Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(aggree @ 2010 12 08, 14:33)
Ačiū
Šiaip ar taip parašiau kaip jaučiuosi, na nenorėjot suprasti, ką padarysi.
Pasveikau, tikrai. Ir pasimokiau, nebesvajoti tiek, kad paskui nesikankinčiau. Jeigu upss netyčia. Pati nežaidžiu su vyrų jausmais, jei nemyliu reiškia ir nepamilsiu. Tiesiog norėčiau atvirumo ir iš jų pusės. Ir tiek.

Jus nepykite ant manes,bet as pasakiau tai,ka as matau is jusu puses.Labai teisingai dabar parasete,nereikia per daug svajoti,nereikia per daug tiketis,tiesiog reikia dziaugtis ta diena,kai esate su tuom zmogumi,o kaip bus ateityje,tai jus nieko nesuplanuosit.
O nepagalvojote,kad jis nenorejo tos tiesos sakyti,nes bijojo jus iskaudinti?Del to gal dar lauke,galvojo gal pavyks jus pamilti,tuo tikejo.Atleiskit,bet as nematau jusu situacijoje,kodel reiktu pykti ant jo.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 15:07)
Atleiskit,bet as nematau jusu situacijoje,kodel reiktu  pykti ant jo.

Nes nesi jos situacijoje.

Papildyta:
Simbulis,

man labai patiko tavo istorija 4u.gif

'Aisku man tai buvo sokas, bet sakau jei nori eiti - eik, tik nesitikek kad prasysiu likti. Ir ka, jis isvaziavo i kita miesta.'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beveikrami: 08 gruodžio 2010 - 19:55
QUOTE(beveikrami @ 2010 12 08, 20:55)
Nes nesi jos situacijoje.
Papildyta:
Simbulis,

man labai patiko tavo istorija  4u.gif

'Aisku man tai buvo sokas, bet sakau jei nori eiti - eik, tik nesitikek kad prasysiu likti. Ir ka, jis isvaziavo i kita miesta.'

Dekui, as tiesiog norejau pasakyti, kad nereikia but isikibus i kita. Jeigu jam kyla noras eiti (cia kalbu nebutinai apie neistikimybe), tai jis anksciau ar veliau iseis smile.gif.
As leidau jam eiti, po teisybei tai kaip sakiau man buvo labai netiketa ir jo zodziu nepriemiau uz gryna piniga, bet kai jis po keliu dienu isvaziavo i kita miesta, tada jau supratau kad nejuokavo.... Bet jis gryzo... (na cia jau kita istorija, kai arba reikia tuoktis arba skirtis, mes susituokem ir esame kartu jau daugiau nei 3 m. kaip susituoke).

O siaip, toms kurioms sia akimirka sunku, kurios kencia ir atrodo, kad nieko blogiau buti negali, galiu pasakyti kad reikia islaukti ta laika, isgyventi... Banalu, bet teisybe, po kurio laiko, viskas pradeda rodytis kitaip...
Stiprybes jums visoms ir laikykites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 08 gruodžio 2010 - 20:58
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 08, 10:30)
Labas aggrre, vyrai mėgsta sakyti myliu, nors iš tikro net nežino ar myli, jiems atrodo kad myli, o giliai širdį abejoja dėl savo pasirinkimo.

Puikiai suprantu tavo pyktį ir tikrai nepritariu kitom, kurios sako, kad jei mylim tegul būna jie laimingi, džiaukimės jų laime. Niekada nesidžiaugiau ir nesidžiaugsiu, gal būsiu savanaudė, bet jam nerūpėjo mano laimė, kai man už akių pas kitą į lovą lindo...

