiles nei aplamai labai skirtingi, mum labai sunku buti pora cray.gif nebezinau ka daryt, vel galvoju apie skyrybas.... cray.gif budama su juo nesijauciu laiminga, nors ir myliu, bet esu nelaiminga su juo. yra daug priezasciu. palikt man vel ji ? verysad.gif  jis nesikeicia o as su juo budama prarandu save savo gyvenima ir savigarba

išties sunku kitam kažką patarti. bet jei tai jau kartojasi ir kartojasi...
Papildyta:
žiūriu čia daug naktinėjančių. bigsmile.gif
gerai, kad nors kur galima rasti su kuo pakalbėti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2010 12 05, 01:02)
o as skyriaus jau du kart... abu kartus pati ji palikau, po to jam manes pasiilgus vel parlekdavau pas ji, ir dabar vel sedziu duobej cray.gif gryzau pas ji ir kenciu cray.gif myliu as ji bet man su juo nera gerai, tiesiog zmogus nemoka nei parodyt meiles nei aplamai labai skirtingi, mum labai sunku buti pora cray.gif nebezinau ka daryt, vel galvoju apie skyrybas.... cray.gif budama su juo nesijauciu laiminga, nors ir myliu, bet esu nelaiminga su juo. yra daug priezasciu. palikt man vel ji ? verysad.gif  jis nesikeicia o as su juo budama prarandu save savo gyvenima ir savigarba

ech, kad ta pasididziavimo kaina butu kiek mazesne wub.gif visos zinome, kaip sunku yra isgyventi skyrybas, kokia to kaina ir kiek tai uztrunka verysad.gif jusu situacija labai bjauri, truksta jum drasos, arba pasiduodate, nusilpstate ir vel ji priemate ax.gif ech uzburtas ratas ir kartu blogai ir atskirai negerai, o pagalvokit jei jis su kita butu? dar labiau skaudetu blush2.gif ech, arba jus pasirysite ir galutinai ji paliksite, arba taikysites su esama situacija, arba galu gale, kuris nors is jusu susiras kita doh.gif laikykites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adelė @ 2010 12 05, 00:45)

zinokit jauciu, kad visoms sitaip buna, pyksti engi, atrodo nebemyli, bet neduok Dieve issiskiri, tai verki krokodilo asaromis, kartoji kad jis buvo pats geriausias, myli ji labiau uz viska, visi kiti atrodo berysio, tik tas maniskis vienintelis ir nepakartojamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir visos blogybes tampa tokios pakenciamos, ai ka cia pakenciamos, toks jausmas, kad ju net nebera :lotuliukas ir taip prasideda ilgas kankynes periodas wub.gif wub.gif wub.gif vat tau ir meile blink.gif
Atsakyti