QUOTE(Cashmere @ 2010 12 08, 10:30)
Labas aggrre, vyrai mėgsta sakyti myliu, nors iš tikro net nežino ar myli, jiems atrodo kad myli, o giliai širdį abejoja dėl savo pasirinkimo.
Puikiai suprantu tavo pyktį ir tikrai nepritariu kitom, kurios sako, kad jei mylim tegul būna jie laimingi, džiaukimės jų laime. Niekada nesidžiaugiau ir nesidžiaugsiu, gal būsiu savanaudė, bet jam nerūpėjo mano laimė, kai man už akių pas kitą į lovą lindo...
Na nežinau, ar mėgsta... mano egzempliorius, jei nemyli tai ir nesako... kai buvo įsimylėjęs sakydavo. Nuoširdžiai. Ir dabar žinok čia buvo meilė ar nemeilė

o dėl to lai jie būna laimingi

na tikriausiai čia iš paguodos sau serijos, o kas daugiau belieka

jei sakysiu, kad pykstu, vadinasi, tik dar labiau sureikšminsiu, va jei tipo laimės palinkėsiu tai būsiu išdidi, ori ir aukščiau JO...

nu tarkim, manęs vis tiek neįtikins, kad kas nors tikrai nuoširdžiai linki tos laimės, pavyzdžiui, mes dabar bendraujam, kaip ir nebėra kažkokio pykčio man ar didelės nuoskaudos, nelinkiu aš jam kažko blogo, bet vat kad galvočiau lai įsimyli, būna pats laimingiausias tai tikrai taip nėra ir nebus, gali tiesiog neberūpėti ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 15:07)
Jus nepykite ant manes,bet as pasakiau tai,ka as matau is jusu puses.Labai teisingai dabar parasete,nereikia per daug svajoti,nereikia per daug tiketis,tiesiog reikia dziaugtis ta diena,kai esate su tuom zmogumi,o kaip bus ateityje,tai jus nieko nesuplanuosit.
O nepagalvojote,kad jis nenorejo tos tiesos sakyti,nes bijojo jus iskaudinti?Del to gal dar lauke,galvojo gal pavyks jus pamilti,tuo tikejo.Atleiskit,bet as nematau jusu situacijoje,kodel reiktu pykti ant jo.
Aš suprantu, kad Jums jūsų pasisakymas labai protingas atrodo, bet mano asmenine nuomone, tai nesąmonė visiška. Na taip, reikia džiaugtis ta diena, bet, deja, normalūs rimti santykiai, o ne eiliniai pasitampymai iki kol horizonte pasirodys kažkas geresnio, vis dėl kelia tam tikras viltis ir natūralu mąstyti apie ateitį bei kurti kažkokius planus. Antraip aš nematau tokiuose santykiuose jokios perspektyvos ir jų tęsti nereikia, nes kuo ilgiau būni su žmogumi, tuo labiau prisiriši, tuo labiau įsileidi į savo gyvenimą, aplinką ir čia jau tikrai neapsimesi, kad nieko nesitiki ir tiesiog džiaugiesi ta diena
O su tuo "jis nenorėjo tiesos sakyti, nes bijojo įskaudinti"

nu dar tokio vyro sutikusi tai nebuvau. Nieko jie negalvoja, tiesiog taip yra patogiau ir bijo ne įskaudinti, o tai kad moteris išklausiusi tokias "abejones" trenks durimis ir patogus variantas dings. O pykti yra dėl ko ant tokių vyrų, dėl to kad galvoja vien apie save ir vietoj to, kad patys užbaigtų santykius sąžiningai ir vyriškai, laukia, kol pačiai nusibos .