Na nežinau, ar mėgsta... mano egzempliorius, jei nemyli tai ir nesako... kai buvo įsimylėjęs sakydavo. Nuoširdžiai. Ir dabar žinok čia buvo meilė ar nemeilė biggrin.gif o dėl to lai jie būna laimingi biggrin.gif na tikriausiai čia iš paguodos sau serijos, o kas daugiau belieka biggrin.gif jei sakysiu, kad pykstu, vadinasi, tik dar labiau sureikšminsiu, va jei tipo laimės palinkėsiu tai būsiu išdidi, ori ir aukščiau JO... lotuliukas.gif nu tarkim, manęs vis tiek neįtikins, kad kas nors tikrai nuoširdžiai linki tos laimės, pavyzdžiui, mes dabar bendraujam, kaip ir nebėra kažkokio pykčio man ar didelės nuoskaudos, nelinkiu aš jam kažko blogo, bet vat kad galvočiau lai įsimyli, būna pats laimingiausias tai tikrai taip nėra ir nebus, gali tiesiog neberūpėti ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 15:07)
Jus nepykite ant manes,bet as pasakiau tai,ka as matau is jusu puses.Labai teisingai dabar parasete,nereikia per daug svajoti,nereikia per daug tiketis,tiesiog reikia dziaugtis ta diena,kai esate su tuom zmogumi,o kaip bus ateityje,tai jus nieko nesuplanuosit.
O nepagalvojote,kad jis nenorejo tos tiesos sakyti,nes bijojo jus iskaudinti?Del to gal dar lauke,galvojo gal pavyks jus pamilti,tuo tikejo.Atleiskit,bet as nematau jusu situacijoje,kodel reiktu  pykti ant jo.

Aš suprantu, kad Jums jūsų pasisakymas labai protingas atrodo, bet mano asmenine nuomone, tai nesąmonė visiška. Na taip, reikia džiaugtis ta diena, bet, deja, normalūs rimti santykiai, o ne eiliniai pasitampymai iki kol horizonte pasirodys kažkas geresnio, vis dėl kelia tam tikras viltis ir natūralu mąstyti apie ateitį bei kurti kažkokius planus. Antraip aš nematau tokiuose santykiuose jokios perspektyvos ir jų tęsti nereikia, nes kuo ilgiau būni su žmogumi, tuo labiau prisiriši, tuo labiau įsileidi į savo gyvenimą, aplinką ir čia jau tikrai neapsimesi, kad nieko nesitiki ir tiesiog džiaugiesi ta diena biggrin.gif

O su tuo "jis nenorėjo tiesos sakyti, nes bijojo įskaudinti" lotuliukas.gif nu dar tokio vyro sutikusi tai nebuvau. Nieko jie negalvoja, tiesiog taip yra patogiau ir bijo ne įskaudinti, o tai kad moteris išklausiusi tokias "abejones" trenks durimis ir patogus variantas dings. O pykti yra dėl ko ant tokių vyrų, dėl to kad galvoja vien apie save ir vietoj to, kad patys užbaigtų santykius sąžiningai ir vyriškai, laukia, kol pačiai nusibos .
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 08, 23:17)
Aš suprantu, kad Jums jūsų pasisakymas labai protingas atrodo, bet mano asmenine nuomone, tai nesąmonė visiška. Na taip, reikia džiaugtis ta diena, bet, deja, normalūs rimti santykiai, o ne eiliniai pasitampymai iki kol horizonte pasirodys kažkas geresnio, vis dėl kelia tam tikras viltis ir natūralu mąstyti apie ateitį bei kurti kažkokius planus. Antraip aš nematau tokiuose santykiuose jokios perspektyvos ir jų tęsti nereikia, nes kuo ilgiau būni su žmogumi, tuo labiau prisiriši, tuo labiau įsileidi į savo gyvenimą, aplinką ir čia jau tikrai neapsimesi, kad nieko nesitiki ir tiesiog džiaugiesi ta diena  biggrin.gif

O su tuo "jis nenorėjo tiesos sakyti, nes bijojo įskaudinti"  lotuliukas.gif  nu dar tokio vyro sutikusi tai nebuvau. Nieko jie negalvoja, tiesiog taip yra patogiau ir bijo ne įskaudinti, o tai kad moteris išklausiusi tokias "abejones" trenks durimis ir patogus variantas dings. O pykti yra dėl ko ant tokių vyrų, dėl to kad galvoja vien apie save ir vietoj to, kad patys užbaigtų santykius sąžiningai ir vyriškai, laukia, kol pačiai nusibos .

