[quote=Meta24,2010 12 04, 22:59]
dekui, laikausi

kazkaip kolkas labai ramiai, net neramu ko taip, gal kad nebe pirma karta skiriuosi su siuo zmogumi. Palikau eilini karta as, ir nenoriu leisti sau gryzti pas ji, nes nebematau prasmes,matau kad tai ne mano zmogus, kad mes labai skirtingi, abu kitaip santykius vertinam. Jis visada turedavo priekaistu man, retai kada pagirdabo, priesingai prie kitu zmoniu megdavo mestelti kokia fraze, mane uzgaunancia. Siaip paskutiniu metu tapo labai nervuotas, pykdavo jei ko paklausdavau, pastoviai leisdavo laika prie kompiuterio ar televizorio, nebejutau jokio jo demesio, pavargau nuo tokiu santykiu, nutariau viska baigti galutinai. Pavargau pabust kas ryta ir pradet diena mintimi, reikia skirtis. Dabar jauciuosi laisva ir daug ramesne... Jauciu, kad manes laukia grazi ateitis...
[/quote]
Saunuole Jus

ryztis tokiam sprendimui tikrai nera lengva, bet veliau pajutusi palaima, dziaugsites kad tai padarete

Jei jau tvirtai nusprendete, tai nebesigreziokite atgal, gyvenkite toliau, kad ir siplnumo akimirkomis butu labai sunku
[/quote]
dekui, noriu buti tvirta ir stengiuosi tokia buti

zinau, kad sunkiausia dar tik bus.jauciuosi, kaip sapne, negaliu patiket, kad viskas baigesi...
[quote=adelė,2010 12 04, 23:00]
nenusisekė man.
vyras miegojo telefą po galvą pasikišęs. sugebėjau ištraukti ir perskaityt mergužėlės sms. o jis ėmė ir pabudo.
[/quote]
kokios sms adele? kaip sureagavo?
Papildyta:
Dekui sluota, jus taip saunuole, ir jus visos saunuoles. Liakykites ir nepasiduokit liudnom mintim

negailekit saves, padekokit gyvenimui uz duota pamoka ir eikit i prieki, gyvenimas nestovi vietoje, tad zenkite kartu su juo.

kad ir kaip butu sunku, galvokite kad viskas tik i gera. Kad tai kazko naujo gero pradzia

stengiuosi, kazkuo uzsiimti, kad nebutu kada galvoti, mastyti apie sprendima. manau pasielgiau teisingai. ryt dirbsiu ir uz kolege, ir laiko nebus mastymams ir pinigine papilnes