Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

Labas aggrre, vyrai mėgsta sakyti myliu, nors iš tikro net nežino ar myli, jiems atrodo kad myli, o giliai širdį abejoja dėl savo pasirinkimo.

Puikiai suprantu tavo pyktį ir tikrai nepritariu kitom, kurios sako, kad jei mylim tegul būna jie laimingi, džiaukimės jų laime. Niekada nesidžiaugiau ir nesidžiaugsiu, gal būsiu savanaudė, bet jam nerūpėjo mano laimė, kai man už akių pas kitą į lovą lindo...
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 08, 09:30)
Labas aggrre, vyrai mėgsta sakyti myliu, nors iš tikro net nežino ar myli, jiems atrodo kad myli, o giliai širdį abejoja dėl savo pasirinkimo.

Puikiai suprantu tavo pyktį ir tikrai nepritariu kitom, kurios sako, kad jei mylim tegul būna jie laimingi, džiaukimės jų laime. Niekada nesidžiaugiau ir nesidžiaugsiu, gal būsiu savanaudė, bet jam nerūpėjo mano laimė, kai man už akių pas kitą į lovą lindo...
Neteko sutikti nei vieno vyro, kuris sakytų, kad myli, bet paskui nueitų "na lieva" arba po kažkiek laiko suprastų, kad visgi nemylėjo.... Taip kad skirtingos patirtys ir lemia skirtingas nuomones bei patarimus smile.gif
O džiaugtis kito laime, kad jis pas kažką į lovą įlindo aš pvz niekados nesakiau. Aš tik esu rašiusi, kad galima daleisti galimybę, kad tas vyras, kuris išeina pas kitą (jau PO prisipažinimo, kad tokia yra), kad tas vyras galbūt tikrai jai jaučia jausmus. Didesnius ir kitokius, nei žmonai/merginai (vėliau jau tapsiančiai ex). O jeigu jaučia, kad nemyli, bet vistiek su ta pana tamposi ir leidžia jai toliau svajoti, tačiau galiausiai permiegojęs su kita, pareiškia, kad nemylėjo (arba kad taip susiklostė aplinkybės doh.gif ) - toks vyras yra negarbingas ir tiek.
Atsakyti
sveikos merginos.manyciau kad jei vyras abejoja ir praejo meile manau turi apie tai pasakyti o ne pirmiau susiranda kita ir tada pasako -as taves nebemyliu.taip elgtis irgi manau nera sazininga.nes man bent jau nuo to daug skaudziau .jei jau jam taip blogai buvo su manim,kodel dar planavo su manim,kodel zaidem namus.nusipirkom namus,planavom apie bendra versla ir staiga viskas blogai.dar rugseji jis mane ramino,tiek iskentejom pakentesim dar tas kelias savaites-o po keliu savaiciu jis pats jau nebekentejo.tai manau turiu pilna teise jo negerbt kaip jis negerbe manes ,mano jausmu.jis pats ieskojo kitos,prasydmas manes dar pakenteti.idomu zinoti ,kam.taip kad daugumas vyru yra kiaules.jiems rupi tik ju jausmai ir tik ju laime.o mest tipo turim dziaugtis kad jiems gerai,nejuokinkit.... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 08, 10:04)
jiems rupi tik ju jausmai ir tik ju laime.o mest tipo turim dziaugtis kad jiems gerai,nejuokinkit.... gun_bandana.gif

