Įkraunama...
Įkraunama...

KT Yasminelle

QUOTE(NimfeO @ 2011 08 15, 12:30)
Dėkoju,kad pasidalinot patirtimi,lauksiu kol praeis  4u.gif
Dar vienas klausimas,gali pasirodyti kvailas,tačiau ar tikrai yra pakankamai saugu mylėtis be papildomos apsaugos,jeigu kontraceptikus gėriau savaitę(nuo pirmos mėnesinių dienos) bus pirmas toks kartas,todėl neramu ir kažkaip keista... blush2.gif

mes saugojomes papildomai apie pora savaiciu 4u.gif man gine patare, kad taip saugiau, nors teko skaityti, kad uztenka ir savaites ax.gif tik mes dar nenorim netyciuko, tai paklausiau savo gines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2011 08 15, 10:30)
jeigu kontraceptikus gėriau savaitę(nuo pirmos mėnesinių dienos) bus pirmas toks kartas,todėl neramu ir kažkaip keista... blush2.gif

pirma savaite rekomenduojama pasisaugot 4u.gif bet jei jau savaite gerei ir eina kokia 8-9 ir t.t. gerimo diena, manau laisvai galit megautis be papildomos apsaugos...
Atsakyti
Paskutinį kartą perkant šias KT vaistinėj, pasakė, kad yra alternatyva su tokiomis pačiomis veikliosiomis medžiagomis. Kaina, aišku, pusiau mažesnė. Bet nesurizikavau g.gif
Dabar ir pavadinimą užmiršau, gal visai gera alternatyva būtų g.gif
Ką nors gal girdėjot?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 08 15, 19:36)
Paskutinį kartą perkant šias KT vaistinėj, pasakė, kad yra alternatyva su tokiomis pačiomis veikliosiomis medžiagomis. Kaina, aišku, pusiau mažesnė. Bet nesurizikavau  g.gif
Dabar ir pavadinimą užmiršau, gal visai gera alternatyva būtų  g.gif
Ką nors gal girdėjot?

pirma karta apie tai girdziu g.gif nei gine nei vaistinej jokioj nesiule jokiu alternatyvu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 08 15, 20:38)
pirma karta apie tai girdziu g.gif nei gine nei vaistinej jokioj nesiule jokiu alternatyvu schmoll.gif

Radau telefone, užsirašius buvau pasirodo.
Vadinasi Etindros.
http://www.visivaist...YsUIRu5Pm mMg==
http://www.supermama...howtopic=733416
Atsakyti
Sveikutes, ar pastebejote koki siu KT poveiki odai?
Atsakyti
QUOTE(egls124 @ 2011 08 24, 17:05)
Sveikutes, ar pastebejote koki siu KT poveiki odai?

Sveiki smile.gif as geriu sias KT jau apie 2metus, pries tai veido oda buvo laaaabai spoguota, pradejus gerti spogeliu neliko drinks_cheers.gif aisku buna kad pasirodo viena kitas, ypac pries menesines, bet tikrai skirtumas akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai, nuraminot smile.gif nes man butent del odos problemu ir israse sias KT, tik kadangi prisiskaiciau kad jos labai silpnos ir t.t. tai jau buvau suabejojusi ju veiksmingumu. Na, o per kiek laiko mazdaug galima jau tiketis rezultatu? Po kiek laiko Jums pagerejo? Man gydytoja sake, kad pradejus vartoti KT, odos problemos susitvarko panasiai tik po metu, bet kazkaip nelabai norisi tiketi tuom, jei reiktu tiek ilgai laukt tai dar isvis rimtai pergalvociau ar verta kankint taip savo organizma.
Atsakyti
Sveikos,pradejau gerti Yasminelle tai man prasidejo tepliojimas,jau dvi savaites geriu,tepliojimas nenustoja.Ar kam taip buvo,kada nustos?Seniau esu gerus kitas tabletes tai tepliojimo nebuvo,gyditoja israse sias,bet tas tepliojimas mane nervina g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2011 09 01, 12:25)
Sveikos,pradejau gerti Yasminelle tai man prasidejo tepliojimas,jau dvi savaites geriu,tepliojimas nenustoja.Ar kam taip buvo,kada nustos?Seniau esu gerus kitas tabletes tai tepliojimo nebuvo,gyditoja israse sias,bet tas tepliojimas mane nervina g.gif

man buvo... bet nepamenu kiek ilgai teses... g.gif matyt ne taip ilgai, kaip tau, kad neuzfiksavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2011 09 01, 13:25)

man buvo gal visą pirmą mėn taip vis po truputį patepliojimai
Atsakyti
sveiki turiu pora klasimu
1. nesuprantu vieno dalyko, kam geriant KT reikia daryti pertrauka ir laukti mm , nors jos istikro net nera tos tikros mm. juk kaip anskciau mineta sioj temoj, kad norint isvengti mm isvis, tiesiog nereikia daryti pertraukos, o pradeti gerti 2 pakuote, ir cia nieko baisaus. tai ir kilo klausimas, kam isvis ta pertrauka, ar cia tam tikslui kad gimda apsivalytu per ta pertrauka ar kaip? unsure.gif
2. ir dar vienas-del svorio. ar daug kas esat priaugusios kg? ar priaugti kg nustojus vartoti KT lengvai nusimeta vel? unsure.gif
Atsakyti