Įkraunama...
Įkraunama...

KT Yasminelle

QUOTE(MissR @ 2011 09 09, 16:22)
sveiki turiu pora klasimu
1. nesuprantu vieno dalyko, kam geriant KT reikia daryti pertrauka ir laukti mm , nors jos istikro net nera tos tikros mm. juk kaip anskciau mineta sioj temoj, kad norint isvengti mm isvis, tiesiog nereikia daryti pertraukos, o pradeti gerti 2 pakuote, ir cia nieko baisaus. tai ir kilo klausimas, kam isvis ta pertrauka, ar cia tam tikslui kad gimda apsivalytu per ta pertrauka ar kaip? unsure.gif
2. ir dar vienas-del svorio. ar daug kas esat priaugusios kg? ar priaugti kg nustojus vartoti KT lengvai nusimeta vel? unsure.gif

1. pertrauka reikalinga del apsivalymo. Ir nuolat geriant KT be pertraukos, kazkuriuo metu imtu teplioti. todel tos pertraukos ir reikalingos - del apsivalymo. as geriau du menesius is eiles, nedarydama pertraukos, tai man prasidejus antrajam menesiui tepliojo.
2. man svoris nebuvo daug padidejes, priaugau tik kokius 3-4 kg. taciau baigus gerti svoris grizo koks buves.
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 09, 14:22)
sveiki turiu pora klasimu
1. nesuprantu vieno dalyko, kam geriant KT reikia daryti pertrauka ir laukti mm , nors jos istikro net nera tos tikros mm. juk kaip anskciau mineta sioj temoj, kad norint isvengti mm isvis, tiesiog nereikia daryti pertraukos, o pradeti gerti 2 pakuote, ir cia nieko baisaus. tai ir kilo klausimas, kam isvis ta pertrauka, ar cia tam tikslui kad gimda apsivalytu per ta pertrauka ar kaip? unsure.gif
2. ir dar vienas-del svorio. ar daug kas esat priaugusios kg? ar priaugti kg nustojus vartoti KT lengvai nusimeta vel? unsure.gif

nieko baisaus sakai... tik kazkur teko skaityt, kad dvieju pertrauku praleisti nerekomenduojama... nera gerai organizmui.... ax.gif

man sios KT neturejo jokio poveikio svoriui.. ax.gif jas nebegeriant taip pat jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 09 10, 10:24)
1. pertrauka reikalinga del apsivalymo. Ir nuolat geriant KT be pertraukos, kazkuriuo metu imtu teplioti. todel tos pertraukos ir reikalingos - del apsivalymo. as geriau du menesius is eiles, nedarydama pertraukos, tai man prasidejus antrajam menesiui tepliojo.
2. man svoris nebuvo daug padidejes, priaugau tik kokius 3-4 kg. taciau baigus gerti svoris grizo koks buves.

man tai nebutu tiek jau mazai, neilysciau nei i vienas kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 10, 13:27)
man tai nebutu tiek jau mazai, neilysciau nei i vienas kelnes  biggrin.gif

o man visai nedaug lotuliukas.gif nes prisiskaiciusi, jog nuo KT auga svoris, maniau min priaugs kokie 7 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 09 10, 17:02)
o man visai nedaug  lotuliukas.gif  nes prisiskaiciusi, jog nuo KT auga svoris, maniau min priaugs kokie 7 lotuliukas.gif

bet kaip suprantu tas svorio padidejimas nuo KT grynai del skysciu susikaupimo organizme? ar del to jog pakyla apetitas ir moterys pradeda daugiau valgyt ir saves nekontroliuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 11, 19:45)
bet kaip suprantu tas svorio padidejimas nuo KT grynai del skysciu susikaupimo organizme? ar del to jog pakyla apetitas ir moterys pradeda daugiau valgyt ir saves nekontroliuot? g.gif

man atrodo, kad del skysciu kaupimo g.gif
Atsakyti
man gal kilu ar dviem paaugo. manau, kad nuo KT ir nuo skysčių
Atsakyti
Sveikos panelelės,

taip gavosi, kad man atliko visai neseniai pirktos dvi pakuotės "Yasminelle" tabletyčių. Jei kuriai reikėtų, galėčiau ir perleisti.
Atsakyti
sveiki,
labai reikia jusu patari,nes einu is proto.... pradejau gerti Yasminelle 3-ia menesiniu diena, po keliu dienu turejau lyt.santykius. aisku, nesisaugojom...tik paskui pastudijavau informacini lapeli, o ten rasoma, kad jeigu pradedi vartoti KT 2-7 menesiniu dienas, butina pirmas 7 dienas papildomai saugotis. as nesisaugojau..kokia tikimybe, kad as galiu pastoti? gal kam is jusu teko susidurt su panasia dilema? parasykit, prasau!
NEs negaliu ramiai miegot sad.gif
Nuo kada isvis jau veikia tabletes? nuo pirmo isgerimo turetu veikti, ar ne?
Atsakyti
Veikia kai teisingai vartoji.
Gal kuriam laikui praėjus testą pasidaryk, kad ramiau būtų... Ypač, jei dabar neketini mesti ir geri toliau.
Atsakyti
testa butinai reiks pasidaryt. tik kaip isgyvent ta savaite?...
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2011 09 19, 17:16)
sveiki,
labai reikia jusu patari,nes einu is proto.... pradejau gerti Yasminelle 3-ia menesiniu diena, po keliu dienu turejau lyt.santykius. aisku, nesisaugojom...tik paskui pastudijavau informacini lapeli, o ten rasoma, kad jeigu pradedi vartoti KT 2-7 menesiniu dienas, butina pirmas 7 dienas papildomai saugotis. as nesisaugojau..kokia tikimybe, kad as galiu pastoti? gal kam is jusu teko susidurt su panasia dilema? parasykit, prasau!
NEs negaliu ramiai miegot sad.gif
Nuo kada isvis jau veikia tabletes? nuo pirmo isgerimo turetu veikti, ar ne?

nesvarbu kuria mmm diena pradetum KT gerti, visad rekomenduojama 7 dienas pasisaugoti 4u.gif
tikekimes, kad niekas neuzkibo, o veliau, del ramybes, tikrai pasidaryk testuka 4u.gif

QUOTE(vejavaike @ 2011 09 19, 18:45)
testa butinai reiks pasidaryt. tik kaip isgyvent ta savaite?...

nu jau kaip nors teks 4u.gif
Atsakyti