Nu ko tu užsiciklinai ties tuo, kad reikia džiaugtis už vyrus, kai jie išėjo pas kitą. Esmė buvo ta, kad galima DALEISTI mintis apie tai, kad kitur rado tikresnę meilę. Bet kaip jau minėjau, neištikimybės, išdavystės atveju nei džiaugtis, nei kažko daleidinėti nesinori, ir aš tą puikiai suprantu.
O antras dalykas - kas jus mokė, kad reikia savo laime ir jausmais nusoti rūpintis, jeigu vyrą susirandate? Ar čia tas motiniškas instinktas tiek veikia, kad ir vyrais kaip vaikais pradedam rūpintis, o paskiau aimanuojam, kai jie išeina pas tokias, kurios rūpinasi savimi ir tik savimi.....
Kiek tekę pastebėti, kuo daugiau vyrams lendi į subinę (atsiprašant), tuo labiau jie kariasi ant galvos. Pasiskaitykit, net ir forume temų prikurta apie tai, kodėl vyrai myli tas, kurios jiems abejingos ir pan. Ką dabar daryti, kad pasaulis nėra tobulas, kad vyrauja įvairiausi "katės-pelės" žaidimai, kad žmonės nepastovūs, kad nevertina kito nuoširdžių pastangų....
Bet užtai kai perpranti "žaidimo taisykles" ir įsivedi savas.......ir sutikus tinkamą žmogų jas pritaikai, viskas aplink nušvinta visai kitomis spalvomis ir tada pamatai, kad tikrai ne visi vyrai kiaulės (kaip ir ne visos moterys neturi ką apsirengti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 08, 10:04)
sveikos merginos.manyciau kad jei vyras abejoja ir praejo meile manau turi apie tai pasakyti o ne pirmiau susiranda kita ir tada pasako -as taves nebemyliu.taip elgtis irgi manau nera sazininga.

Su manim taip pasielgė po 7 metų draugystės. Vyrai taip elgiasi deja...
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 12 07, 16:40)
aš su saviškiu matausi.. planuoja atvykti į mano gimtadienio šventę.. bendraujam draugiškai ir gražiai, sutariam db net geriau,nei būdami pora ir kartu gyvendami..  smile.gif išsiskyrėm gražiuoju, skaudėjo aišku žiauriai, bet išgyvenau ir db normaliai bendraujam..  smile.gif gal,kai atsiras pas jį ar pas mane antra pusė, tas bendravimas savaime nutrūks, nežinau, bet kol kas bendraujam ir jaučiuosi žymiai geriaau,nei jį ignoruodama ar linkėdama jam blogo.. jei nebuvom  laimingi kartu, gal būsim laimingi atskirai?    tikiu,kad niekas nevyksta be priežasties.. o gal mes turėjom išsiskirti,kad suprastume,jog vistik vienas be kito negalim..laikas viską sudėlios į savo vietas, kol kas mėgaujuosi gyvenimu ir neanalizuoju nieko  smile.gif  4u.gif

As su ex vyru oficialiai issiskyriau pries metus, atskirai gyvenam pusantru metu. Bet bendravima palaikome. Buvome tikri draugai tol, kol neatsirado pas ji drauge. Dabar jis su ja jau pusmeti gyvena kartu musu namuose sad.gif Buvo labai skaudu tai suzinoti. Tai va. Ji draudzia jam su manim bendrauti ir palaikyti bet koki rysi. Suprantu ja is tikruju. As taip pat nenoreciau, kad mano draugas bendrautu su savo ex. Ji jaucia pavyda, galbut konkurencija. Bet vistiek, kai man reikia pagalbos, zinau, kad galiu kreiptis i ji. Ir jis padeda. Taip pat zinau, kad tai amzinai nesites... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 07, 16:44)
O man siandien liudna, tiksliau jau paskutiniomis dienomis jauciuosi prastai verysad.gif atrodo apsipranti su esama situacija ir laiko pas mane jau daug praejo, bet as taip jo pasiilgau, taip noreciau ji apsikabinti ir pasakyti, na kodel tu su manimi sitaip pasielgei? protas suvokia, kaip jis mane iskaudino, bet sirdis taip jo pasiilgo verysad.gif siandien uzuodziau vyra pasikvepinusi kvepalais, kuriais kvepinos maniskis, tai manau kiekviena suprantate, kaip kvapai sugrazina i prisiminimus cry.gif noreciau pabusti ir suprasti, kad viskas, kad vyko su manimi, buvo tik sapnas verysad.gif
Dziaugiuosi, kad yra sis forumas, man jis tikrai daug padeda, ypac kai jau labai sunku, paskaitai, kad kitiems ne ka lengviau wub.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 07, 23:54)
Sakytum apie mano ex kalbi biggrin.gif net juokas paėmė.