Jei mano nuomone su jusu nesutampa,tai dar nereiskia,kad mano nuomone kvaila,nepamastet taip niekada?Ar jus pripazistate tik savo tiesa?Cia labai protinga jau bigsmile.gif ?
Na .nezinau,jei jau po keliu menesiu buvimo kartu reikia kurti ateities planus,tai man juokinga rolleyes.gif .Ir ne visi vyrai kiaules zinokit biggrin.gif ,ir ne visi blogi,kurie palieka moteris.

beveikrami,nebutina buti tokioje situacijoje,kad turetum nuomone apie ja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 22:56)
Jei mano nuomone su jusu nesutampa,tai dar nereiskia,kad mano nuomone kvaila,nepamastet taip niekada?Ar jus pripazistate tik savo tiesa?Cia labai protinga jau bigsmile.gif ?
Na .nezinau,jei jau po keliu menesiu buvimo kartu reikia kurti ateities planus,tai man juokinga rolleyes.gif .Ir ne visi vyrai kiaules zinokit biggrin.gif ,ir ne visi blogi,kurie palieka moteris.

beveikrami,nebutina buti tokioje situacijoje,kad turetum nuomone apie ja mirksiukas.gif .

Man kaip tik pasirode, kad butent tik jusu nuomone visada yra teisinga. Sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 09, 01:53)
Man kaip tik pasirode, kad butent tik jusu nuomone visada yra teisinga. Sorry uz  poster_offtopic.gif

Bet ar sakiau,kad jusu nuomone kvaila,nes ne tokia ,kaip mano?Nes man butent taip pasake.O siaip jau turejau nemazai as gyvenime patirties,kad galeciau dabar kitaip ziureti i visas sitas situacijas.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 08, 23:56)

Kiek zmoniu tiek nuomoniu, kiekvienas matome skirtingai, skirtingai jauciame, skirtingai kenciame. Kas gali pasakyti, kuri kentejo daugiau, kaip ismatuoti skausma? Yra ivairiu zmoniu, vieniems palengveja issiliejus, isdejus ex i suns dienas, koks jis blogas, nedoras ir pan., kita nieko nesakys, tyliai kentes viduje. Tai ar jai maziau skaudes, negu tai kuri istisai verkia?

Tad gerbkime vieni kitu nuomones, ir nera vienodu situaciju, kiekviena yra skirtinga. O jei kai kurioms atrodo, kad zmogus gali tureti nuomone ir ka nors patarti tik pabuvojes konkrecioje situacijoje (pvz. kai ja isdave vyras, paliko draugas ir pan.), tuomet tokiam zmogui is vis nemanau kad galima ka nors patarti, nes jis tik savo nuomone ir savo skausma priims uz gryna piniga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 09 gruodžio 2010 - 13:44
QUOTE(Luella @ 2010 12 08, 23:17)
Na nežinau, ar mėgsta... mano egzempliorius, jei nemyli tai ir nesako... kai buvo įsimylėjęs sakydavo. Nuoširdžiai. Ir dabar žinok čia buvo meilė ar nemeilė  biggrin.gif  o dėl to lai jie būna laimingi  biggrin.gif  na tikriausiai čia iš paguodos sau serijos, o kas daugiau belieka  biggrin.gif  jei sakysiu, kad pykstu, vadinasi, tik dar labiau sureikšminsiu, va jei tipo laimės palinkėsiu tai būsiu išdidi, ori ir aukščiau JO...  lotuliukas.gif  nu tarkim, manęs vis tiek neįtikins, kad kas nors tikrai nuoširdžiai linki tos laimės, pavyzdžiui, mes dabar bendraujam, kaip ir nebėra kažkokio pykčio man ar didelės nuoskaudos, nelinkiu aš jam kažko blogo, bet vat kad galvočiau lai įsimyli, būna pats laimingiausias tai tikrai taip nėra ir nebus, gali tiesiog neberūpėti ir viskas.
Papildyta:

Aš suprantu, kad Jums jūsų pasisakymas labai protingas atrodo, bet mano asmenine nuomone, tai nesąmonė visiška. Na taip, reikia džiaugtis ta diena, bet, deja, normalūs rimti santykiai, o ne eiliniai pasitampymai iki kol horizonte pasirodys kažkas geresnio, vis dėl kelia tam tikras viltis ir natūralu mąstyti apie ateitį bei kurti kažkokius planus. Antraip aš nematau tokiuose santykiuose jokios perspektyvos ir jų tęsti nereikia, nes kuo ilgiau būni su žmogumi, tuo labiau prisiriši, tuo labiau įsileidi į savo gyvenimą, aplinką ir čia jau tikrai neapsimesi, kad nieko nesitiki ir tiesiog džiaugiesi ta diena  biggrin.gif

O su tuo "jis nenorėjo tiesos sakyti, nes bijojo įskaudinti"  lotuliukas.gif  nu dar tokio vyro sutikusi tai nebuvau. Nieko jie negalvoja, tiesiog taip yra patogiau ir bijo ne įskaudinti, o tai kad moteris išklausiusi tokias "abejones" trenks durimis ir patogus variantas dings. O pykti yra dėl ko ant tokių vyrų, dėl to kad galvoja vien apie save ir vietoj to, kad patys užbaigtų santykius sąžiningai ir vyriškai, laukia, kol pačiai nusibos .

Pritariu Jusu nuomonei del bendravimo ir ateities planavimo 4u.gif Jei bendrauji, tai naturalu, kad santykiai vystosi ir yra kazkokie planai, tikejimas ateitimi, perspektyva. O ne sia diena gyventi.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Uzjauciu tas ,kurios isgvena sirdies skausma. As ta jausma pamirsau ir tikiuosi i jusu gretas neprisijungsiu, nes man tik pati pradzia su Juo. Bet daznai pagalvoju,o jeigu... todel ir suprantu Jus visas. Nepades nei zodziai, nei paguoda. Geriausias vaistas pats zmogus sau. Kada atranda savo metoda kaip Ji pamirsti ir kaip greiciau dziaugtis gyvenimu. va paskaitai kitu merginu tikras istorijas isgyventas ir taip semiesi jegu stumtis i prieki be Jo.
Bet niekada gyvenime niekas neimins misle ko reikia vyrui,kad isliktu salia visa laika, arba atvirksciai, nes ne visi vyrai kiaules, yra ir moteru tokiu. Nepriimkit bloguoju, as visada uz moteris... mirksiukas.gif Atrodo dar vakar prisiglaudes kuzdejo,kad savo meile net neabejoja, o siandian nesupranti tu reikalinga jam ar nebe. Viena ismintis sako " neleiskite meilei uzgesti".. kita " isgyventi yra menas.." dar kita .. " atraskite laiko vienas kitam.." .. neuztenka to, kazkur yra tas kabliukas kai du zmones nesutinka. vadinasi stengiasi nuosirdziai tik vienas is ju. ramybes sirdyje.. ieskojimas nieko neduos, na gal saves ieskojimas duos dziaugsmo, bet viestiek kamputyje verki kaip maza mergaite. Spjauti i viska, gali tik omptimistes... o as to ir palinkesiu. sekmes.
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotes? man siandien liudna... atrodo galetume kaip seima gyvent, tai ne nemoka kazkas doh.gif as, vaikas, atrodo galetum gyvent ir zvengt, bet ne svarbiau savo ambicijos, principai... bet nieko nepakeisi juk, reikia susitaikyti su dabartimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 12 09, 01:53)
Man kaip tik pasirode, kad butent tik jusu nuomone visada yra teisinga. Sorry uz  poster_offtopic.gif

Vat būtent biggrin.gif jau ne pirmą kartą pastebėjau, todėl ir negalėjau susilaikyti... ir dar panele Kitokia28 įsiskaitykite, aš pabrėžiau, kad mano asmenine nuomone tai yra nesąmonė, o apie kvailumą pati pridėjote biggrin.gif ir niekur nesakiau, kad aš skelbiu nepaneigiamas tiesas...
Atsakyti