Neseniai pasidomėjau,kad šių KT šalutinis poveikis daug stipresnis būna nei kitų KT
Ir tą patį patvirtino draugės, kas išbandė. Ne viena pasakė,kad galvos skausmai užeidavo po kokių metų nuo vartojimo pradžios
Gerai,kad jau nebevartoju, nors man tokio šalutinio poveikio nebvo

Sveikos, sias tabletes esu gerusi ir anksciau man labai patiko
jokio pasalinio poveikio nebuvo
Veliau nutraukiau ir dabar vel pradejau naudoti sias tabletes, bet ne pirmaja ciklo diena...kaip manote ar nieko tokio prdeti vartoti nesulaukus ciklo?

QUOTE(Nafeesa @ 2012 07 11, 18:51)
Sveikos, sias tabletes esu gerusi ir anksciau man labai patiko
jokio pasalinio poveikio nebuvo
Veliau nutraukiau ir dabar vel pradejau naudoti sias tabletes, bet ne pirmaja ciklo diena...kaip manote ar nieko tokio prdeti vartoti nesulaukus ciklo? 

Ir aš jas esu vartojusi, taip pat pašalinio poveikio jokio nebuvo.
Jei gerai pamenu, tai, jei ne pagal nurodymus pradėjote vartoti, reikia papildomos apsaugos (pvz. prezervatyvas).
QUOTE(Minthe @ 2012 07 11, 19:08)
Ir aš jas esu vartojusi, taip pat pašalinio poveikio jokio nebuvo.
Jei gerai pamenu, tai, jei ne pagal nurodymus pradėjote vartoti, reikia papildomos apsaugos (pvz. prezervatyvas).
Bet cia tik pirmaja savaite kiek zinau, ar neklystu?
Sveikos. Stoju ir aš į pirmą kartą vartojančias KT būrį
Turiu porą klausimų:
* Jei pradėjau gerti KT antrą mėnesinių (prasidėjo anksčiau, neturėjau galimybės nusimpirkt), tai man mėnesinės kitą mėnesį prasidės greit? Maždaug po 21dienos ir nesvarbu, kad vartoju pirmąją tabletę nuo pirmų mėnesinės dienų?
** Ar KT poveikis nesikeičia, jei metu po truputį svorį?

* Jei pradėjau gerti KT antrą mėnesinių (prasidėjo anksčiau, neturėjau galimybės nusimpirkt), tai man mėnesinės kitą mėnesį prasidės greit? Maždaug po 21dienos ir nesvarbu, kad vartoju pirmąją tabletę nuo pirmų mėnesinės dienų?

** Ar KT poveikis nesikeičia, jei metu po truputį svorį?

i | Draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit. medikamentus. |
O as tai paranojike matyt isvis,bet siaip,kaip paaiskintumete tokius beveik priesmenesininius skausmus ipusejus pakuote?
viska pradejau vartoti pagal nurodymus,niekada nepamirsau isgerti daugiau nei pora h,ir jau ne pirma karta pastarasias vartoju,bet buvau padariusi pertrauka nemaza,o dabar pirma pakuote,ar tai reiskia,kad vel organizmas pratinasi?
viska pradejau vartoti pagal nurodymus,niekada nepamirsau isgerti daugiau nei pora h,ir jau ne pirma karta pastarasias vartoju,bet buvau padariusi pertrauka nemaza,o dabar pirma pakuote,ar tai reiskia,kad vel organizmas pratinasi?

QUOTE(ramunellllllllllle @ 2012 07 23, 20:21)
Sveiki, norejau paklausti ,
jei paskutine mm diena nesusilaikem
(vis dar siek tiek teplioja) , kokia galimybe kad pastojau? nauja yasminelle pakuote pradejau iskart kita diena po to ... 
jei paskutine mm diena nesusilaikem

jeigu gerei tabletes taisingai, tas 7 pertraukos dienas irgi esi apsaugota

Aš geriu yasminelle jau gana ilgai
jokių šalutinių poveikių, svorio augimo nepastebėjau, priešingai nei su kitais KT