biggrin.gif kiba gal tas pats buvo biggrin.gif juokauju wink.gif
nenusimink, patikek tikrai suprantu, man irgi skauda, ir tikrai kartais kaip kazkas paminejo, kad labiau skauda suduzusiu svajoniu nei fakto , kad paliko. nu bet nieko, gyvensim, reikia smile.gif)

siandien visai gerai, nors vakar pries miega ejo visos mintys, neuzmigau ilgiau, ejau net parukyt. bet siandine sviezesne galva, istikro reikia kuo maziau galvoti apie tai, kuo maziau galvoti apie fakta, svajones , atsiminimus, nes kitaip turbut tiesiog sugadintos dienos bus ....

QUOTE(Skonis @ 2010 12 08, 10:17)
Kiek tekę pastebėti, kuo daugiau vyrams lendi į subinę (atsiprašant), tuo labiau jie kariasi ant galvos. Pasiskaitykit, net ir forume temų prikurta apie tai, kodėl vyrai myli tas, kurios jiems abejingos ir pan. Ką dabar daryti, kad pasaulis nėra tobulas, kad vyrauja įvairiausi "katės-pelės" žaidimai, kad žmonės nepastovūs, kad nevertina kito nuoširdžių pastangų....

va cia tai thumbup.gif pastebejimas. istikro tiap ir yra, bet kaip ta saltumo krisleli nuolat ....
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2010 12 08, 11:17)
Nu ko tu užsiciklinai ties tuo, kad reikia džiaugtis už vyrus, kai jie išėjo pas kitą. Esmė buvo ta, kad galima DALEISTI mintis apie tai, kad kitur rado tikresnę meilę. Bet kaip jau minėjau, neištikimybės, išdavystės atveju nei džiaugtis, nei kažko daleidinėti nesinori, ir aš tą puikiai suprantu.
O antras dalykas - kas jus mokė, kad reikia savo laime ir jausmais nusoti rūpintis, jeigu vyrą susirandate? Ar čia tas motiniškas instinktas tiek veikia, kad ir vyrais kaip vaikais pradedam rūpintis, o paskiau aimanuojam, kai jie išeina pas tokias, kurios rūpinasi savimi ir tik savimi.....
Bet užtai kai perpranti "žaidimo taisykles" ir įsivedi savas.......ir sutikus tinkamą žmogų jas pritaikai, viskas aplink nušvinta visai kitomis spalvomis ir tada pamatai, kad tikrai ne visi vyrai kiaulės (kaip ir ne visos moterys neturi ką apsirengti  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif
Papildyta:
bet is pradziu jauniems labai,na bent nuo20,atrodo kitu patarimai-slepk pinigus,nesakyk kur eini ir pan atrodo siaubingai,tai ir klojau visa teisybe visada,pasidariau jam nebeidomi.tik sakau neturi taip elgtis su zmogum.juk buvom labai artimi.kaip taip pasielgt su zmogum-pasakyk nebemyliu,negerai man su tavim yra ir vsio.bet ne,pirma pasielgia kiauliskai ir paskui tik sneka -man rupi kaip tu gyvensi-isvertus i musu kalba,buk gera neprasyk alimentu.noriu kad gyventum salia su vaikais kad galeciau tau padet-isvertus gyvenk salia kad as galeciau matyt vaikus kasdien ir kiek noresiu kontroliuosiu tavo gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sluotaplius: 08 gruodžio 2010 - 11:07
QUOTE(Skonis @ 2010 12 08, 09:49)
Neteko sutikti nei vieno vyro, kuris sakytų, kad myli, bet paskui nueitų "na lieva" arba po kažkiek laiko suprastų, kad visgi nemylėjo.... Taip kad skirtingos patirtys ir lemia skirtingas nuomones bei patarimus smile.gif
O džiaugtis kito laime, kad jis pas kažką į lovą įlindo aš pvz niekados nesakiau. Aš tik esu rašiusi, kad galima daleisti galimybę, kad tas vyras, kuris išeina pas kitą (jau PO prisipažinimo, kad tokia yra), kad tas vyras galbūt tikrai jai jaučia jausmus. Didesnius ir kitokius, nei žmonai/merginai (vėliau jau tapsiančiai ex). O jeigu jaučia, kad nemyli, bet vistiek su ta pana tamposi ir leidžia jai toliau svajoti, tačiau galiausiai permiegojęs su kita, pareiškia, kad nemylėjo (arba kad taip susiklostė aplinkybės  doh.gif  ) - toks vyras yra negarbingas ir tiek.

