Įkraunama...
Įkraunama...

KT Yasminelle

Na spuogai irgi baisu, nes niekada problemu su oda neturejau fear.gif
Na pradesiu vartot, ir tada jau pamatysiu kaip kas bus mastau.gif tikiuos geriausio hihihi.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit.  medikamentus.
Atsakyti
perskaičiau daug komentarų apie Yasminelle, bet beveik nė viena mergina nesiskundė dėl tokio šalutinio poveikio kaip svorio pokyčiai smile.gif pati neturiu kuo daugiau paaiškinti tokio nestabilaus svorio, nes kontraceptikus ėmiau vartoti prieš 2 metus, tai nuo to laiko arba labai sukūstu, arba per savaitę 3-4 kg prilimpa, nors fizinis aktyvumas mano visad vienodas, maisto porcijos irgi. Ir biocheminiai tyrimai nieko nerodė. Negi čia tik man vienai toks Yasminelle poveikis galėjo būti?
Atsakyti
pavojingos tabletytes blink.gif ,patarciau nezaisti su jom . Amerikoje viena moteris nuo ju apako ir jai buvo priteistas milijono doleriu kompensacija doh.gif http://www.floridain...suits-have.html
Atsakyti
QUOTE(Ritukas 28 @ 2012 03 29, 12:39)
pavojingos tabletytes  blink.gif  ,patarciau nezaisti su jom . Amerikoje viena moteris nuo ju apako ir jai buvo priteistas milijono doleriu kompensacija  doh.gif http://www.floridain...suits-have.html

kad cia net ne tos tabletes...
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2012 03 25, 19:12)
perskaičiau daug komentarų apie Yasminelle, bet beveik nė viena mergina nesiskundė dėl tokio šalutinio poveikio kaip svorio pokyčiai smile.gif pati neturiu kuo daugiau paaiškinti tokio nestabilaus svorio, nes kontraceptikus ėmiau vartoti prieš 2 metus, tai nuo to laiko arba labai sukūstu, arba per savaitę 3-4 kg prilimpa, nors fizinis aktyvumas mano visad vienodas, maisto porcijos irgi. Ir biocheminiai tyrimai nieko nerodė. Negi čia tik man vienai toks Yasminelle poveikis galėjo būti?

Mano ginekologas sake, kad nuo kontraceptiniu tableciu svoris neturi nei dideti, nei mazeti. Priesingai, jos turetu padeti islaikyti ta pati svori. Jeigu svoris keiciasi, tai pozymis, kad jos jums nelabai tinka. Gal reiktu pasikonsultuoti su savo ginekologe?
Atsakyti
noriu jusu pasiklausti ...
sias tabletytes geriu tik pirma menesi ir emiau gerti tik tam , kad galeciau menesines pasiankstinti , nes mano ciklas 36 dienos, o reikia kuo anksciau prasirgti.
taigi isgersiu pakuote, liko 4 tabletes, tada sulauksiu per keleta dienu mmmm, o ka toliau gerti kita pakuote ar paprasciausiai galiu nutraukti vartojima?
ar jei nutrauksiu bus kokiu salutiniu poveikiu?

nes man kontracepcijos is siu tableciu nereikia.
Atsakyti
Man sios tabletes baisiai netiko, nuo ju isryskejo celiulitas, labai smarkiai skaudejo koju venas, nuolat depresine nuotaika kankino, net regejimas buvo nebe toks aiskus. Taigi mecisu jas ir sie nemalonumai dingo.
Atsakyti
man ir jos netiko
as isvis dabar kazkaip pries kt schmoll.gif
Atsakyti
o man kuo puikiausiai tiko kol nebuvau gimdziusi,po gimdymo visiskai pradejo nebetikti
Atsakyti
4u.gif ar jos neturi salutinio poveikio?
Atsakyti
sveikos paneles, pradejau vartoti pirmasias savo Kt Yesminelle. pradejau gerti pirmaja men diena..seip ciklas trunka max 6-7 dienas..o nuo to laiko kai isgeriau tabletes, dar vis nesustoju sirgti jau 10 diena..ar tai reiskia kad man jos netinka? galima taip paprastai mesti? seip daugiau nieko nera, tik kad krutine jautri ir nervinga siek tiek... smile.gif
Atsakyti