Taip negarbingas ir bailys. Apskritai tikriausiai visi vyrai bailiai.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 08, 00:54)
Atrodo manęs niekas nesuprantat. Jis tiek laiko, buvo su manim... Mūsų draugystė buvo kaip iš idealiausio meilės romano ar filmo.

Jus jau suaugusi moteris,bet is jusu postu atrodo,kad butumet naivi mergaite,tikinti pasakomis,laika suaugti,gyvenimas kartais buna ziaurus,zmones kartais klysta,na neisejo jam jusu pamilti,tai ka jam reikejo daryti?Raset,kad jau jus pasveikot,ne velnio nepasveikot,laikotes isikabinusi i ta praeiti ir niekaip nenustojat nagrineti visko doh.gif .
QUOTE(Skonis @ 2010 12 08, 11:17)
Bet užtai kai perpranti "žaidimo taisykles" ir įsivedi savas.......ir sutikus tinkamą žmogų jas pritaikai, viskas aplink nušvinta visai kitomis spalvomis ir tada pamatai, kad tikrai ne visi vyrai kiaulės (kaip ir ne visos moterys neturi ką apsirengti  lotuliukas.gif )

Pritariu jusu postui,gerai parasete thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 08 gruodžio 2010 - 11:35
QUOTE(Skonis @ 2010 12 08, 09:23)

Anekdotas iš gyvo gyvenimo, kalba mamos draugė:

- Kai mirė mano pirmasis vyras, ėjau kasdien į bažnyčią ir taip prašiau Dievo, kad atsiųstų man naują vyrą, bet kokį, svarbu, kad nebūčiau viena. Tai bet kokį ir davė.... Ot kvaiša, būčiau žinojus, būčiau geresnio paprašius...

lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif geras sitas smile.gif smile.gif Sveikos visos 4u.gif na kaip jusu siandien nuotaikeles? ar esat stiprios ir optimistiskai ziurit i ateiti? as laikausi visai neblogai. Eksas pradejo skambineti, siandien brangiausiaja pavadino. Jis dar galvoja, kad as tik trumpam isejau is jo, pagasdini tipo ji. dar nesupranta kad as rimtai su juo issiskyriau. Nori taikytis, bet kokia to prasme, vel nuolatiniai pykciai, ir jautimasis nepilnaverte? ne, as to nenoriu. O tiketi, kad jis pasikeis, jau nebeturiu jegu, per daug kartu patikejau ir buvau nuvilta... Pradedu tiket, kad zmones nesikeicia. Na nebent kai labai nori...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 11:35)
Jus jau suaugusi moteris,bet is jusu postu atrodo,kad butumet naivi mergaite,tikinti pasakomis,laika suaugti,gyvenimas kartais buna ziaurus,zmones kartais klysta,na neisejo jam jusu pamilti,tai ka jam reikejo daryti?Raset,kad jau jus pasveikot,ne velnio nepasveikot,laikotes isikabinusi i ta praeiti ir niekaip nenustojat nagrineti visko doh.gif .

Ačiū
Šiaip ar taip parašiau kaip jaučiuosi, na nenorėjot suprasti, ką padarysi.
Pasveikau, tikrai. Ir pasimokiau, nebesvajoti tiek, kad paskui nesikankinčiau. Jeigu upss netyčia. Pati nežaidžiu su vyrų jausmais, jei nemyliu reiškia ir nepamilsiu. Tiesiog norėčiau atvirumo ir iš jų pusės. Ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 08 gruodžio 2010 - 13:36